'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oturtturma zehroşum senn
sen nasıl istiyosun ki kuzumm :26:

kabartmıcam kuzum zaten
ben böle ensede romantik bir topuz istiyooruummm

genelde kabartıyolar kuaförler, kolaylarına mı geliyo ne anlamaım kiii

nişanımdada illa kabartçaktı kuaför istemiorum diyue zor ikna ettim accık kabartim diee istemiom didim yaaa

kabartmıcam kuzum zaten
ben böle ensede romantik bir topuz istiyooruummm

nişanımdada illa kabartçaktı kuaför istemiorum diyue zor ikna ettim accık kabartim diee istemiom didim yaaa

iyiki sesini çıkarmışsın yoksa hiç anlamazdın saçın anında kabarırdı

romantik topuz dediğin nasıl canım foto var mı? merak ettimmm:26::26:

Bu sene prensess topuzlar çok moda ama bana da çok sade geliyo salık veya salaş model tercih etmediğimden bnde prenses topuz düşünüyorum :26: fotograf çekimi için 2. kez yaptırısam belki farklı bişey deneme şansım olablir

kızlarr zehroş konuyu açtı ben de sorayım mademm
*
benim kır düğününde saçlarım açık başımda çiçekten taç olacakk
*
burdaki düğün kına düğün bir sizce saçım nasıl olmalı o kına aksesuarınıda kafama takabileceğimm ??
bide ben barbi topuz istiyodum ama nişanda saçım o tarzdıı :s
bide başıma takacağım taç nasıl olmalı sizcee ?

Son düzenleme:
romantizm akacak paçalarından resmen bebekk
oyy balım benim

iyiki sesini çıkarmışsın yoksa hiç anlamazdın saçın anında kabarırdı

romantik topuz dediğin nasıl canım foto var mı? merak ettimmm:26::26:
tatlım şu örneğe benzer modeller düşünüyorum ama net bir resim yok kafamda :26:Aslında Kate Middleton ın topuzu gibi bir topuz daha iyi olur, üzerinede ense tacı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1028178

bana öylesi bir topuz hiiiç ama hiç gitmeyeceği için aklımın ucundan bile geçirmedim

Kuzucum yarı toplu yaptırsan :26: hem aksesuarlar çok güzel durur hemde kır düğünündeki modelinden farklı durur

canım kına aksesuarı da takacağın için, çok büyük topuzlardan prenses topuz dedikleri oluyo galiba onlardan olmaz diye düşünüyorum ben ama:26:
kına tacını takamazsın onunla sanki, daha ensede bir topuz olabilir gibi geliyo, yine karar senin tabi
kır düğününde de iri iri dalgalar yaptır, çok beğeniyorum çiçek taçları

benim nişan saçım böyleydi canım adını bilmiyomuşum ki bennnn çok hoş duruyo ya ben de model bulursam eklerim yine

OOOOOooooooo süpermişşşşşşşşşşşşşşşşş, bayıldım buna.

kır düğününde iri dalgalar olcak zaten tatlım
onun üstüne tamtur çiçekli tacım olcak inşallah
prenses topuz istemiştim ama nişanda da saçım öyleydi o yüzden eledimm

zehroşum model deli güzel
benim tacın arkasında da kurdaleler var kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…