'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)

ctesi günü görüşüyoruz ikeada gelebilen arkadaşları bekliyoruz:)

gizemcim demek ki 6. hissin kuvvetli fal falan bakıyomusun kız =))

canım öyle bir yeteneğim yok sadece insanların yüzüne ve davranışlarına bakıp bazen içimden geçenleri sölüyorum iyi yada kötü oluyor ama birşeyi içimde tutuncada üzülüyorum kolay kolay hayat beni şaşırtmıyor canım herşey beklediğim gibi oluyor sırf ben değil çevremdekiler içinde onlara ne dersem oluyor kötüyü içimde tutuncada oluncada şaşıramıyorum o yüzden ama inan bu özelliği sevmiyorum

Hayatçııımm sevgilime söledim duayı , öğle arasında 20 tane okumuş haberin olsun fırsat bulabilse dahada okurda yoğun işleri gündem yoğunmuş . Bende birazdan başlıyorum okuyabildiğim kadarını bildiririm sana bitanem.

Ablam nişanlısının doğum gününü unutmuş kızlar ben htrlatmasam hiç htrlamıcak onun içinde hazırlık yapıyoruz hala unutmuş gibi davranıyo akşamlin kutlicaz bize davet ettik. öpüyorum hepinizi şimdilik akşam uğrarım

kız nasıl unutmuş yaaa ben benim adamın doğum günü için 2 aydır kafa patlatıyorum

kız evli olsam burda işim ne kocamın yanında olurdum

öyle demeyi seviyorum yaa ben adamım o benim

he tamam :) söz nişan sen ne durumdasın. bide ne iş yapıosun :)

bende patlatsam fena olmucak ya aralıkta bizimkinin doğum günüsü askerdeki adama ne alınır:26:
ece dun amcamlaydım. dediki güzelim ayaklarım askerde mahvoldu. kirli çorap giymekten ayaklarım nasır oldu:)
bnmde içimden waow askere en gzl hediye bi düzüne çorap

ekime girdiğimizin bile farkında değilmişkii işleri çok yoğun sabah 5 bucukta kalkıyo akşam 8 bucukta yatıyo pek yaşadığı hayat hayat değil yanii ben demesem htrlamıcak vee nişanlısı dün akşam yemeğe gelmişti hep süpriz bekledi demekki ablam mutfaga gıdıp geldıkce bı heycanlıanıyodu sebebını anlamış oldum yazık yaaa benimkininde 6 kasımda herseyı hazır aklımda planladım askerdeyken ben ıkımızın resmının oldugu şafak kagıdı yapmıstım tatlım ınanılmaz hosuna gıtmıstı ve onların tabırıyle askeriyenin en king yengesi seçilmiştim izne geldiğindede büssürü minik minik hediyeler almıştım onları vermiştim

sağolasın canım aldım 20 taneyi enişteye selamımı söyle sağolsun ,,,

hadi iyi eğlenceler canımmmm tekrar sağol =))

düşündüm ama biz annemle usta birliğine gitmeden düzinece çorap almıştık zaten kuzum :) ya sürekli giysi alıyorum zaten çocuğa geçen bayramda aldım aralığa kadar değişik bişey bulurum belki :) yaratıcı olalım hadi yardımcı olun sizde =)=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…