aşkımla konuştumalt devreleri gelecek ya sevinçli
hepinizi çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yenibosnada inersen metroya binersn, kocatepede inersn nm, zaten metrobüs durağı forum girişiyle aynı
avnin önüne çıkıosn direk
İşime başladım kızlar çok güzel bir sabah geçirdim
Ayrıca nevresim dünyasından aradılar düz renk battaniyeler stoklarda kalmadıgı için çıkarttılar
Bende değiştirdim battaniyemi
Bu ikisinin aynı rengini aldım
KAmpanya maximum 1 hafta devam edicekmiş sordum kızlar bayan söyledi
Çok ilgilendiler sağolsunlar
eeee artık üst devre oluyoo enişteeemmbende merak ediyooorummmmmm herkesii
hım biraz araştırayım sabahın 9 da yolla düşücem olmadı kuzene geçerim yenibosnada bebek 11 12 gibi biz buluşalımda senle kızlarda katılır bize
canım o battaniyeden bende çok almak istiyorum sevdiceğim gelicek ya kürkçü hana gidip bakcam bir umarım bitmez hemen battaniyeler senin bejin 624 kodluydu onu beğendim annemede gösterdim oda beğendi bide kırmızı saten alcağım için çok uyumlu olur
sineraycım h.geldim mailine cvp yazdım bakarsın
ama yemege çıkcam 1saate gelirim öptüm herkesiiiiiiiiii
kızlar bugün bitirmem gerekiyo benim için ihlas suresi okuyabilir misiniz ne kadar okuyabilirseniz,,,
kızlar bugün bitirmem gerekiyo benim için ihlas suresi okuyabilir misiniz ne kadar okuyabilirseniz,,,
kaça tamamlıcaksın canımm kaçtane kaldıı
kaç eksiğin var onu dersen okuyabileceğim sayıyı söylerim.
Neyi bitiriyosun tatlımm
bi yakınımız hacca gitti onunla göndercektim dün gitti ama ben daha bitiremedim 5 bine tamamlamam gerek ben şimdi 2750 deyim kızlar,,
çok sağolun
canım şimdi evi toparlıyorum saat 3 gibi başlıcam okuyabildiğim kadar okurum, Allah kabul etsiin hayatımm
bi yakınımız hacca gitti onunla göndercektim dün gitti ama ben daha bitiremedim 5 bine tamamlamam gerek ben şimdi 2750 deyim kızlar,,
çok sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?