off yagmuru hiç sevmiyorum.Çorlunun havasınıda. deli gibi yagan yagmuru esen rüzgarı yamulan şemsiyeleri !
Yağmur mu adın :)beni sevmiyormussun yaaaaaa
Yağmur mu adın :)
olur mu hiç öyle şey ben hava şartlarından bahsediyorum. Hem ismin ne güzel öyle.
gizemcim demek ki 6. hissin kuvvetli fal falan bakıyomusun kız =))
Hayatçııımm sevgilime söledim duayı , öğle arasında 20 tane okumuş haberin olsun fırsat bulabilse dahada okurda yoğun işleri gündem yoğunmuş . Bende birazdan başlıyorum okuyabildiğim kadarını bildiririm sana bitanem.
Ablam nişanlısının doğum gününü unutmuş kızlar ben htrlatmasam hiç htrlamıcakonun içinde hazırlık yapıyoruz hala unutmuş gibi davranıyo akşamlin kutlicaz bize davet ettik. öpüyorum hepinizi şimdilik akşam uğrarım
kız nasıl unutmuş yaaa ben benim adamın doğum günü için 2 aydır kafa patlatıyorum
kız nasıl unutmuş yaaa ben benim adamın doğum günü için 2 aydır kafa patlatıyorum
orkide sen evli değilsn dımı
bnm adamın diyince
kız evli olsam burda işim ne kocamın yanında olurdum
öyle demeyi seviyorum yaa ben adamım o benim
ece dun amcamlaydım. dediki güzelim ayaklarım askerde mahvoldu. kirli çorap giymekten ayaklarım nasır oldu:)bende patlatsam fena olmucak ya aralıkta bizimkinin doğum günüsü askerdeki adama ne alınır:26:
Hayatçııımm sevgilime söledim duayı , öğle arasında 20 tane okumuş haberin olsun fırsat bulabilse dahada okurda yoğun işleri gündem yoğunmuş . Bende birazdan başlıyorum okuyabildiğim kadarını bildiririm sana bitanem.
Ablam nişanlısının doğum gününü unutmuş kızlar ben htrlatmasam hiç htrlamıcakonun içinde hazırlık yapıyoruz hala unutmuş gibi davranıyo akşamlin kutlicaz bize davet ettik. öpüyorum hepinizi şimdilik akşam uğrarım
he tamam :) söz nişan sen ne durumdasın. bide ne iş yapıosun :)
ece dun amcamlaydım. dediki güzelim ayaklarım askerde mahvoldu. kirli çorap giymekten ayaklarım nasır oldu:)
bnmde içimden waow askere en gzl hediye bi düzüne çorap
şimdi siz hepiniz sevgili misiniz sözlü nişanlı olan yok mu ?
şimdi siz hepiniz sevgili misiniz sözlü nişanlı olan yok mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?