'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Cok kotu usutmusum isten izin aldim yatiyorum evde boyaci malesef isi bitiremedi cok sinirliyim parkeler yapilacakti bugun cumaya erteledim boya yuzunden

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

cok fena alısverıs yapasım var aylardır dunyaları aldım hala alısverıs yapasım var ınanamıyorum kendıme

merhaba kizlar ♥ dilooos gule gule giy ayakkabilarini kuzum cok guzel nasallah ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cok kotu usutmusum isten izin aldim yatiyorum evde boyaci malesef isi bitiremedi cok sinirliyim parkeler yapilacakti bugun cumaya erteledim boya yuzunden

kuzummmm geçmiş olsun da:)
oyy boyalar yapılıyor sen sakın sinirlenme...sakince güzelce devam hazırlıklara :)

Kızlar selam:)
Bizim de davetiye olsun hemen paylaşıcam benim 26 ağustos düğün:)
Ev hazırlıkları da yavaş yavaş başlayacak önümüzdeki ay :)
Tatlı telaşlarrr ama ben hala kına yapııp yapmamakta kararsızım sizce yapılmalı mı

kınayı sewmezsen yapma ama veda partisi gibi arkadaslarınla ve aileleriyle yapmanı tavsiye ederim ayrıca kınada elini açmadıgında kayınvalidende ceyrek alacagını unutma derim

sagol canım benım sana da Allah nasip etsin inş. çok güzel duygular gercekten hiç bozulmaz inş.

senın dugun ne zaman

bu arada hayırlı olsun demeyi unuttum HAYIRLI OLSUN pintiga

günaydınn kızlarrrrr
işte karşınızda gelin ayakkabımmm
Eki Görüntüle 1047191

ayyyyy diloş sen bu ayakkbıyıla süper yürürsün tam senin tarzın vee ayağnna da çok güzel olmuş ahhh ahhh ben böyle ayakkbılar giyemem dip not sen bunu normal zaman da şirkette de giyersin yahu biryere düğüne felan giderken de olur

allah güzel günlerde kullandırsın az kaldı hepimzie

Dilos ayakkabilarin cok guzel ama cok yuksek :)

Gunaydin kizlar

günaydın kızlarrr

nilll ay süer bi his olsa gerek bu yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…