'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Erkeğine eve bağlamak sana düşüyor, oldukça zevkli bir iş ama korkma yani Eşim "valla her akşam eve koşa koşa geliyorum" diyor, bilmem neden acaba

amaa çok iyi bi taktik geliştirmişsin valla demek adam bütün gün aklından çıkaramıyor seni =)

monoton bi kadın olsan cilven işven olmasa belki bu kadar heycanla ewe gelmez =)

benımde msjların hepsı gıtmıs yahuu duzeltseler barı 4 msj dıo

5 Olmuş canım

amaa çok iyi bi taktik geliştirmişsin valla demek adam bütün gün aklından çıkaramıyor seni =)

monoton bi kadın olsan cilven işven olmasa belki bu kadar heycanla ewe gelmez =)

Valla bilemiycem, ama kendi annesinde bile oturamıyor adam o derece yani. Gidiyoruz yazık kadın bizi yemeğe çağırıyor falan yemek sonrası çay-kahve falan içeriz sohbet ederiz diye hayal kuruyor benim ki "hadi anne ellerine sağlık biz gidelim" diyor Annesi de "ayy valla çağırmıcam bir daha, hep böyle yapıyorsun" deyince "ya evimize gidicez, yatarız kalkarız rahat rahat hadi yedik yemeği işte" diyor Alem benim kocam ya, gerçi bende de suç var, "akşama sana sürprizim var" diyorum evden çıkarken o da tutunamıyor annesinde

azz diiisinn niloşş

hahahah süper yaaa

adamı baya baya baştan çıkarmışsın duramıyor şimdide =))

bende böyle olcam

Gözünü dünyaya açtığın her andan itibaren her zaman birlikte olunca insan tabi ilk başlarında bir bocalayabilir.
Ama farklı şehir veya farklı ülkelerde olanları düşününce içim rahatlıyor.
Gerçi bn üniversite için şehir dışına gittiğimde bu kadar aileme düşkün değildim belkide yaş ilerleyince davranışlar ve düşünceler değişiyor aileye bağlılık dahada artıyor.

Bu arada şu eşi etkileme yollarına bende katılıyorum erkekler çocuk gibi olduğu için ilgi şefkat şart.
Taktiklerinide gayet başarılı buldım wuhuuuu

Foto çekimim için büyükadada pansiyon bakıom üst baş değiştirmek için ama fiyatlar yüksek yaa

Siz düğün günü foto çekimi yapmıcak mısınız cnm
Aslında bnde büyük ada ve gemide çok foto istiyordum.
Fakat daha fotocuyu ayarlamadım.
Hatta düğün günümü foto olsun buralarda mı çekilelim yoksa düğün günü dışında olsun rahatça zaman mı ayıralım ona bilemedim:26:

Sistem baya bir uçmuş bnmde 13 ocak doğum günümü 01 Nisan yapmış 12 gün sonra yeni bir doğum günüm var
Birde 2 yaşta küçültmüş beni

Canım biz fotocuyla 23 nisan diye konuştuk fotoğraf çekimimizi. Düğünüm 10 mayısta Bizim düğüne kadar albümde basılır belki

azz diiisinn niloşş

hahahah süper yaaa

adamı baya baya baştan çıkarmışsın duramıyor şimdide =))

bende böyle olcam

Aaaa kızlar ne yaptım ben şimdi Bu arada gün içerisinde de hoş mesajlar işe yarıyor, hatta eve gittiğinizde eşinizi evde bulma olasılığınız oldukça yüksek "aşkım işten izin aldım geldi, hadi hadi hadi...." diye

Canım biz fotocuyla 23 nisan diye konuştuk fotoğraf çekimimizi. Düğünüm 10 mayısta Bizim düğüne kadar albümde basılır belki

Biz 2 ayda ancak aldık albümü valla, öyle pek kısa zaman da verilmiyor bu albümler.

bence hiç şimdiden arayıp rezerve yapma zehroşş
çekimin olduğu gün git rica et bi üstümü değişebilirmiyim die
hoop giy gelinliğinii

abarovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kızım Allah aşkına ne yazdın da bu geldii

Ooooo

senden öğreneceğim çok şey warr =))

aslında şöyle bi topik açılmalı ewli hanımlarda ewlenecek olanlara tawsiyeler diye =)) herkes bişey yazsa kadınlar aldatılmaz herhalde

cilveli olamayanlarda cilveli olur böylece

abarovvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
kızım Allah aşkına ne yazdın da bu geldii

Zamanı gelince anlatırım, durduk yere ban yemeyim şimdi burada, +18 konusuna girmeyelim

Taktiğe ihtiyacınız olduğunda buradayız, bir özel mesaja bakar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…