Ben yapım dedım dılacım ama gülümseler cıkmadı :26:
Saoll canimm ellerine saglikk
Safaklarimizi gorduk yeter :) ben telden baglaniyorum zaten gulumsemeler cikmiyodu bende ben anlamadim vallahi uygulamayi ve pc yazilimini
✨✨ 🎀 ✨✨
kızlar günaydın,
kaç gündür sinirlerimi bozdu nişanlım pek giremedimde işlerden hem onla uğraşmaktan nasılsınız ?
Günaydın kızlar uzun süredir yine yazamıyordum herkes de hazırlıklar son gaz devam ediyor maşallah.Biz de geçen hafta eminönüne gittik kına gecesi için tef, zil, kına yüz örtüsü, el gülü ve mumları, takı kurdelesi, gelin tacı ,kına tacı ve kına da misafirlere dağıtmak için süslenmiş lavantalar aldık. Bir de perde işini aradan çıkarttık modelleri beğendik bugün gelip ölçü alacaklar 1 hafta sonra teslim alacağız . Önümüzdeki hafta da bütün mobilya ve beyaz eşyalar gelecek. Evin yakınında bir kaç avizeci gezdik modeller kafamda oturmaya başladı haftaya avizeleri de taktıracağız büyük ihtimal. 2. gelinlik provama da gittim gelinlik oluşmuş artık sadece kol askı detayını, duvak dantelini ve eldiveni seçtim 5 mayısta teslim alacağım. Onun dışında hafta içi hep işteyim akşamları çok bir şey yapamıyorum kuaföre karar verdim telde randevu aldım ama gidip konuşmam lazım yüz yüze.
Ben iyiyim cnm koşturmaca devam ediyor hem haftaiçi işte hemde haftasonu düğün telaşesinde
Sen nasılsın?Hayırdır mesele neki sinirin bozuldu:26:
aynı valla :)
ya bırı kandırmış resmen mega holdıng bıldıgın modern tıtan saadet zinciri zamanında gırek herkes 5 yıl ceza almıştı ayrıca haksız,emeksiz kazanç gelirlerimizde iyi Türkiye standartlarına göre gitmiş 6 bin lira vermiş birde tam da en çok paraya ihtiyacımız olduğu zaman birde bana yalan söylüyor baya tartıştık kızdım
Günaydınnn gelinciklerrrrrrrrrr, forum nihayet açılmış, dün çok sıkıldım valla çokta özledim buraları...
Zehra; liste ne kadar kalabalık olmuş ya, wwwooooowwwww
Ayy nil benden sonrakileri gözüm görmüyor5. sıradayım
Görme zaten, bende öyleydim şafak sayarken, hep kendi üst sıramdakileri takip ediyordum, sonra bir baktım 1. sıradayım. gelecek o günlerde, az kaldı Allahın izniyle, musmutlu gelincikler olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?