'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Davetiyemiz bu olucak cnm.Sadelikten yanayım.Seçtiğimiz kına davetiyesi ilede uyumlu
http://www.koza.com.tr/sa_11051.html

nikah şekeri olarakta metal kitap ayraçları gördük çok güzel kuş kafesi şeklinde ucunda renkli püskül renki çiçek ve şeker var
Nette bakındım ama göremedim o model.Fikrimiz değişmezde ondan sipariş verirsek çeker koyarım buraya

gerçekten çok şık cnm bayıldım bende böyle bir şey hayal edıorum kesınlıkle hem şık hem görkemli sağol çok cnm tekrar

gayet şık ve sade canım davetiyenn
benimki de bi o kadar renkli ve detaylıı

Dila sn renkli bir insansın ev renkli gelin ayakkabısı renkli,davetiye renkli normal yani
Teşekkür ederim cnm.
Benimde kına davetiyem renkli ve otantik olcak paylaşırım matbaadan gelince

hıı hıııı
rengarengim maşallahh
*
seviyorum içim açılsınn renklerlee
ben de o pozitiflikle mutlu oluyorumm
*
ben de paylaşcam bi basılsınn

hıı hıııı
rengarengim maşallahh
*
seviyorum içim açılsınn renklerlee
ben de o pozitiflikle mutlu oluyorumm
*
ben de paylaşcam bi basılsınn

Bende severim renkleri.Birde evde her odanın farklı bir renk konsepti olmasını.
Mesela salon kahve turkuaz,Yatak odası beyaz lila tonları,mutfak kırmızı,Ara holde krem toz pembe olcak gibi hehehe
Sana derken benimde çarkıfelekten farkım yok heralde

merhaba kızlar,

yoğunlaşıyoruz iyice yazamadım bi türlü birde şu seçim krizi...

nasılsınız?

dün yatak odasına boya yaptık yarın yatak odası geliyor akşam perdesini takcaz yatak odasının.
perşembe bi temizliği yapılcak cuma diğer eşyalar geliyor köşe takımı ve yemek masası,tv ünitesi, buzdolabı.
çamaşır makinası tv vs bizim evde bakalım bi şekilde onları da getircez.

Sizlerin nasıl gidiyor hazırlıklar

cidden pek farklı diilmişizz

merhabaaa
ellerinize sağlıkk ev yavaş yavaş oluşuyoo
maşallah

OH MAŞALLAH BAYA KOLAYLAMIŞSINIZ :) ay evimizi tutupta atacağımız ilk adımdaki mutluluğumuızu hayal etmek bile bambaşka

OH MAŞALLAH BAYA KOLAYLAMIŞSINIZ :) ay evimizi tutupta atacağımız ilk adımdaki mutluluğumuızu hayal etmek bile bambaşka

bende snein gibi düşünüyordum Allah nasip etti çok güzel dün eve alışveriş yaptık markete gidip :) sonra mutfağımızı berabr temizledik :) çok güzel duygular. Allah herkese sorunsuz,sıkıntısız,sağlıkla nasip etsin inş.

ayy gözlerim doldu inan ...yarimle evimizin ilk mutfak alışverişinni yapıcaz ha vay beee :...
ALLAH ım koalylıklar versin mutluluk sağlık versin...
inşallah evlilik sonrası da musmutlu olursunuz be kuzum :)))
tebrik ediyorum şimdiden sizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…