'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

poff ben sevgilimle kız arkadaşlarımla oluınca rahat eğlenmiyorum benimki benim yanımda çok ciddi bende tam tersi haylaz çocuk aslında yeni birileriyle tanışınca hemen kaynaşır ama ben kasılrıım bu sefer

kızlar bu buluşma kız kıza toplanıcamız bi buluşma, sahsen atakan böle bişi istemez bile, yabancılarla hem kaynaşamaz hemde başbaşa olmak ister, kimisinin erkek arkdaşının yanında olması diğerlerinin de tek olması çok saçma olur
isterseniz kız kıza görüşelm sevgiliyle buluşmak isteyenler de başka zamanki buluşmamıza katılabilirler ben böle düşünüorm, saat kaçta geldiğinizin bi önemi yok biz öğleden sonra gizmle ikeada oluruz bi alo demeniz yeterli

Son düzenleme:

aynen:) katılıyorum:) böyle olmalı..

ben esenlerden ikeaya nasıl geçicem biliyomusun

özelliklede seni merak ediyoum bi alo kadar yakınımdasın nil ama alo dicek numara yok :26:

ok ii eğlenceler simdiden size

canım bende yukarda aynılarını yazdım benimde sevdiceğim kasılır böyle bir durumda kaynaşma problemi yaşar ve ben hiç ama hiç rahat edemem bence kız kıza olmaluı daha biz tanışmadık yani kızlar hep böyle kız kıza takılmak en mantıklısı

11 12 gibi olur canım

kızlar bu arada metrobüsle gelince hangi durakta inmem lazım bana sölermisiniz boş yere kabataşta dolanmıyayım bana metrbüsle gelmeyi tarif edermisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…