Benimde msjlarım azalmış
Erkeğine eve bağlamak sana düşüyor, oldukça zevkli bir iş ama korkma yaniEşim "valla her akşam eve koşa koşa geliyorum" diyor, bilmem neden acaba
benımde msjların hepsı gıtmıs yahuu duzeltseler barı 4 msj dıo
amaa çok iyi bi taktik geliştirmişsin valla demek adam bütün gün aklından çıkaramıyor seni =)
monoton bi kadın olsan cilven işven olmasa belki bu kadar heycanla ewe gelmez =)
5 Olmuş canım
Valla bilemiycem, ama kendi annesinde bile oturamıyor adam o derece yani. Gidiyoruz yazık kadın bizi yemeğe çağırıyor falan yemek sonrası çay-kahve falan içeriz sohbet ederiz diye hayal kuruyor benim ki "hadi anne ellerine sağlık biz gidelim" diyorAnnesi de "ayy valla çağırmıcam bir daha, hep böyle yapıyorsun" deyince "ya evimize gidicez, yatarız kalkarız rahat rahat hadi yedik yemeği işte" diyor Alem benim kocam ya, gerçi bende de suç var, "akşama sana sürprizim var" diyorum evden çıkarken o da tutunamıyor annesinde
Valla bilemiycem, ama kendi annesinde bile oturamıyor adam o derece yani. Gidiyoruz yazık kadın bizi yemeğe çağırıyor falan yemek sonrası çay-kahve falan içeriz sohbet ederiz diye hayal kuruyor benim ki "hadi anne ellerine sağlık biz gidelim" diyorAnnesi de "ayy valla çağırmıcam bir daha, hep böyle yapıyorsun" deyince "ya evimize gidicez, yatarız kalkarız rahat rahat hadi yedik yemeği işte" diyor Alem benim kocam ya, gerçi bende de suç var, "akşama sana sürprizim var" diyorum evden çıkarken o da tutunamıyor annesinde
Daha dur bakalım, eşyalar tamamen gidip evin yerleştiğinde hissedilen duyguları tarif etmek çok zor. Yıllarca yaşadığın ailenin evine yabancı olacaksın, evlendikten sonra gittiğinde de rahat olamayacaksın. Hemen evime gideyim diye düşüneceksin. Ben en çok babamı özlüyorum. Neden bilmem ama, daha dün akşam aradım, ağladım ona belli etmeden "özledim sesini duyayım diye aradım " dedim.
Foto çekimim için büyükadada pansiyon bakıom üst baş değiştirmek için ama fiyatlar yüksek yaa
Siz düğün günü foto çekimi yapmıcak mısınız cnm
Aslında bnde büyük ada ve gemide çok foto istiyordum.
Fakat daha fotocuyu ayarlamadım.
Hatta düğün günümü foto olsun buralarda mı çekilelim yoksa düğün günü dışında olsun rahatça zaman mı ayıralım ona bilemedim:26:
azz diiisinn niloşş
hahahah süper yaaa
adamı baya baya baştan çıkarmışsın duramıyor şimdide =))
bende böyle olcam
Canım biz fotocuyla 23 nisan diye konuştuk fotoğraf çekimimizi. Düğünüm 10 mayıstaBizim düğüne kadar albümde basılır belki
Canım biz fotocuyla 23 nisan diye konuştuk fotoğraf çekimimizi. Düğünüm 10 mayıstaBizim düğüne kadar albümde basılır belki
Aaaa kızlar ne yaptım ben şimdiBu arada gün içerisinde de hoş mesajlar işe yarıyor, hatta eve gittiğinizde eşinizi evde bulma olasılığınız oldukça yüksek "aşkım işten izin aldım geldi, hadi hadi hadi...." diye
Aaaa kızlar ne yaptım ben şimdiBu arada gün içerisinde de hoş mesajlar işe yarıyor, hatta eve gittiğinizde eşinizi evde bulma olasılığınız oldukça yüksek "aşkım işten izin aldım geldi, hadi hadi hadi...." diye
abarovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kızım Allah aşkına ne yazdın da bu geldii
Ooooo
senden öğreneceğim çok şey warr =))
aslında şöyle bi topik açılmalı ewli hanımlarda ewlenecek olanlara tawsiyeler diye =)) herkes bişey yazsa kadınlar aldatılmaz herhalde
cilveli olamayanlarda cilveli olur böylece
Zamanı gelince anlatırım, durduk yere ban yemeyim şimdi burada, +18 konusuna girmeyelim
Taktiğe ihtiyacınız olduğunda buradayız, bir özel mesaja bakar
Zamanı gelince anlatırım, durduk yere ban yemeyim şimdi burada, +18 konusuna girmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?