'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

dugunde damat gelıne takı setı dısında ne takıyor bılgınız var mı annemlere sormak ıstemıyorum sureklı onlar bılmıyormu dıyıp duruyor

Hafif fresh bir koku arıyorum canım ağır baharatlı kokuları filan sevmiyorum senin zevkine de güveniyorum bu kokulara bakacağım gittiğimde mutlaka.

canım baharat yok hafif çiçeksi hafif odunsu bir koku tamammen çiçek canım

aaaaa hadi hayırlı olsun çok ama çok sevindim emeğine amaıcna ulaştın hatırlıyorumda taaa bizimkiler askere giderken konuşmuştuk biz bu konuları zamana bak sonra sen yalarca girmedin sonra ise şimdi evlilik hazırlığındasın

Baktım canım sımdı guzelmiş hafta sonu maskoya gıdıcez bakalım bu takımda aklımda bulunsun

teşekkür ederim tatlım evet emeğimin karşılığını aldım galiba sonunda sürekli ders çalışma modundaydım canım bi yandan da işe girmiştim hiç aklıma yokken o yüzden hiç vakit ayırmadım başka bişeye o süreçte şükür ki şimdi herşeyim belli tam denk geldi iş değiştirmem ile evlilik sürecim

derse devam edemiyosun galiba eğilmi? bir ara aklındaydı hatırlıyorum?

*
ben okuyorum ama yorum yapmıyorum çok içimde patlamadığı sürecee

ben ilelebet sıkıntı yapıcam :111:

delii yaaaaaa

kızlar ya yatak odası takımlarını alanlar varmı nerelerden aldınız ınternetten bakınıyorumda dolap ıcı kullanıslı guzel bı model bulaamadım:26:

alfemodan aldık canım bizz
adı konusunda bilgim yokk
yalnız bi tarafı sürgülü bi tarafı 3 kapaklı canım
kapaklı taraflar raflı olduğu için çok işimize yarayacağına eminimm

Kızlar merhaba...
Dış mekan çekiminizi düğün günü mü yaptıracaksınız? ben karar veremedim ama düğün günü olacak sanırım. 4 saat sürüyormuş.

Kızlar merhaba...
Dış mekan çekiminizi düğün günü mü yaptıracaksınız? ben karar veremedim ama düğün günü olacak sanırım. 4 saat sürüyormuş.

nerelerdesinn sennnn
unuttun iyice topiğiii
*
mod değiştirip soruna cevap vereyim hemenn
evet canım düğün günü olcak 3-5 arasıı
4 saat sürmez sanırım max3 saat olur die düşünüyorumm
*
bu arada kent ormanı foto çekilmek için nasıll ?

Tamam canım çok sağol sipariş vereceğim o zaman oradan araba süslerini sana güveniyorum.

Yok yok gerçekten çok güzel, yani biz çok beğendik. Ben şimdi o çiçeklerin 1 tanesini yatak odamın kapısının koluna diğerini de misafir yatak odamın kapısının koluna bağladım, kapılar da beyaz olunca çok güzel bir görüntü oldu. Ben özellikle mor renk olanları takın düğün arabasına demiştim. Hehehee gelinin lafını dinleyecekler tabi

*
ben okuyorum ama yorum yapmıyorum çok içimde patlamadığı sürecee

Tutamıyorum kendimi ben ya illa konuşucam

Kızlar merhaba...

Foto çekim i2 saat 1 saatte mekana gidiş geliş 3 saat sürecek bizim toplamda düğün günü çektireceğiz bir daha uğraşmak istemedik bir de başka gün olursa gelin alma filan fotoğraflanamayacaktı hepsi olsun dedik. Sabah kuaförden başlayacak çekimler öğleden sonra gelin alma filan bitecek.

Kız valla zaman yaklaştı ya koşturmalarım fazla şu aralar.
akşam gelince de yorgun oluyorum.
düğün günü eteklerimiz kirlenmez de mi?
biz de dün fotocumuzla konuştuk düğün günü olsun dedik. çünkü nişanlım bir daha izin alamaz balayından sonra.
bana çekim için 1-5 arası dedi. seferihisara gidicekmişiz.
inciraltı kent ormanı gayet güzel canım. hem mayısta çiçekler de açmış olur. denize karşı çekilirsiniz.

ayy canım benimm Allah tatlı koşuşturmalar versinn
*
akşamına zaten düğün olcak canım kirlensin aman nolcakk
seferihisarda güzel yerler var mı foto içinn :26::26:
*
fotocu kent ormanı demiş nişanlımaa

kaç paraya anlaştınız canım?
bize 5 albüm verilecek. biri en büyük. üç orta boy. bir adet te ufak.
ve DVD İiçinde tüm resimler...
ben de evden çıkarken çekmesini istedim.

seferihisarda da eskievler olan ara sokaklar var canım.
kalesi var.
bir de deniz kıyısı orası da işte.
bir de tarihi asansöre gidin isterseniz canım.
oranın da manzarası ve sokağı güzel. o sokakta da eski evler var.

Valla fotoğraf çekimi önemli kızlar, ve bence düğün günü olmalı kesinlikle. Çünkü o günün heyecanını inanın resimlerde hissedebiliyorsunuz. Gözleriniz bile bir başka bakıyor. Biz bir de düğün hikayesi yaptırmıştık, klibi izlerken sahiden çok ağladım :2::2: sanki o günü bir daha yaşadım. Bir de ben Aralık ayında evlendim, benim eteklerim kirlenmediyse yaz günü sizin hiç birşey olmaz. Sadece çalı çırpı ot yapışmıştı, eve gelince temizledik onları o kadar.

kaç paraya anlaştınız canım?
bize 5 albüm verilecek. biri en büyük. üç orta boy. bir adet te ufak.
ve DVD İiçinde tüm resimler...
ben de evden çıkarken çekmesini istedim.

Sabah 8:00 öğleden sonra 15:00 arası üç kişilik ekip olacak kamera çekimi de olacak fotoğraf yanında albüm paketinin içeriğini tam olarak hatırlamıyorum şimdi canım 1500 liraya anlaştık biraz tuzlu oldu.

Son düzenleme:

kent ormanından sonra gideriz belki canımm
düğünde o tarafta olcak ya bizimm
son fotolarımızı orda çekip geçeriz belkii belli olmazz
*
hadi kolay gelsin sanaa görüşürüzzz

merhaba canım. düğün hikayesi klibi ile ilgili biraz bilgi verebilir misin? tatlı telaşlar, ama ben kendimi frenledim. bu sene düğünüm olmayabilir muhtemelen. ama yine de çeyiz hazırlığı düğün vs araştırması yapıyorum..

kent ormanından sonra gideriz belki canımm
düğünde o tarafta olcak ya bizimm
son fotolarımızı orda çekip geçeriz belkii belli olmazz
*
hadi kolay gelsin sanaa görüşürüzzz

daha gitmiyormuşuz canım. :)
geldim yine.
nerdeydi senin düğün canım?

içimi rahatlattım canım teşekkür ederim.
O zaman karar verilmiştir düğün günü çekim başlasınnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…