Kızlar istanbul avrupa yakasında bahçelievler yada bağcılarda bildiğiniz iyi bir kuaför var mı :26:
Kızlar istanbul avrupa yakasında bahçelievler yada bağcılarda bildiğiniz iyi bir kuaför var mı :26:
Zehra sana ne dicem ben düğün günü kartalda kuaförde gelinlik gitcem vapura binip adaya geçicem şimdi duvağımda olsa kafamda altında kot ceketim olsa kötü olmazmı sana tek tavsiyem adada kıyafet değiştirme ayrıca 23 nisan da adada iğne atsan yere düşmez çok ana çok yanlış tarih inan o gün beni anlocaksın hem Bayram hemde kiliseye çıkıyor Bayram onların ama en çok bizim Türkler akıb ediyor yani benim boş boş çektirdiğim neresi varsa iğne atsan yere düşmücek emin ol canım.
kendı kuaförüm fatihte ama düğün için bağcılarda olması gerekiyodu tavsiye edilen bi kuaför seçtim bakalım memnun kalırsam
Nokta tatlim ben ona gidicem 360 lira gelin basi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
ufacık tefecik içi dolu hastacık geldiiii
iyi gibiyim kızlar.. çok şükür.. siz napıyorsunuz bakalım?
Ayy giz ben bilmiyordum o günün hacı günü olduğunu yabaktım şimdi netten çok kalabalık cidden :26:
Bi konuşayım benimkiyle falan artık napalım değiştirelim günümüzü
kızlarrr günaydın
dün hiç giremedim şifrem de sorun oluştu bugün yine eskisi gibi girebildim
Hayırlı Cumalar herkeseee
ufacık tefecik içi dolu hastacık geldiiii
iyi gibiyim kızlar.. çok şükür.. siz napıyorsunuz bakalım?
günaydınn kızlarrr
güaydın herkeseeee
günaydın canım
sistem güncellenirken 7 ay öncesine atmış bizii
o yüzden sıkıntılıydıı
*
hayırlı cumalar ayrıcaaa:26:
Arzuuu hoşgeldin, güzel haberlerle geldin inşallah. Nasıl oldun bakalım?
Günaydınnn milletttt ve işte yine bir cuma günü, 2 gün tatil hiç yoktan iyidirYarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz ve en önemlisi aile büyüklerine de bu güzel haberi vereceğiz. Acayip heyecan var Ve eğer yarın da hava bugün gibi olursa çok sevineceğim. Biricik eşimle, hayatımın anlamıyla dolu dolu bir hafta sonu geçirmek istiyoruz. Dağa çıkıcaz biraz dağ havası, ufak yürüyüşler, bahara uyanan Uludağ şimdi mis gibidir. Eriyen karların suyuyla coşan dereler-ırmaklar harikadır. Güzel bir hafta sonu olsun hepiniz için, biz bu hafta sonunu birbirimize ayırdık. Doğaya salıcaz kendimizi
evet vardı bir sorun önceki gün de hiç girilmiyordu foruma, portalda gezinin diyo
Allah dualarımızı kabul etsin bugün inşallahh
kızlar dualarınız için teşekkürlerçok istediğim sınavı geçtim çok şükürr sağolunn
ohh maşallahh
hayırlı haberlerle inşallah nilocann
ailelerin ilk tepkisii ayy ne güzeldirr yaaaa
Allah mutluluğunuzu daim etsin canım
gözün aydın ayçacımm
çok sevindimmmm
saolasın tatlım teşekkür ediyorum
nill ailerer nasıl söyliyceksiniz??? varmı aklında bi yöntem
Günaydınnn milletttt ve işte yine bir cuma günü, 2 gün tatil hiç yoktan iyidirYarın bebeğimin kalp atışlarını duymaya gideceğiz ve en önemlisi aile büyüklerine de bu güzel haberi vereceğiz. Acayip heyecan var Ve eğer yarın da hava bugün gibi olursa çok sevineceğim. Biricik eşimle, hayatımın anlamıyla dolu dolu bir hafta sonu geçirmek istiyoruz. Dağa çıkıcaz biraz dağ havası, ufak yürüyüşler, bahara uyanan Uludağ şimdi mis gibidir. Eriyen karların suyuyla coşan dereler-ırmaklar harikadır. Güzel bir hafta sonu olsun hepiniz için, biz bu hafta sonunu birbirimize ayırdık. Doğaya salıcaz kendimizi
saolasın tatlım teşekkür ediyorum
nill ailerer nasıl söyliyceksiniz??? varmı aklında bi yöntem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?