'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

iyi fikir aslında, hepimiz toplansak iyi bir çete olabiliriz sanırım Neyse bari almışsınız parayı bu da iyi, nişanlına da çok kızma ya, o insanlar öyle bir konuşup ikna ediyorlar ki, inan bana sen bile bu kadar kızarken sana gelseler sen bile kanabilirsin. Kötü niyetle yapmamış o da, napsın Türkiye şartları maalesef artık çok zor.

Bebebğim çalışıyorum tabi ki ama istanbula gelin gidiyorum ben
Mecbur ayrılıyorum buradaki işimden

Hıımmm, o zaman sıkıntı tabi, inşallah tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun, işleyen demir ışıldar. Çalıştığın zaman hem daha planlı, hem daha sosyal olursun. Çevren olur alışman daha kolay olur yani. Ben kesinlikle kadınların çalışması taraftarı biri olarak söylüyorum ki, sakın çalışmıyım, çalışan ev hanımlarının işi zor diye düşünüp evde oturma, paslanma boşuna.

Senin yerinde kim olsa sinir olurduki haklısın sinir olmakta

öyle canım sinirleniyorum sonra arada üzülüyorum da çokmu yükleniyorum diye sonra sinirlerime hakim olamıyorum falan :) hatasını düzelttikten sonra özür falan diledi bende çok yüklenmiş olabilirim diye özür diledim şimdi sorun yok :)

öyle canım zaten özür diledim sonra ayrıca ben en çok bana yalan söylemesine kızdım birde düşüncesizce hareket etmesine para değil aslında yani gizli bişey yapmayalım diye konuşup bunu yapması en çok canımı sıkan oldu

Bu arada günaydın kızlarrr
Cumaya son 1 gün kaldı
Vayy be şafak olmuş 64

Günaydın sanadaa... =))

şu haftalar ne çabuk geçiyor yaww ne zaman cumaya geldik hiiç anlamadım =))

ama haftasonu daha hızlı geçiyor vee sanki hiç tatil olmamış gibi geliyorr

ayyy ne güzell şafak bitmiş senin nerdeysee şafaklarımı değiştirsek nasak

sonunda dün itibaryle plakalara düştüm vee atarsa osmaniye

mutfak eşyasından bi eksiğim tencere takımı kalmıştı onu da dün aldım :) Seramik aldım korkmazdan indiirmde vardı netten bakıyorum 303 tl ben 224 tlye aldım mağazasından

Sorunlar çözülmüş ya önemli olan bu, arada olur böyle atışmalar. Ama benim bir tezim var, doğrudur yada yanlış bilemem ama "biri yalan söylüyorsa söyleyene değil biraz da söyletene bakmak gerek", o yüzden ben eşime hiç bir konu da söylenmem, tartışmam, engellemem çünkü insanoğlu böyle, eğer tepki alınacak birşey yapıyorsa illa ki yalana başvuruyor. Sırf ben böyle davranıyorum diye, eşim benim kızacağım şeyleri bile bana açıkça söyler. bende tepki vermek yerine, sakince konuşmayı tercih ederim. Ben çok sakin bir kadınım galiba ya, sana yazarken fark ettim

hangi ilçeye geliyorsun ne iş yapıyorsun belki yardımcı olabiliriz

Canım bahçelievlerde oturucam şimdilik. Avrupa yakasındayım yani

Nilim bende evde durmayı düşünmüyorum. Bünyem alışık değil zaten bu duruma, okul hayatım biter bitmez çalışmaya başladım ben. Hatta üniversiteye giderken parttime işe gidiyordum. İhtiyaçlarımı ailemden isteyerek değil de çalışarak kazandığım parayla karşılamayı düşündüm hep. Rabbimde yardımcı olucaktır elbet

yokk yok değiştirmeyelim bence kalsın böle benimki
hem arada çok fark yok 15 gün kadar birşey var
aynen öyle bende ne hafta içinden ne hafta sonundan bir şey anlıyorum bu aralar

öyle canım bende her zaman öyle derim ama ondan bır kac gun önce kızacağı bır sey yaptım ve söyledim saklamadım söylemesem ruhu duymazdı kızacağını kavga edeceğımızı bıle bıle soyledım aynısını o da yapmalıydı. kızmaktan ziyade o beni kandırabileceğini sandı kendi de diyor. ilk baş bana sordu ben hatta kızmadım hiç güldüm falan dedim akşam konuşuruz hayatım bakalım ne ne değildir karar veririz dedim tepki vermek istemedim meğer ozaman çoktan almış bile :) ayrıca ben her zaman şunu da derim kimse yalan söyleyecek kadar akıllı değildir. sonra açığa çıktı bi yalan söyledi onu toparlamak için bi yalan daha hep böyle olur dedim aynen öyle oldu dedi. bu yalanlarını öğrenmeden önceki sabahta iş arkadaşıma nişanlım hıc yalan soylemez o konuda guvenıyorum diyordum hepsi birleşince tabi baya sinirlendim sinirlenmişken delirdim bildiğin :)

ay yakınız misafir olarak geliriz artık ne iş yapıyorsun canım bende bakınayım sana iş

yokk yok değiştirmeyelim bence kalsın böle benimki
hem arada çok fark yok 15 gün kadar birşey var
aynen öyle bende ne hafta içinden ne hafta sonundan bir şey anlıyorum bu aralar

Allaha şükür fazla eksikte kalmadı zatenşu son 2 ay zırt diye geçer bi bakmışız ewlenmişizzz hahahaha

ayyy bi an önce ewlensem diye öleee gün sayıorum yaaaa

mutfak eşyasından bi eksiğim tencere takımı kalmıştı onu da dün aldım :) Seramik aldım korkmazdan indiirmde vardı netten bakıyorum 303 tl ben 224 tlye aldım mağazasından

Çok memnun kalacaksın emin olabilirsin , benim seramik tencerelerimde korkmaz'ın. Ben ayrıca 1 tavası, 1 grill tavası, 1 tane de wok tavasını aldım. Elimden düşmüyor valla. çelik tencere hiç istememiştim almamıştım da zaten, iyi ki de almamışım.Doğru tercih tebriklerrrrrrrrrrrrrr

nil güncelleme bizi baya geriye atmışş
rütbende son .. pazar yazıyooo
ben de de önceki yazdığım duruyoo

kızlar bu arada nikah salonuna nikah memuru gelecek arkadaşlar vardı bizden de nikah memuru yol parası diye 60-70 tl istediler bende belediyeye mail attım ne parası bu diye geri döndüler yanlışlık olmuştur öyle bi ödeme alınamaz yazmışlar dedim hayır resmen istediler 350 tl istediler toplam diye arayıp kızmışlar sanırım adam aradı dün sesi titreyerek yok biz bahşiş vermek isterseniz demek istedik vermeyin falan istemezseniz dedi :) herkes bulmuş bi yol,herkes haksız kazanç peşinde nasıl korkmuyorlar o kazandıkları paraları nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum. kimsede şikayet etmiyor tabi bi heycanla gidiyor veriyor çıkıyor bizim bile öyle oldu söylycektım ama orda heycandan unuttum Allahtan defter parasını falan vermemiştik gidip vericez onuda ozaman verirsiniz demişti öylece çözdüm sizde vermeyin haksız kazanç yapmalarına da izin vermeyin kimsenin

Evlenince delirmek için daha çok sebeplerin olacak, şimdiden yorma kendini

hiç tencere markalarındanda anlamam iyi ozaman sevindim :) benimde çaydanlığım korkmazın 10 yıl garantisi var seramiklerin 2 yıl takımda tava var 3 tencere, wok tava var ama korkmazın değil grill alcaktım ama arada kaldım satıcı cocukta yuvarlak her işte işinize yarar falan dedi almadım ama alıcam onu tava çok kullnıyorum :) wok tavada alayım ordan %50 indiirm var şu an

Slm kızlar
Foruma ne olmuş böyle ya
Bende giriş yapamıyordum
Yeni şifre istedim, verdiğim her soruya yalnış cvp filan anlamadım ne iş ya
Şafak 156 daha çok var kızlar benim düğüne
Hadi hayırlısı...

Allaha şükür fazla eksikte kalmadı zatenşu son 2 ay zırt diye geçer bi bakmışız ewlenmişizzz hahahaha

ayyy bi an önce ewlensem diye öleee gün sayıorum yaaaa

Ben hem geçsin istiyorum bu süreç hemde yavaşlasın diyorum ne bilim duygularım karışık erken mi başladı ne bu hal
Eşyalarım yavaş yavaş toparlanıyor kutulanıyor.
Ve insan kendi evinde misafir olduğunu hissediyor
Herşey farklı olucak biliyorum.En çokta kardeşlerimi özleyeceğim
O yüzden şimdiden başladım haftasonları gelirsiniz demeye.
Ben aileme düşkünüm biraz

Evlenince delirmek için daha çok sebeplerin olacak, şimdiden yorma kendini

aynen haklısın valla düğünü atlatalımda hemen ev kredisine sokcam yoksa sağa sola dağıtır :) artık makaraya alıyorum ya yatak odası aldık alırken vericez kalanını cıktık dıyor 1040 tl kaldı falan onuda alırken veririz dedim veririz canım alla alla para sorun değil bizde montajı yapanları bin tl bahşiş veririz

Seni kişilik olarak çok merak ediyorum nil
Mesela eşine nasıl davranıyosun
Çok şükür benimkinin yalanı yok ama olsun
Mesela her konuda dürüst olmasını sağlamak için nasıl bir yol izlemeliyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…