- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
hayatcım allah kabul etsin canım bende okurum elimden geldigi kadar
buarada herkese selam umarım herkes iyidirrr.. bilgisayarımın sarjı bozuldugu için giremiyorum siteye kuzenin pc den baglanmaktayım suandada
canııımmm iyiiiizz çok şükür minik bi salgın var topikimizde okadarsen nasısınn? bu hafta sonu ikeada buluşmaya karar verdik gelebilicek misin kızlar öğlende buluşcaklar bende kurs çıkışı 2 bucuk 3 gıbı inşallah orda olucam.
kızlar nasılsınız canlar yemek yedim geldim
madem buluşuluyo valla bol bol foto beklerim artık sizden bak.
hem de ikea fonda olunca süperrrrrrrrrrrrrrrr olur
hangi ikea da buluscaksınız tatlım bide pazar mı cumartesi mi... belki gelebilirim söz vermiyim iş durumları için gorusmeye gitme ihtimallerim var yada bi iş var ordan haber gelirse belkide haftasonu calısıyo olcam
su iş basıma bela oldu plan program yapamıyorum duzene oturmuyo hayatım ayagıma bag oldu resmen
cagla gel ama ltfen
minkan benimde yok falan derken 1 2 gibi orda olurum:)
çok sağolun kızlar allah razı olsu hepinizden ,, ya ara sıra böyle dua edelim birbirimize dileklerimizi söyleyip ne güzel olur valla,,,
çağlam hoşgeldin =))
bayrampaşadaki kuşum c.tesi günü buluşulcak, inşallah gelebilirsiiinnn çok isterim yüzyüzede görüşebilmeekk
dün rüyamda bi erkek çocuğunu seviyordum ama nası tatlı bişey ya 1-2 yaşlarında elimde gezdiriyorum öpüp kokluyorum allahhayırlara çıkarsın,,,
off yagmuru hiç sevmiyorum.Çorlunun havasınıda. deli gibi yagan yagmuru esen rüzgarı yamulan şemsiyeleri !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?