- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
peki ben netten nerden alabilirim canım biliyomusun bide sen hangi parfümünü tavsiye edersin
halı ve perdeni nereden aldın canım?
Kızlar ne var ne yok ben bugün erken çıktım
Ayşenur canım senin çerez keselerin çok güzel ben eminnnde o model aradım ama bulamadım bir arkadaşm da altı sepetli vermişti çok güzel bence
Kızlar takılar konuşulmuş altın düşücek bilginiz olsun biz düğün tarihiniz kesinleşti hemen nişanlım Kapalıçarşı'ya götürdü beni setinmiZi aldı seti o takıcak düğünde bide altın çok uygun du gramı 80 den aldık şu ada 90 çok pahalı ya
hıh hediyesin işte
Kızlar,
Ben set istemeyeceğim :)
Set parasına 2 bilezik yapacaklar. Konuştuk anlaştık.
Tşkler cnm beğenmene sevindim
Bencede çk kullanışlı çerez için
Bizim ki takamıyor kolyeyi filan yav nişanda takıcaktı güya annesinden yardım istedi kayınvalidem taktı o yüzden.
bişiler yapmayı düşünüyorumda bakalım :)
en mantıklısı aslında bana seti aldılar baya oluyor bakalm
Seti daha sonra kullanamam diye düşündüm.
herkese selam hanımlar
meryem hayırlı olsun canımm
güneş hadi rastgelee
Eki Görüntüle 1043844 Eki Görüntüle 1043846 Eki Görüntüle 1043845 Geldım kızlar bugun maskoyu alt ust ettım cok fena bır ruzgar vardı ama yılmadım aynı magazaya 2 kere gırdıgım olduyatak odası takımı tv ünitesi yemek masası aldık yatak odasına sandıklı puf aldım zigon sehpa aldık ayaklarıma kara sular ındı resmen bunlar da bıttı ama daha bitmediiii ikea ya gıdıp bı ara kucuk odaya cekyat calısma masası ayakkabı dolabı almam lazım halı perde avize var daha neyse en azından kalanları sayabiliyorum artık
Nereden aldın canım bide halı için kartalda neresi var biz almadık daha bizde bakalım Kartal evimize yakın
Ben aviZelerimi aldim 9 avize 435 lira
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Eki Görüntüle 1043844 Eki Görüntüle 1043846 Eki Görüntüle 1043845 Geldım kızlar bugun maskoyu alt ust ettım cok fena bır ruzgar vardı ama yılmadım aynı magazaya 2 kere gırdıgım olduyatak odası takımı tv ünitesi yemek masası aldık yatak odasına sandıklı puf aldım zigon sehpa aldık ayaklarıma kara sular ındı resmen bunlar da bıttı ama daha bitmediiii ikea ya gıdıp bı ara kucuk odaya cekyat calısma masası ayakkabı dolabı almam lazım halı perde avize var daha neyse en azından kalanları sayabiliyorum artık
Saol canım musmutlu gelinler olalım bizzhayırlı olsun canım mutlulukla kullan inşallah
Güle güle kullanın cnm hadi hayırlısı olsun.
Gerçekten mobilya baya zorluyor insanı.Ama alınca baya bir rahatlıyorsun.
Bizde maskoyu gezmiştik.Eksik bitmez ne kadar yorulsanda bu işin sonu ne zaman gelcek bilmiyorum
Güle güle kullanın cnm nereden aldınız.Baya hesaplı olmuş
Yenibosna eskidjiyi tavsiye ettiler oraya gittik orda bir tane avizeci var giristi irdan aldik
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?