'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar günaydın,

son zamanlara girmeye başladık artık nasıl gidiyor ?

Son viraj baya koşturma geçiyor cnm.
Bu haftasonu biraz sakin olcak benim uzun bir zaman sonra dinlenme fırsatı bulcam.
Ama sonraki haftalar acısı çıkıcak temizlik ev yerleştirme eşyaların gelmesi
Halı,Tül ve avize bakma macerası sayesinde:26:
Bu arada kına çerezlerinden sonra kınayıda kendimiz hazırlamaya karar verdik biz kızlar
Minik mantar şişelerden alıp süslücez püslücez
Senin nasıl gidiyor cnm

havada yagmurlu olucak yarin aysenur bakalim napabilcez :) tatli telaslar bunlar. balayinda bol bol Dinlencez artik napalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ya ben daha perde isine girmedim sali gunu tadilat bitiyor pazar olcu alip perde bakayim bari

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Benim koltuklarim krem teklilerim koyu kahve turkuaz perde alayim fonlari hali aldim oda krem turkuaz

meryem canim benimde koltuklarım mavi perdelerim vizon sutlu kahve gibi bisi :) bu tonlar uyuuo birbirine. turkuaz da guzel durucaktir

bende gecen pazar uyudum bolca :) bu hafta full koşuşturmaca akşam boya alıp bırakcaz eve tanıdık boyacı var evi boyayacak sadce yatak odasını onu halletcez, çarşamba eşyalar geliyor belki salıya alırım temizliği yapılcak hafta sonu perdeler asılcak sonra mobilyalar gelecek de yatak odası çok ufak ölçü alıp bı yerleşim yapmam gerekiyor duruma bakmak için. belkı dolabı dıger odaya kurarım ama camın onune geleecek ordada dolap nasıl cıkcam işin içinden bakalım.

bu hafta yerleşiyor nişanlım evimize :) tam karşısı spor salonu ıyı oldu :)

en ıyısı kendın hazırlaman canım her aşamasında emek olması guzel :)

günaydınlar
Hayırlı Cuma'lar..

pambuk canım benimde mobilyalar vizon kahve mavi perde nasıl olur ki merak ettim :26: varmı fotosu?

meryem canim benimde koltuklarım mavi perdelerim vizon sutlu kahve gibi bisi :) bu tonlar uyuuo birbirine. turkuaz da guzel durucaktir

Valla hersey bej ve krem oldu

Perde almadan mobilyalar gelse kotumu durur

burada işler baya kızışmış. mobilyalar perdeler son hız gidiyor anlaşılan güle güle oturmak nasip olur umarım kızlar

Son düzenleme:
Slm kızlar benim de 12 nisanda düğünüm var çok az kaldı tüm hazırlıklar bitti şükür
Darısı sizlerin başına yeni yuvalarimizda mutlulukla otururuz inşallah

günaydınlar
Hayırlı Cuma'lar..

pambuk canım benimde mobilyalar vizon kahve mavi perde nasıl olur ki merak ettim :26: varmı fotosu?

Tatlım benimkiler tam tersi yalnız Netten bir araştır istersen. Benim eşyalar henüz gelmedi, perdeleri de bu hafta sonu takıcaz kısmetse.

Valla hersey bej ve krem oldu

Benim ev rengarenk oluyor Mavi salon, pembe oturma odası, çiçek detaylı yatak odası

Hafta sonu bakarim perdeye artik bir kac yerden fiyat alirim karar veririz

kızlar bişey sorcam nişanlınız düğünde ne takacak size ?

set annesi takıcak da bişey düşünüyoruz oda bende anlamıyoruz bu işlerden :) altında düşmüşken alalım dedik

Hadi hayırlısı bakalım.Uyumaların acısı çıksın o zaman bu hafta
Oooo iiymiş ne güzel bolbol spor yaparsınız
Evt bencede insan kendinin emek vermesi bir başka güzel ve özel

kızlar bişey sorcam nişanlınız düğünde ne takacak size ?

set annesi takıcak da bişey düşünüyoruz oda bende anlamıyoruz bu işlerden :) altında düşmüşken alalım dedik

Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.

Hiç düşünmemiştik bunu zaten set ve bilezikler takılacak o kadar masrafın içinde bir de bana ne takıcaksın düğünde desem beni ıslak odunla kovalar herhalde nişanlım.

Herseyı ıkımız yaptıgımız ıcın herseyı konusuyoruz canım yapılması gerekıyorsa da yıne ıkımız alcaz sonucta yıne ıkımızın parası sağ cepten al sol cebe koy :) hem daha ıyı kenardakı paramızla alırız hem o kadar eksık harcamış yanımıza bısı kalmıs olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…