Çok güzel çok iddalı. Maaşallah
Evet bende pembiş bişey istiyorum bakalım bulurum inşallah gönlüme göre ☺
Bakarım canım bakmazmıyım bu modelı ınternette cok begenmıstım fatıh kadıykoy butun gelınlıkcılere gıttım hep aynı cesıt gelınlıkler vardı bıde tam oturmuyolardı tül kalitelerıde hosuma gıtmedı dreamondan randavu aldım bakmak ıcın bı hafta sonraya verdı dayanamadım gıttım bı araya sıkıstırdılar benı gelınlıgın kalıbı gıydıgımde tam oturdu 3200 du yanlıs hatırlamıyosam fıyatı bız gıttıgımızde %35 ındırım vardı gelınlık 2200 e geldı bana ındırımıde gorunce aldım hemen
ayakkabıları bı ınternet sıtesınden yaptırdım ıstersen ordan da sıparıs verebılırsın ben sultanahmette yerlerı vardı oraya gıttım görmek ıcın istedıgım seyı anlattım yapıp gonderdıler ıstersen ınternet sıtesını bıde yapan kızın numarasını verebılırım 1 haftada yapıp gonderıyor
selam kızlar bugun gelemedim foruma nil hoş geldin merak ediyordum seni bu arada arzudan haber yok dimi pazartesi sonuçları cıkacaktı
pazar günü malum mitingden dolayı günümüz mahvolduönce eve gittik çarşamba veya perşembe pimapen yapılacak ev sahibi ayarlamıs pimaoenciyi süreyi uzattı çok sinirlendim.Ev sahibinin annesi karşı daire de oturuyor bizi görünce hemen geldi boya seçimi yapıyorum sürekli bir müdahale halinde anlamadım amacı neydi eğer böyle müdahale ederse kesin kavga ederim. Ev boyası için usta geldi renk begendik pimapenlerden sonra badana ve en son parke yaptırıcaz. Avizelerimizi aldık, yatak aldık ve 1 tane halı aldık mobilyacıya ugradık nisanın ilk haftası getirin dedik inşallah ev yetişirse mobilyalar gelmeden harika olacak
Günaydın kızlaar
Niliimm ne güzel duygu dolu anlar yaşanmış
Bende dün valiz aldım200 tl ye orta boy plastik aldım 2 tane
ohh oh düşündüğünden de ucuz olmuş buu
bu arada valizi napcan senn
Evet bebekiim sert plastiklerden istiyordum aradığımdan da uygun fiyata geldi
Kuzum perdeleri falan götürmem gerek istanbula, valiz lazım bunun için.. Balayı içinde lazımdı zaten.
Daha evde ıvır zıvır şeyler var, kıyafetlerim gitçek.. Her gidişimde götürcem bir kısmını işte
hoş geldin nilKızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmm "NİL"
Bende dün valiz aldım200 tl ye orta boy plastik aldım 2 tane
benim çeyizin yarısından çoğu gitti zaten kuzum. kalanlarıda böyle böyle taşıcam artıkhıı baya baya lazımmışş
hayırlı olsun kuzum güle güle kullanınn
ben çeyiz çıkarma işi istediğimden dolayı sanırım onlar hurçlarda gitcek benimm
tabi kıyafetler fln hariçç
çok uygunmuş nerden buldun canım? biz de alıcaz balayı için filan lazım
benim çeyizin yarısından çoğu gitti zaten kuzum. kalanlarıda böyle böyle taşıcam artık
yakın olsa belki biz de öyle yapardık ama mesafe uzun olduğundan bi seferde gitmesi lazımm
tabi bide benim davul sevdamm
ahahahadavulcuu seniiii
kuzum uzak olunca parça parça gitmesi imkansız zaten
günaydın kızlarrrrr
nasılsınızzzz
dolu dolu bi haftasonu geçirdim çok güzeldii, gezdim oyun oynadım alışveriş yaptım çeyiz aldım ohhhh
günaydın kızlarrrrr
nasılsınızzzz
dolu dolu bi haftasonu geçirdim çok güzeldii, gezdim oyun oynadım alışveriş yaptım çeyiz aldım ohhhh
evi tutsak içim rahat etcekk vallahi
mobilyacıyla anlaştık zaten nakliye ücreti olmadan transfer içinn
sora da evdeki eşyalarr
sana da günaydııınnn
iooooo ne güzel maşallahhadi hayırlı olsun güle güle kullan çeyizciklerini
bende baya yoğun bi haftaosnu geçirdim ütümü aldım, my houseden bornozumu aldım, ikeaya gittim ufak tefek şeylerimi halletti... 700 tllik alışweriş yaptım resmen
Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?