yani canım birde yalanla ya birde egm'de çalışıyor bunu sokanda aynı dedim ikinizide dava ederim dolandırıcılıktan yaparım bilirde yani :) neyse konuşmalarım etkili oldu çıktı hemen msj atmış çıktım falan die dedim para ne oldu o verılmıyormuş dedim ver cocugun numarasnı ben konuscam vermesin dava edıcem dedım gıtmıs demıs ozaman sen satın al sattıklarını oyle yapmıslar aldı parayı ama kontrol etmedım daha bakıcam. hemen krediye sokcam ya ancak oyle
forum açık olmadığı için bi türlü yazamadım :)
nil güncelleme bizi baya geriye atmışş
rütbende son .. pazar yazıyooo
ben de de önceki yazdığım duruyoo
kızlar bu arada nikah salonuna nikah memuru gelecek arkadaşlar vardı bizden de nikah memuru yol parası diye 60-70 tl istediler bende belediyeye mail attım ne parası bu diye geri döndüler yanlışlık olmuştur öyle bi ödeme alınamaz yazmışlar dedim hayır resmen istediler 350 tl istediler toplam diye arayıp kızmışlar sanırım adam aradı dün sesi titreyerek yok biz bahşiş vermek isterseniz demek istedik vermeyin falan istemezseniz dedi :) herkes bulmuş bi yol,herkes haksız kazanç peşinde nasıl korkmuyorlar o kazandıkları paraları nasıl yiyebiliyorlar anlamıyorum. kimsede şikayet etmiyor tabi bi heycanla gidiyor veriyor çıkıyor bizim bile öyle oldu söylycektım ama orda heycandan unuttum Allahtan defter parasını falan vermemiştik gidip vericez onuda ozaman verirsiniz demişti öylece çözdüm sizde vermeyin haksız kazanç yapmalarına da izin vermeyin kimsenin
Slm kızlar
Foruma ne olmuş böyle ya
Bende giriş yapamıyordum
Yeni şifre istedim, verdiğim her soruya yalnış cvp filan anlamadım ne iş ya
Şafak 156 daha çok var kızlar benim düğüne
Hadi hayırlısı...
benimde oyle oldu yeni şifre isteyip girdim :)
hemen gecıyor ya ben anlamadım bile 50 gün kaldı :)
Ben hem geçsin istiyorum bu süreç hemde yavaşlasın diyorum ne bilim duygularım karışık erken mi başladı ne bu hal
Eşyalarım yavaş yavaş toparlanıyor kutulanıyor.
Ve insan kendi evinde misafir olduğunu hissediyor
Herşey farklı olucak biliyorum.En çokta kardeşlerimi özleyeceğim
O yüzden şimdiden başladım haftasonları gelirsiniz demeye.
Ben aileme düşkünüm biraz
Slm kızlar
Foruma ne olmuş böyle ya
Bende giriş yapamıyordum
Hadi hayırlısı...
Slm kızlar
Foruma ne olmuş böyle ya
Bende giriş yapamıyordum
Hadi hayırlısı...
EE bu nasıl güncelleme şimdi ki, baya gerileme bunun adı, hey Allah'ım ya, kendi kendine düzelir diye umut ediyorum. Bu arada son 14 Gün... Vay beeee eski günlere döndüm birden, 14 gün geçmiş üstüne bir de 3 ay geçmiş
350tl' mi ya bu nedir Allah aşkına, bizden 160 TL istediler. ben ilk bu forumda duydum böyle fahiş nikah paralarını. 350 Yuhh, ağaçtan topluyoruz sanki parayı
Seni kişilik olarak çok merak ediyorum nil
Mesela eşine nasıl davranıyosun
Çok şükür benimkinin yalanı yok ama olsun
Mesela her konuda dürüst olmasını sağlamak için nasıl bir yol izlemeliyiz...
bu arada sizede geçmiş olsun diyorum arkadaşım
İnşallah bi daha böyle olaylar yaşamazsınız
zor bi durum
Bu maaş olayıda evlendikten sonra nasıl olur onuda bilmiyorum
İkimizde çalışıyoruz
evlendikten sonra ortak olur demiştik ama bakalım nasıl olacak
Ben değişik biriyim biraz, yani eşimde öyle der. Yani şimdi burada pek çok örnek verilebilir ama, benim için önemli olan "kişisel mutluluktur"... Kişisel olarak mutluysa bir insan, çevresini de mutlu eder.Yani örneğin, eşim eğer bir arkadaşı ile bir yerde oturup bir kaç bira içmeyi istiyor ve bunu yapmak onu mutlu edecekse aramızda ki konuşma şöyle oluyor
Eşim : Aşkım, biz Recep'le konuştuk yarın akşam iş çıkışı bir yerde oturup bir kaç bira içicez, ben kesin evet demedim programımız yoksa gidebilir miyim?
Ben : Tabi ki aşkım gidebilirsin, hoopp yanağına bir öpücük. Çok geç kalmak yok ama tamam mı, ben seni bekliyor olacağım
Ertesi gün iş çıkışı arar, "biz işten çıktık aşkım, bir kaç saate gelirim" , bende cevap veririm "tamam bitanem, Recep'e selam söyle dikkat et kendine hava soğuk üşütme".
Yani bu bir örnek oldu mu bilemiyorum ama, her konu da bizde durum bu şekildedir. hee, bunun tam tersi de olabilir de. Ben iş çıkışı bir arkadaşımla bir yerlerde oturup birşeyler içmek isteseydim, o da bana aynı tepkiyi verirdi.
Ben hiç hatırlamıyorum ki eşime, "şuraya gitme", "buraya gitme", "facebooka'a girme" , "onunla konuşma" demedim. Tabi bu örnekler çoğaltılabilir.
Ben değişik biriyim biraz, yani eşimde öyle der. Yani şimdi burada pek çok örnek verilebilir ama, benim için önemli olan "kişisel mutluluktur"... Kişisel olarak mutluysa bir insan, çevresini de mutlu eder.Yani örneğin, eşim eğer bir arkadaşı ile bir yerde oturup bir kaç bira içmeyi istiyor ve bunu yapmak onu mutlu edecekse aramızda ki konuşma şöyle oluyor
Eşim : Aşkım, biz Recep'le konuştuk yarın akşam iş çıkışı bir yerde oturup bir kaç bira içicez, ben kesin evet demedim programımız yoksa gidebilir miyim?
Ben : Tabi ki aşkım gidebilirsin, hoopp yanağına bir öpücük. Çok geç kalmak yok ama tamam mı, ben seni bekliyor olacağım
Ertesi gün iş çıkışı arar, "biz işten çıktık aşkım, bir kaç saate gelirim" , bende cevap veririm "tamam bitanem, Recep'e selam söyle dikkat et kendine hava soğuk üşütme".
Yani bu bir örnek oldu mu bilemiyorum ama, her konu da bizde durum bu şekildedir. hee, bunun tam tersi de olabilir de. Ben iş çıkışı bir arkadaşımla bir yerlerde oturup birşeyler içmek isteseydim, o da bana aynı tepkiyi verirdi.
Ben hiç hatırlamıyorum ki eşime, "şuraya gitme", "buraya gitme", "facebooka'a girme" , "onunla konuşma" demedim. Tabi bu örnekler çoğaltılabilir.
hiç tencere markalarındanda anlamam iyi ozaman sevindim :) benimde çaydanlığım korkmazın 10 yıl garantisi var seramiklerin 2 yıl takımda tava var 3 tencere, wok tava var ama korkmazın değil grill alcaktım ama arada kaldım satıcı cocukta yuvarlak her işte işinize yarar falan dedi almadım ama alıcam onu tava çok kullnıyorum :) wok tavada alayım ordan %50 indiirm var şu an
Ben hem geçsin istiyorum bu süreç hemde yavaşlasın diyorum ne bilim duygularım karışık erken mi başladı ne bu hal
Eşyalarım yavaş yavaş toparlanıyor kutulanıyor.
Ve insan kendi evinde misafir olduğunu hissediyor
Herşey farklı olucak biliyorum.En çokta kardeşlerimi özleyeceğim
O yüzden şimdiden başladım haftasonları gelirsiniz demeye.
Ben aileme düşkünüm biraz
ewet artık kendi ewimizde misafiriz.. bizimkilerde sen gidince ew boş kalır diyorlar ilk defa ailemden uzak ayrı bi hayatım olcak benm bile duygularım karışıyor bazen... bi üzülüyorum bi sewiniyorum manyadım iice =))
bende öle diyorum haftasonları gelirsiniz canınız sıkılınca gelin diyorum en çok da annem üzülüyor ama sen mutlu ol yeter diyor....
ayy o gün geldiğidiğinde napcaz bakalım ağlar mıyım ağlamaz mıyım bilemiyorumda =)
tatlım sistem geriye attığı için bizi şifrende önceki şifren
ben de şifre değiştirerek girdim çünküü
nilocann ne 14 günüü son 14 pazar yaziiyiii
14 haftan var daha evlenmeyeee
bende senin gibi tepki veriyorum evlenincede değişmez herhalde ama o nadirdir bana arkadaş görüşme olaylarında olumlu yaklaşması :) biraz fazla kuşkucu yani sürekli başına bişey gelebilir o olabilir bu olabilir diye kurar :) klasik annelerimiz gibi aynı
Al al ben çok kullanıyorum valla, hemen elinin altında kirli olur falan zorda kalmazsın. Çokta pahalı değil zaten ya.
Daha dur bakalım, eşyalar tamamen gidip evin yerleştiğinde hissedilen duyguları tarif etmek çok zor. Yıllarca yaşadığın ailenin evine yabancı olacaksın, evlendikten sonra gittiğinde de rahat olamayacaksın. Hemen evime gideyim diye düşüneceksin. Ben en çok babamı özlüyorum. Neden bilmem ama, daha dün akşam aradım, ağladım ona belli etmeden "özledim sesini duyayım diye aradım " dedim.
En zor an, babanın elini öpüp o kapıdan çıktığın an, çıkabilirsen herşey bitiyor. Ben çıkamayacağımı düşündüm o yüzden "Cüneyt nerede "dedim, onu görmesem çıkamayacaktım sanırım. Ağladım ettim, aşağı indik, arabaya bindik haydee bu sefer de cuppa cuppa dans müzik. Karışık duygular yani.
Haydee sahiden dimi 14 hafta, bu akşam doğru annemin evine gideyim bari, eşim ararsa derim daha düğüne 14 hafta var
Al al ben çok kullanıyorum valla, hemen elinin altında kirli olur falan zorda kalmazsın. Çokta pahalı değil zaten ya.
Daha dur bakalım, eşyalar tamamen gidip evin yerleştiğinde hissedilen duyguları tarif etmek çok zor. Yıllarca yaşadığın ailenin evine yabancı olacaksın, evlendikten sonra gittiğinde de rahat olamayacaksın. Hemen evime gideyim diye düşüneceksin. Ben en çok babamı özlüyorum. Neden bilmem ama, daha dün akşam aradım, ağladım ona belli etmeden "özledim sesini duyayım diye aradım " dedim.
En zor an, babanın elini öpüp o kapıdan çıktığın an, çıkabilirsen herşey bitiyor. Ben çıkamayacağımı düşündüm o yüzden "Cüneyt nerede "dedim, onu görmesem çıkamayacaktım sanırım. Ağladım ettim, aşağı indik, arabaya bindik haydee bu sefer de cuppa cuppa dans müzik. Karışık duygular yani.
Haydee sahiden dimi 14 hafta, bu akşam doğru annemin evine gideyim bari, eşim ararsa derim daha düğüne 14 hafta var
Sakın değişmesin zaten, eşim bana şunu der hep "ilk tanıştık nasılsan sözlüyken de aynıydın, sözlüyken nasılsan nişanlıyken de aynıydın, nişanlıyken nasılsan şu an da aynısın", evlendikten sonra değişmek iki taraf için de kötü maalesef.
Koruma iç güdüsü tüm erkeklerde var, olması da güzel. Fazlası zarar mutlaka ama, verdiğim örnekte ki gibi olsa durum, muhakkak ben arkadaşımla otururken gelmez de, kalkacağımız zaman "ben gelip alayım sizi" der
nill senin düşüncelerin benim çok hoşuma gider bunu daha öncede söylemiştim sanaa
sanırım düşünce olarak benzeşmemizden olabilir
bizde de yoktur hayır gidemezsin, edemezsin tarzı cümleler
aksine eğer dışarı çıkcaksak telefonla da çok uğraşmayalım yanımızdaki arkadaşlara saygısızlık olmasın die
iyi eğlenceler der bırakırız telefonları
ha arada tek tük mesajlar olur ama bıktırmayız etrafımızdakileri
ki ben de bi örnek vercemm
kuzenlerle dışarı çıkcaz
haber verdin mi nişanlına dedi
düşün çıkmamıza 10 dk fln var dur vereyim dedim
şok oldu ayy söylemedin mi daha önceden şimdi sıkıntı çıkmasın dedi
dedim olmaz öyle şeyler bizde
aradım dedim canım biz çıkıyoruz şunlarla şuraya gitcez bilgin olsun
iyi eğlenceler canım der oda bu kadar
aynen canım birde meslek hastalığı extrası var benimkinde :) zaten öyle olmak herşeye kızmak,kıskanmak,kuşkulanmak insanı gerçekten çok yorar güveniyorsam sorun yok bilgi versin yeterli benim için sadce merak ediyorum o kadar. evlenince daha özen göstermek lazım hatta ama nedense daha bi özensiz oluyor genelde.
Geçen gün 3 tane gecelik aldım yarın geliomuş çeyiz yapıyoruz:)
ay yakınız misafir olarak geliriz artıkne iş yapıyorsun canım bende bakınayım sana iş
[En zor an, babanın elini öpüp o kapıdan çıktığın an, çıkabilirsen herşey bitiyor. Ben çıkamayacağımı düşündüm o yüzden "Cüneyt nerede "dedim, onu görmesem çıkamayacaktım sanırım. Ağladım ettim, aşağı indik, arabaya bindik haydee bu sefer de cuppa cuppa dans müzik. Karışık duygular yani.
kesinlikle ewden çıkınca çok zor olacak...
o gün tüm duyguları yaşıyorsun zaten ağlıyorsun, gülüyorsun, korkuyorsun, heycanlanıyorsun.... =)
ayhh ne biliiim bi tuhaf oldum şimdi
Hiçte öyle düşünme, evlenince özensiz olunuyor falan diye. İlk günler nasıl başlarsa öyle gider. Alıştır kendini bazı şeylere, erkekler severler el üstünde tutulmayı, erkek olduklarının hissettirilmesi hoşlarına gider. Bir dolu seksi gecelik almıştım bende, hepsi giyiyorum valla, hava soğukmuş falan hepsi bahane. Aralık'ta evlendim hava buz gibiydi ilk günlerde. Giydim valla, işve mi cilvemi yapana kadar giydim, sonra duş alınıp uyumaya geçerken de pijamalarımı giydim. Sabah eşimden önce uyanıp, gecelik giyip, onu öyle uyandırdım.Ben de çok fenayım dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?