'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

peki ben netten nerden alabilirim canım biliyomusun bide sen hangi parfümünü tavsiye edersin

Ben Yves Rocher den alıyorum parfümlerimi. Sen de bir uğra ve dene istersen :)

Kızlar,

Ben set istemeyeceğim :)

Set parasına 2 bilezik yapacaklar. Konuştuk anlaştık.

Tşkler cnm beğenmene sevindim
Bencede çk kullanışlı çerez için

günaydın kızcelerim

Bugunun planı maskoya gıdıp yemek masası tv unıtesı ayakkabı dolabı ve yatak odası takımı bulmak bakalım ne kadar basarılı olucam

Ben aviZelerimi aldim 9 avize 435 lira

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

herkese selam hanımlar

meryem hayırlı olsun canımm
güneş hadi rastgelee

herkese selam hanımlar

meryem hayırlı olsun canımm
güneş hadi rastgelee

Ozledim seni tatlim sonuclarin ne oldu meraklandim gercekten tesekkur ederim cok cici bir ev tasarladim bitsin sizinle paylasicam

Eki Görüntüle 1043844 Eki Görüntüle 1043845 Geldım kızlar bugun maskoyu alt ust ettım cok fena bır ruzgar vardı ama yılmadım aynı magazaya 2 kere gırdıgım oldu yatak odası takımı tv ünitesi yemek masası aldık yatak odasına sandıklı puf aldım zigon sehpa aldık ayaklarıma kara sular ındı resmen bunlar da bıttı ama daha bitmediiii ikea ya gıdıp bı ara kucuk odaya cekyat calısma masası ayakkabı dolabı almam lazım halı perde avize var daha neyse en azından kalanları sayabiliyorum artık

hayırlı olsun canım mutlulukla kullan inşallah

Nereden aldın canım bide halı için kartalda neresi var biz almadık daha bizde bakalım Kartal evimize yakın

Eminönünden aldık tesadüfen bir pasajdan.Valla ne ismini hatılıyorum pasajın nede nerede olduğunu çnkü artık heryeri gezinmiştik ve istediğim gibi birşey bulamamıştık.Orayada bir umutsuzlukla girdim o yüzden hiç dikkat etmedim.Yine git bul desen bulamayız.
Halıcı kartal cevizlideymiş sanırım.Teyzem götürücekti bizi bende neresi bilmiyorum ama ismini öğrenir sana derim gizemcim

Güle güle kullanın cnm hadi hayırlısı olsun.
Gerçekten mobilya baya zorluyor insanı.Ama alınca baya bir rahatlıyorsun.
Bizde maskoyu gezmiştik.Eksik bitmez ne kadar yorulsanda bu işin sonu ne zaman gelcek bilmiyorum

hayırlı olsun canım mutlulukla kullan inşallah
Saol canım musmutlu gelinler olalım bizz

Bitmiyo canım maalesef bıde cesit cok hangı modelı hangı magazada görmüstüm dıye ambele oluyo ınsan uygun alıyım begenıyım de derken kendını butun magazaları gezerken buluyosun

Yenibosna eskidjiyi tavsiye ettiler oraya gittik orda bir tane avizeci var giristi irdan aldik

eskiji yi duymuştum bizde bir bakalım oraya:)

yarın eşyalar gelmeye başlıyo yorgunluk ve heyacan artıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…