Cok kotu usutmusum isten izin aldim yatiyorum evde boyaci malesef isi bitiremedi cok sinirliyim parkeler yapilacakti bugun cumaya erteledim boya yuzunden
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Cok kotu usutmusum isten izin aldim yatiyorum evde boyaci malesef isi bitiremedi cok sinirliyim parkeler yapilacakti bugun cumaya erteledim boya yuzunden
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Kızlar selam:)
Bizim de davetiye olsun hemen paylaşıcam benim 26 ağustos düğün:)
Ev hazırlıkları da yavaş yavaş başlayacak önümüzdeki ay :)
Tatlı telaşlarrr ama ben hala kına yapııp yapmamakta kararsızım sizce yapılmalı mı
Tatlı telaşlarrr ama ben hala kına yapııp yapmamakta kararsızım sizce yapılmalı mı
kınayı sewmezsen yapma ama veda partisi gibi arkadaslarınla ve aileleriyle yapmanı tavsiye ederim ayrıca kınada elini açmadıgında kayınvalidende ceyrek alacagını unutma derim
ayy gözlerim doldu inan ...yarimle evimizin ilk mutfak alışverişinni yapıcaz ha vay beee :...
ALLAH ım koalylıklar versin mutluluk sağlık versin...
inşallah evlilik sonrası da musmutlu olursunuz be kuzum :)))
tebrik ediyorum şimdiden sizi....
ayyyyy diloş sen bu ayakkbıyıla süper yürürsün tam senin tarzın vee ayağnna da çok güzel olmuş ahhh ahhh ben böyle ayakkbılar giyemem dip not sen bunu normal zaman da şirkette de giyersin yahu biryere düğüne felan giderken de olur
allah güzel günlerde kullandırsın az kaldı hepimzie