- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
cmt 4te anca bulusursanz belki gelebilirim ama pazar askımla buluscaz annemler 2 gün laf eder dısarda yaa
ozaman sevgilileriniz ile buluşun..1 taşla 2 kuş görüşmüş olursunuz hem de
aslında doğru yaaaaaaaaaaaaaa
kızlar bu buluşma kız kıza toplanıcamız bi buluşma, sahsen atakan böle bişi istemez bile, yabancılarla hem kaynaşamaz hemde başbaşa olmak ister, kimisinin erkek arkdaşının yanında olması diğerlerinin de tek olması çok saçma olur
isterseniz kız kıza görüşelm sevgiliyle buluşmak isteyenler de başka zamanki buluşmamıza katılabilirler ben böle düşünüorm, saat kaçta geldiğinizin bi önemi yok biz öğleden sonra gizmle ikeada oluruz bi alo demeniz yeterli
kızlar bu buluşma kız kıza toplanıcamız bi buluşma, sahsen atakan böle bişi istemez bile, yabancılarla hem kaynaşamaz hemde başbaşa olmak ister, kimisinin erkek arkdaşının yanında olması diğerlerinin de tek olması çok saçma olur
isterseniz kız kıza görüşelm sevgiliyle buluşmak isteyenler de başka zamanki buluşmamıza katılabilirler ben böle düşünüorm, saat kaçta geldiğinizin bi önemi yok biz öğleden sonra gizmle ikeada oluruz bi alo demeniz yeterli
aynen:) katılıyorum:) böyle olmalı..
ben esenlerden ikeaya nasıl geçicem biliyomusun
esenlerden metroya bin kocatepe-forum istanbul durağında in :):)
metroyla cnmaynen:) katılıyorum:) böyle olmalı..
ben esenlerden ikeaya nasıl geçicem biliyomusun
tamam tatlm yazıorm numaramı özeldenözelliklede seni merak ediyoumbi alo kadar yakınımdasın nil ama alo dicek numara yok :26:
sen gelmiomusun ki yamur simdi?ok ii eğlenceler simdiden size
oo yeahh:):)
sen nerden gelcen:)
söylemem gizliama metroda karşılaşcağımız kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?