Gunaydinn kizlarr erken bi mesaj oldu ama :))
Is seyahatim var sehir disina cikiyorumda listeyi hayirseverin biri guncelleyebilir mi ??
Bugun gelebilcegimi pek sanmiyorum hepinize simdiden iyi tatiller opuldunuz :*
✨✨ 🎀 ✨✨
sağol canımgelinliğine bayıldım ya çok güzel
Selam canım gelinliğine bayıldım güle güle aşkla giy ve çok yakışmış bence sana 😍
Benim gelinliğime çok benziyor sade ve şık bende tamda bu tarz gelinlikleri begeniyorum benimkinin sadece gögüs kısmı drapeli diğer kısmı hemen hemen aynı bel kısmı ve gelinliğin alt kısmı komple güpür☺😍
Benim duvağımEki Görüntüle 1040953 gökçe bahadırın duvanın aynısı sadece uç kısımlarında güpür var bide gelinlikçi kenarlarına az az inci koyalım sadece ışıltı yapması için çok göze batmıcak dedi peki dedim sende begenirsen bu tarz bi duvak yaptırabilirsin ☺😉😍
canim sana yazdim gordun mu mesajimi sormussun yabu arada noldu ins. sorun yoktur
Iyi aksamlar canim senin hazirliklar ne asamada benim eksik cok ta
Ben geldim olumsuz enerji yayiyodum ama isler yoluna girmeye basladi canimSeninde hersey yolundsdir umarim ne zaman atiyosun imzayi :)
kuaförümü ve gelinlikçimi aradım abla duvağı yapma gelcem yanına konuşalım ilk önce dedimseferber ettim herkesi
gelinliğim şu Eki Görüntüle 1040429
duvağıda üstteki gibi yaptırayım diyorum uzun kuyruğa kadar sade tül.sizce nasıl olur bu gelinliğe gider dimi öyle
yolunda hersey canım14 ağustosta bitanemin doğum gününde atıyorum imzayı inş
çoook güzel gelinliğin cnm bende bu tarz sade ve şık modellerden yanayım kısa duvak da nedense sevmiyorum
çok teşekkür ederiiiim
bende fotoğraf çekimi ve ilk dans için uzun istiyorum altında da kısa olacak oynama faslına geçince uzunu çıkartıcam kısa duvakla devam edicem
çooooookkkk mantıklı cnm benim içinde güzel bi fikir oldu bende öle yaparım inş.
günaydın arkidaşlar
yagmuraa geeel :) kizlaaar yarın istanbula gidiyorum annisimle. yagmurlu bur gun olucak ama napalim kismet. gece nisanlimlarda kalicaam. ikk defa. ailem izin verdi. sevdicegim gece gezmelere cikalim diye planlar kuruo :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?