'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlarrr
forum dün resmen efsaneydi ne çalışmaa olmuşş beyaaa
*
liste için çok teşekkür ederim zehroşş
*
ayrıca mavi kuşlarımız başlangıç olmuş yinee :s

Son düzenleme:
Neyyy şimdide bumu çıkmış insanları dolandırmak için
Baya kötü olmuş yaaa aynen haklısın heleki bu dönemde çok ihtiyaç oluyor paraya.

yani canım birde yalanla ya birde egm'de çalışıyor bunu sokanda aynı dedim ikinizide dava ederim dolandırıcılıktan yaparım bilirde yani :) neyse konuşmalarım etkili oldu çıktı hemen msj atmış çıktım falan die dedim para ne oldu o verılmıyormuş dedim ver cocugun numarasnı ben konuscam vermesin dava edıcem dedım gıtmıs demıs ozaman sen satın al sattıklarını oyle yapmıslar aldı parayı ama kontrol etmedım daha bakıcam. hemen krediye sokcam ya ancak oyle

forum açık olmadığı için bi türlü yazamadım :)

Amin nilim inşallah. Şu üzerimizde ki maddi yükleri hayırlısıyla atlatalım bi ondan sonrası Allah kerim

Olur olur para ile olacak şeyler illa ki halledilir gelip geçer. Sağlığınız ve mutluluğunuz yerinde olsun yeter ki
günaydın kızlarrr
forum dün resmen efsaneydi ne çalışmaa olmuşş beyaaa
*
liste için çok teşekkür ederim zehroşş
*
ayrıca mavi kuşlarımız başlangıç olmuş yinee :s

O kadar çalışma olmuş ama eskisinden beter olmuş sanki profil resimleri yok, mavi kuşlar desen başlangıç nasıl bir çalışma olmuş merak ettim doğrusu.

Ayy canım ne oluyor ben hiç anlayamadım:26::26: Büyük bir sıkıntı yoktur inşallah

canım sorma benim ki gitmiş modern saadet zinciri tarzı bi yere girmiş birde bi ton para vermiş

canım sorma benim ki gitmiş modern saadet zinciri tarzı bi yere girmiş birde bi ton para vermiş

Amaninnnnn, çok mu para vermiş? Ya onlardan hala kaldı mı ya ben en son bir titan hatırlıyorum sanki, sonra yok oldular diye biliyordum

herkes gider mersineee hesabıı
*
bu arada bizde bi kredinin altına girdikk bakalımm
nişanlıcanın iş bulma süresi fln 2 ayı bulunca
bundan sonra para hesabı bendee eli açık nişanlıcan hesabını bilmiyoo
krediyle borcu kapattık maaşına el koydumm

Plastic tatlım nişanlın nasıl inanır ki böylesi bir şeye :26:
Diloş bizim maaş hesabımız nişanlıcanla ortak.. Paramızı koyuyoruz ortaya toplamdan düşüyoruz hesaplarımızı hep
Kariyerde iş başvurusu yapıyorum gördüğüm bir çok yere. Rabbim evlendikten sonra başlayabileceğim güzel bir iş nasip eder inşallah bana

ah ah bi anlasam.
elemanonline diye bi site var orayada bak canım iş için.

heh aynı benimki :) birde bayanlara çok savurgan derler hesaplara bende el koycam evlendikten sonra söyledim. zaten krediye falan sokcam evlenince

EE sen çalışmıyor musun zaten canım ya? Ayrılacak mısın ki?

işte modern titan bunlarda duymuşsuntur mega holdings diye kol geziyorlar şimdide evet canm vermiş 6 bin kadar

Ayy valla inan ki duymadım hiç, az da değil 6 bin yuhh valla, nasıl inandırıyorlar insanları valla pesss

Bu topiğin kızları da çok fettan çıktı valla, benim de eşim maaşını çektiği gibi getirir eve verir bana, erkekler biraz savruk oluyorlar kadına toparlamak düşüyor.

bizimkide ortak olcak ama benim hesabımda zehroşş
gönlü haddinden fazla açık zehroş zorlancaz yoksaa
dün öyle bi karar aldım kendide onayladıı bi kartını kapatıyoruz zaten diğer kartınında aylık ödemeleri varmış ödeme haricinde para yok onaa

heh aynı benimki :) birde bayanlara çok savurgan derler hesaplara bende el koycam evlendikten sonra söyledim. zaten krediye falan sokcam evlenince

vallahi canım ben çalıştıktan sonra ve bu hazırlıklara başladığımdan beri azıcık pinti oldumm
yoksa bişe sahibi olamayızz birimizin böyle olması gerekiyoo :26::26:

Bu topiğin kızları da çok fettan çıktı valla, benim de eşim maaşını çektiği gibi getirir eve verir bana, erkekler biraz savruk oluyorlar kadına toparlamak düşüyor.

şartlar beni böyle yaptı bebişimm
ben toplar böler çıkarır bi hale sokarımm inşallah yanii :26:

geri aldırdım canım küçük bir kıyamet kopartarak :) aklıma geliyordu sinirleniyordum sinirlendikce saydırıyordum :) ben kuruşların hesabını yapayım zorlanmayalım diye o gitsin 6 bin versin tamam uğraşıyor belki iyi niyetle düşündü kazanayım diye ama emeksiz para istemiyorum.her iyi parası olan iş yapılmaz ki ozaman kacakcılık yapalım iyi para var die :)

al bendende o kadar :) daha rahat harcardım şimdi hep düşünüyorum

Aman iyi bari cnm geri alabilmeniz iyi olmuş sevindim yoksa yazık günah...

ah ah bi anlasam.
elemanonline diye bi site var orayada bak canım iş için.
saol canım orayada bakarım

EE sen çalışmıyor musun zaten canım ya? Ayrılacak mısın ki?
Bebebğim çalışıyorum tabi ki ama istanbula gelin gidiyorum ben
Mecbur ayrılıyorum buradaki işimden

Kuzum sıkmadan olmuyor maalesef

Aman iyi bari cnm geri alabilmeniz iyi olmuş sevindim yoksa yazık günah...

almasaydık aklıma geldıkce halen sinir krizi gecırıyor olurdum ona zarar

saol canım orayada bakarım

Bebebğim çalışıyorum tabi ki ama istanbula gelin gidiyorum ben
Mecbur ayrılıyorum buradaki işimden

Kuzum sıkmadan olmuyor maalesef

hangi ilçeye geliyorsun ne iş yapıyorsun belki yardımcı olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…