'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Siz bugun beni tinlamiyonuz :) hu hui

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Evet bir garip olmus site valla cepten giriyorum onda bile bir garip

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Yok yani bırak, aman aman bir değişiklikte yok ki. Sistem geri gitmiş üstelik neyi değiştirmişler ne yapmışlar valla ben anlayamadım:26:

Benimkiler niye gelmemiş yeaaaa :18:
Orda bi kuaföre erkenden yaptırırsam daha saat açısından iyi olucak benim için.. Ama birde maliyet boyutu var bu işin ne derler kaça yaparlar acaba :26:

canım kazen bi konu açmıştı teknik aksaklıkla ilgili oraya yazdım rica ettim
o şekilde düzeldi mesaj sayımm
2 taneydi kuşumda ama artık 1
*
maliyet artabilir gibi geliyo yaa bana istanbuldaa :44:

dün kendimi şizofreni gibi hissettim şifremle sisteme giremiyordum,defalarca denedim acaba üye değilmiydimki dedim kendimce.yok ya böylesine, melo, hemera14 kemera, nlyvz, analbegüneş, giz, pamukprenses, ardemir..... nasıl ytani unlar hayal ürünümüydü.ben mutluguldum 2 şafağım vardı.nasıl yani dedim kendimce (sistemde arıza var yazısını görene kadar)

hahahahhaha alemsin vallahii

mesajlarım geri geldii

:18::18::18::18::18::18: bi de bu var dimii

Benimkiler niye gelmemiş yeaaaa :18:
Orda bi kuaföre erkenden yaptırırsam daha saat açısından iyi olucak benim için.. Ama birde maliyet boyutu var bu işin ne derler kaça yaparlar acaba :26:

Benimkiler de gelmed Zehra'cım, bize üvey evlat muamelesi yapıyor forum

Ayyy acayip güldüm yaaa, hepimiz hayaliz aslında. Senin yine şafak 2 'ymiş ben sabah açtığım da evlenmeme 14 hafta vardı ama hamileydim

Son düzenleme:

niloo o sayfaya yaz rica et mesajlarının düzenlenmesini düzeltiyolarr

hihooytt benimkini düzeltmişler
hemde biyere yazmadan

Zehra sana ne dicem ben düğün günü kartalda kuaförde gelinlik gitcem vapura binip adaya geçicem şimdi duvağımda olsa kafamda altında kot ceketim olsa kötü olmazmı sana tek tavsiyem adada kıyafet değiştirme ayrıca 23 nisan da adada iğne atsan yere düşmez çok ana çok yanlış tarih inan o gün beni anlocaksın hem Bayram hemde kiliseye çıkıyor Bayram onların ama en çok bizim Türkler akıb ediyor yani benim boş boş çektirdiğim neresi varsa iğne atsan yere düşmücek emin ol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…