Senin mesajların nasıl geri geldi yaa
neresi gelmiş anacımm 8 binin üstünde mesajım vardı benimm
Siz bugun beni tinlamiyonuz :) hu hui
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Hadi ya, neyse gelir herhalde :) umudumuzu kaybetmeyelim
Siz bugun beni tinlamiyonuz :) hu hui
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Yok yani bırak, aman aman bir değişiklikte yok ki. Sistem geri gitmiş üstelik neyi değiştirmişler ne yapmışlar valla ben anlayamadım:26:
Kızlar istanbul avrupa yakasında bahçelievler yada bağcılarda bildiğiniz iyi bir kuaför var mı :26:
mesajlarım geri geldii
:18::18::18::18::18::18: bi de bu var dimii
Benimkiler niye gelmemiş yeaaaa :18:
Orda bi kuaföre erkenden yaptırırsam daha saat açısından iyi olucak benim için.. Ama birde maliyet boyutu var bu işin ne derler kaça yaparlar acaba :26:
dün kendimi şizofreni gibi hissettim şifremle sisteme giremiyordum,defalarca denedim acaba üye değilmiydimki dedim kendimce.yok ya böylesine, melo, hemera14 kemera, nlyvz, analbegüneş, giz, pamukprenses, ardemir..... nasıl ytani unlar hayal ürünümüydü.ben mutluguldum 2 şafağım vardı.nasıl yani dedim kendimce (sistemde arıza var yazısını görene kadar)
mesajlarım geri geldii
:18::18::18::18::18::18: bi de bu var dimii
Benimkiler niye gelmemiş yeaaaa :18:
Orda bi kuaföre erkenden yaptırırsam daha saat açısından iyi olucak benim için.. Ama birde maliyet boyutu var bu işin ne derler kaça yaparlar acaba :26:
dün kendimi şizofreni gibi hissettim şifremle sisteme giremiyordum,defalarca denedim acaba üye değilmiydimki dedim kendimce.yok ya böylesine, melo, hemera14 kemera, nlyvz, analbegüneş, giz, pamukprenses, ardemir..... nasıl ytani unlar hayal ürünümüydü.ben mutluguldum 2 şafağım vardı.nasıl yani dedim kendimce (sistemde arıza var yazısını görene kadar)
hahahahhaha alemsin vallahii
Benimkiler de gelmed Zehra'cım, bize üvey evlat muamelesi yapıyor forum
Ayyy acayip güldüm yaaa, hepimiz hayaliz aslında. Senin yine şafak 2 'ymiş ben sabah açtığım da evlenmeme 14 hafta vardı ama hamileydim
Ayyy acayip güldüm yaaa, hepimiz hayaliz aslında. Senin yine şafak 2 'ymiş ben sabah açtığım da evlenmeme 14 hafta vardı ama hamileydim
iyi ya en azından ben hamile değildim :)
niloo o sayfaya yaz rica et mesajlarının düzenlenmesini düzeltiyolarr
hihooytt benimkini düzeltmişler
hemde biyere yazmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?