'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar bişey sorcam nişanlınız düğünde ne takacak size ?

set annesi takıcak da bişey düşünüyoruz oda bende anlamıyoruz bu işlerden :) altında düşmüşken alalım dedik

Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.

kv bilezik takcak kp.le beraber... seti kv tamaz canım.....

ayyy bunu bende düşünüyorum aslında şimdi bana set aldılar ama ben foto çekiminde hemen takcam setimi ve çıkarmayı düşünmüyorum.. dolayısıyla salonda da takıdan önce bonumda dururlar...

benm bildiğim damatın hediyesi set olur boynuna takar en son ama ben ilk takmak istiyorum saçma olur mu bilmiyorum :2:

Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.

takmak istiyorsan tak canım ne olcak mahalle baskısı yuzunden ıstedıgımızı yapamıyoruz :)
aslında bı sormak lazım o mu takcak nişanlımıma verıcek takması ıcın bılmıyoruz ki ikimizde :) benımkıde anlamaz düğün adetlerinden :) kaldık ortada annemde anlamaz pek akrabamız yoktur valla bakalım size danışayım dedim bende.

amannn en iyisi içimizden gldiği gibi yapalım

Bende foto cekımınde setımı takıcam canım sonra cıkarırız nıkahtan sonra takıda tekrar takar dıe dusunduk ama o hengamede unutursak karısmam

bızımde ıkı dugun var diğer düğünde cıkarcam bı daha mı takcaklar ıyıce corba olduk

bıraksalar kendı ıcımızden geldıgı gıbı davransak

uzun bır aradan sonra selamlar:)
arkadaşlar bılgısayarım bozuldu berbat bır haldeydi.Neyseki şimdi yenısiyle karşınızdayım.

Kızlar ne var ne yok ben bugün erken çıktım

Ayşenur canım senin çerez keselerin çok güzel ben eminnnde o model aradım ama bulamadım bir arkadaşm da altı sepetli vermişti çok güzel bence

Kızlar takılar konuşulmuş altın düşücek bilginiz olsun biz düğün tarihiniz kesinleşti hemen nişanlım Kapalıçarşı'ya götürdü beni setinmiZi aldı seti o takıcak düğünde bide altın çok uygun du gramı 80 den aldık şu ada 90 çok pahalı ya

Şu anda pahalı mı? Giz'cim ne yaptın sen, seçim sonrası bu piyasanın alt üst olduğuna şahit olacağız. Daha 10 gün önce altının gramı 99 TL' ye kadar çıktı, seçim tedirginliği dolasıyla borsa çıkışa geçti döviz ve altın düştü. Seçime kadar altını aldın aldın, alamadın altının uçtuğunu göreceğiz hep beraber. Bir de tabi doların. Şu an yatırım amaçlı ayırdığım bir para olsaydı kesin dolar yada altın yapardım. Seçimden sonraki günde kar hesaplardım

Canım biz altın 80 tl iken taaa Kasım'da aldık sora çıktı doksana inmedi

Bende seçim sonrası düşer diyenlerdebim neden bilmiyorm ama öyle hissediyorm

Annemle senelerdir altın yaptım birikim ama şu varki annem onla oynamama karşı çıktı ve elinde kalan para ile Euro dolar al dedi dinlemedim sözünü dinleseydim cidden iyi karım olcaktı

Şimdi elimiZde olcak nakit paranın bir kısmını bireysel emeklilikw yatırsak diyoruz 200 tl ye 50 tl devlet katkısı böyle planlarımız var benim bireyselim var nişanlıma da yapcaz düğünden sonra ayrı birde kumbara fonu yapalım gelecek için çocuk olursa felan ona sebep öle bişi olsun die birikim düşünüyorz allah izin veririrse benim maaaşıma dokunmayalım diyoruz bakalım

Altin yukselir bu sansasyonlar bitince

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

halı ve perdeni nereden aldın canım?

kızlar napıyosunuz ya size bişey sorcam aranızda victorıa secret ürünleri kullanan varmı parfüm ve vücut losyonu özellikle bide netten hangi siteden alabilirimki:44:

Bizim ki takamıyor kolyeyi filan yav nişanda takıcaktı güya annesinden yardım istedi kayınvalidem taktı o yüzden.

kızlar napıyosunuz ya size bişey sorcam aranızda victorıa secret ürünleri kullanan varmı parfüm ve vücut losyonu özellikle bide netten hangi siteden alabilirimki:44:

Ben kullanıyorum canım bir arkadaşım ara ara Amerika'ya gider oradan hediye getiriyor her gittiğinde bana. Ürünler çok güzel bu arada.

Ben kullanıyorum canım bir arkadaşım ara ara Amerika'ya gider oradan hediye getiriyor her gittiğinde bana. Ürünler çok güzel bu arada.

peki ben netten nerden alabilirim canım biliyomusun bide sen hangi parfümünü tavsiye edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…