'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayatcım allah kabul etsin canım bende okurum elimden geldigi kadar

buarada herkese selam umarım herkes iyidirrr.. bilgisayarımın sarjı bozuldugu için giremiyorum siteye kuzenin pc den baglanmaktayım suandada

canııımmm iyiiiizz çok şükür minik bi salgın var topikimizde okadar sen nasısınn? bu hafta sonu ikeada buluşmaya karar verdik gelebilicek misin kızlar öğlende buluşcaklar bende kurs çıkışı 2 bucuk 3 gıbı inşallah orda olucam.

cagla gel ama ltfen
minkan benimde yok falan derken 1 2 gibi orda olurum:)

hangi ikea da buluscaksınız tatlım bide pazar mı cumartesi mi... belki gelebilirim söz vermiyim iş durumları için gorusmeye gitme ihtimallerim var yada bi iş var ordan haber gelirse belkide haftasonu calısıyo olcam

su iş basıma bela oldu plan program yapamıyorum duzene oturmuyo hayatım ayagıma bag oldu resmen

çok sağolun kızlar allah razı olsu hepinizden ,, ya ara sıra böyle dua edelim birbirimize dileklerimizi söyleyip ne güzel olur valla,,,

çağlam hoşgeldin =))

madem buluşuluyo valla bol bol foto beklerim artık sizden bak.

hem de ikea fonda olunca süperrrrrrrrrrrrrrrr olur

bayrampaşadaki kuşum c.tesi günü buluşulcak, inşallah gelebilirsiiinnn çok isterim yüzyüzede görüşebilmeekk

cagla gel ama ltfen
minkan benimde yok falan derken 1 2 gibi orda olurum:)

keşke canım ya bende cok isterimmm

çok sağolun kızlar allah razı olsu hepinizden ,, ya ara sıra böyle dua edelim birbirimize dileklerimizi söyleyip ne güzel olur valla,,,

çağlam hoşgeldin =))

hoşbulduk balımm

bayrampaşadaki kuşum c.tesi günü buluşulcak, inşallah gelebilirsiiinnn çok isterim yüzyüzede görüşebilmeekk

bende cok isterim canımmm ama dedigim gibi iş durumlarım muallakta umarım haftasonuna kadar belli olur bişeyler de bende gelebilirim...

dün rüyamda bi erkek çocuğunu seviyordum ama nası tatlı bişey ya 1-2 yaşlarında elimde gezdiriyorum öpüp kokluyorum allahhayırlara çıkarsın,,,

1 sene önce sevdiceğim zonguldaktayken onun yanına gideceğim gece gördüm elimizde bir kız çocuğu ikimizde birimize tuaf tuaf bakıyorduk sonra rüyanın etkisiyle sevdiceğime anlatamadım ne alaka diye düşündüm rüyada hatırlayamam normalde sonra yoldayken bebek görüğümü ve abisinin eşinin hamile olup olmadığını sordum kız çocuğydu dedim pembe battaniye ve kış bebeği diyede espiri yaptım ve bingo aşkımın yengesi hamile imiş 1 hafta sonra haberini aldık ben kesinlikle kız olcak dedim ve öyle oldu içime ne dolarsa oldu şu hayatta şükür ki

ve şubat ayında 1 haftalık küskünlük girdi aramıza ikimizde birimizi arayıp sormadık arkadaşımla öğle yemeğine çıkmıtşım ve aradı bebek doğdu ismi ne tahmin et dedi bende ne bu ısrar gizem olcak değil ya dedim ve bingo o bir gizemdi ismini gizem koymuşlardı

o doğmadan aşkım bana hep senin gibi olmucak bir gizeme daha tahamülüm yok o sana benzemicek şımarık olmucak dedi ahh ne büyük konuştu şimdi kul köle bebeğe

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…