kızlar bişey sorcam nişanlınız düğünde ne takacak size ?
set annesi takıcak da bişey düşünüyoruz oda bende anlamıyoruz bu işlerden :) altında düşmüşken alalım dedik
Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.
Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.
kv bilezik takcak kp.le beraber... seti kv tamaz canım.....
ayyy bunu bende düşünüyorum aslında şimdi bana set aldılar ama ben foto çekiminde hemen takcam setimi ve çıkarmayı düşünmüyorum.. dolayısıyla salonda da takıdan önce bonumda dururlar...
benm bildiğim damatın hediyesi set olur boynuna takar en son ama ben ilk takmak istiyorum saçma olur mu bilmiyorum :2:
a a a bizde nişanlıcanın doğum dününde evleniyoruz
desene o gün ki hediyeleri biz olucaz
bizden güzel hediye mi olur kız
takmak istiyorsan tak canım ne olcak mahalle baskısı yuzunden ıstedıgımızı yapamıyoruz :)
aslında bı sormak lazım o mu takcak nişanlımıma verıcek takması ıcın bılmıyoruz ki ikimizde :) benımkıde anlamaz düğün adetlerinden :) kaldık ortadaannemde anlamaz pek akrabamız yoktur valla bakalım size danışayım dedim bende.
amannn en iyisi içimizden gldiği gibi yapalım
Bende foto cekımınde setımı takıcam canım sonra cıkarırız nıkahtan sonra takıda tekrar takar dıe dusunduk ama o hengamede unutursak karısmam
Bende foto cekımınde setımı takıcam canım sonra cıkarırız nıkahtan sonra takıda tekrar takar dıe dusunduk ama o hengamede unutursak karısmam
Kızlar ne var ne yok ben bugün erken çıktım
Ayşenur canım senin çerez keselerin çok güzel ben eminnnde o model aradım ama bulamadım bir arkadaşm da altı sepetli vermişti çok güzel bence
Kızlar takılar konuşulmuş altın düşücek bilginiz olsun biz düğün tarihiniz kesinleşti hemen nişanlım Kapalıçarşı'ya götürdü beni setinmiZi aldı seti o takıcak düğünde bide altın çok uygun du gramı 80 den aldık şu ada 90 çok pahalı ya
Şu anda pahalı mı? Giz'cim ne yaptın sen, seçim sonrası bu piyasanın alt üst olduğuna şahit olacağız. Daha 10 gün önce altının gramı 99 TL' ye kadar çıktı, seçim tedirginliği dolasıyla borsa çıkışa geçti döviz ve altın düştü. Seçime kadar altını aldın aldın, alamadın altının uçtuğunu göreceğiz hep beraber. Bir de tabi doların. Şu an yatırım amaçlı ayırdığım bir para olsaydı kesin dolar yada altın yapardım. Seçimden sonraki günde kar hesaplardım
Son viraj baya koşturma geçiyor cnm.
Bu haftasonu biraz sakin olcak benim uzun bir zaman sonra dinlenme fırsatı bulcam.
Ama sonraki haftalar acısı çıkıcak temizlik ev yerleştirme eşyaların gelmesi
Halı,Tül ve avize bakma macerası sayesinde:26:
Bu arada kına çerezlerinden sonra kınayıda kendimiz hazırlamaya karar verdik biz kızlar
Minik mantar şişelerden alıp süslücez püslücez
Senin nasıl gidiyor cnm
bizde balayında olcaz nişanlımın doğum gününde :)
kv bilezik takcak kp.le beraber... seti kv tamaz canım.....
ayyy bunu bende düşünüyorum aslında şimdi bana set aldılar ama ben foto çekiminde hemen takcam setimi ve çıkarmayı düşünmüyorum.. dolayısıyla salonda da takıdan önce bonumda dururlar...
benm bildiğim damatın hediyesi set olur boynuna takar en son ama ben ilk takmak istiyorum saçma olur mu bilmiyorum :2:
kızlar napıyosunuz ya size bişey sorcam aranızda victorıa secret ürünleri kullanan varmı parfüm ve vücut losyonu özellikle bide netten hangi siteden alabilirimki:44:
Ben kullanıyorum canım bir arkadaşım ara ara Amerika'ya gider oradan hediye getiriyor her gittiğinde bana.Ürünler çok güzel bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?