Şu gelin saçlarında tepeye bir deve hörgücü oturtmak zorundalar mıFotolara baktım da tepeler hep kabarık
:13::13::13:
şuan sıkıntıdan patlıyorumm yaa hem çok yoğunum hem acaip huysuz ve durgunumm
oturtturma zehroşum senn
sen nasıl istiyosun ki kuzumm :26:
genelde kabartıyolar kuaförler, kolaylarına mı geliyo ne anlamaım kiii
evet belli bizde Bodruma gidcez düğünün ertesi sabahı inşş Hotel Baia'ya gidicez =)
ben de bende.. durgunluk ve yoğunluk birarada bizim sektörde olmaz anacımbir kahve al kendine iyi gelir
kabartmıcam kuzum zaten
ben böle ensede romantik bir topuz istiyooruummm
kabartmıcam kuzum zaten
ben böle ensede romantik bir topuz istiyooruummm
nişanımdada illa kabartçaktı kuaför istemiorum diyue zor ikna ettimaccık kabartim diee istemiom didim yaaa
Farklı koylardayzaksam merkezde bulusalım
oyy balım benimromantizm akacak paçalarından resmen bebekk
tatlım şu örneğe benzer modeller düşünüyorum ama net bir resim yok kafamda :26:Aslında Kate Middleton ın topuzu gibi bir topuz daha iyi olur, üzerinede ense tacı düşünüyorum.iyiki sesini çıkarmışsın yoksa hiç anlamazdın saçın anında kabarırdı
romantik topuz dediğin nasıl canım foto var mı? merak ettimmm:26::26:
Bu sene prensess topuzlar çok moda ama bana da çok sade geliyo salık veya salaş model tercih etmediğimden bnde prenses topuz düşünüyorum :26: fotograf çekimi için 2. kez yaptırısam belki farklı bişey deneme şansım olablir
kızlarr zehroş konuyu açtı ben de sorayım mademm
*
benim kır düğününde saçlarım açık başımda çiçekten taç olacakk
*
burdaki düğün kına düğün bir sizce saçım nasıl olmalı o kına aksesuarınıda kafama takabileceğimm ??
bide ben barbi topuz istiyodum ama nişanda saçım o tarzdıı :s
bide başıma takacağım taç nasıl olmalı sizcee ?
Kuzucum yarı toplu yaptırsan :26: hem aksesuarlar çok güzel durur hemde kır düğünündeki modelinden farklı durur
kızlarr zehroş konuyu açtı ben de sorayım mademm
*
benim kır düğününde saçlarım açık başımda çiçekten taç olacakk
*
burdaki düğün kına düğün bir sizce saçım nasıl olmalı o kına aksesuarınıda kafama takabileceğimm ??
bide ben barbi topuz istiyodum ama nişanda saçım o tarzdıı :s
bide başıma takacağım taç nasıl olmalı sizcee ?
oyy balım benim
tatlım şu örneğe benzer modeller düşünüyorum ama net bir resim yok kafamda :26:Aslında Kate Middleton ın topuzu gibi bir topuz daha iyi olur, üzerinede ense tacı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1028158 Eki Görüntüle 1028178 Eki Görüntüle 1028179 Eki Görüntüle 1028182 Eki Görüntüle 1028183 Eki Görüntüle 1028184 Eki Görüntüle 1028185 Eki Görüntüle 1028195
bana öylesi bir topuz hiiiç ama hiç gitmeyeceği için aklımın ucundan bile geçirmedim
Ahahah niz otel dışına çıkar mıyız bilemiyorum çıkarsak haberleşirz yine =)))
Haklısın kuzum :26: ama aksesuarın nasıl olucak senin o da büyük etken :26:
bak bunu görünce sen aklıma geldin, tacın senin renkli ince kurdeleler taksan abartılı mı durur acaba, bu çok hoş durmuş
Eki Görüntüle 1028233
canım kına aksesuarı da takacağın için, çok büyük topuzlardan prenses topuz dedikleri oluyo galiba onlardan olmaz diye düşünüyorum ben ama:26:
kına tacını takamazsın onunla sanki, daha ensede bir topuz olabilir gibi geliyo, yine karar senin tabi
kır düğününde de iri iri dalgalar yaptır, çok beğeniyorum çiçek taçları
Haklısın kuzum :26: ama aksesuarın nasıl olucak senin o da büyük etken :26:
bak bunu görünce sen aklıma geldin, tacın senin renkli ince kurdeleler taksan abartılı mı durur acaba, bu çok hoş durmuş
Eki Görüntüle 1028233
........
nilocannnn senin canın neye sıkkın bakalımmm :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?