Aman allahım ya minişimizin ilk resmi devamını beklıyoruz bakalım
günaydın kızlarrr
nilll ay süer bi his olsa gerek bu yaa, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı bizlere
Allah'ım sağlık versin bebişime inşallah daha boy boy fotoğraf paylaşırım
Süper demek ne demek, o kalp atışlarını duyduğunuz anda zaten dünya duruyor öyle acayip birşey yani. Amin canım,isteyen herkese aratmadan versin hemen bebeişlerini
ayyyyy diloş sen bu ayakkbıyıla süper yürürsün tam senin tarzın vee ayağnna da çok güzel olmuş ahhh ahhh ben böyle ayakkbılar giyemem dip not sen bunu normal zaman da şirkette de giyersin yahu biryere düğüne felan giderken de olur
allah güzel günlerde kullandırsın az kaldı hepimzie
Dilos ayakkabilarin cok guzel ama cok yuksek :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
canm gelin ayakkabın cok güzel bende o renkler düşünüyorum :)
Allah kucağına da almayı nasip etsin nilcim çok güzel bir duygudur eminim .Bizim daha 3-4 sene var kısmet olursa.
amin canım inşallah Allah aratmasın
bir arkadşım demişti, öğrendiğin anda anne oluyosun hazırmıyım değilmiyim düşünmüyosun bilegaliba öyle bakalım bizde tadacağız inşallah
günaydın minik mercimek ve anacığıı
maşallah sizeeee
Günaydınnnn Dila teyzesi
diloşş oh ne güzel gidip bilgi almışsın
ee sen düşünmüyomusun dk hapı kullanmayı:26::26: neden düşünmüyosun :26:
Teşekkür ederim canım, güzel evet bambaşka. Anlatılmaz ancak yaşanır, Allah gönlünüze göre versin canım inşallah.
Valla sahiden ilginç, yani hazır mıyım değil miyim? , olur mu olmaz mı? hayat şartları şu bu hepsi boşmuş, öğrendiğin an değişiyorsun, duygular değişiyor, hayata bakış açısı değişiyor ama kötü mü asla, harika duygular.
Günaydınnnn Dila teyzesi
teyzesi yesin o boncuğuuu
evet canım aklımda büssürü düşünce vardı nasıl olur naparım die
profesyonel ağızdan dinlemek iyi geldi
ve doktor acaip ilgiliydi
utanmadan istediğimi sordumm
*
ayçacım ben korunmayı düşünmüyorum canım
nişanlım koruncak
migren hastasıyım ben
6 ay antidepresan tedavisi gördüm bu hastalık yüzünden ve dk ilaçları tetikliyomuş
aynı süreci bi kez daha yaşamak istemiyorum açıkcası:26::26:
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım,Allah bizede yaşatır inş.
geçmiş olsun tatlım ya:26: o zaman kullanmamakta haklısın,tekrar aynı şeyleri yaşama ihtimali varsa hiç gerek yok canım
ben de gitmek istiyorum 2 ay öncesinden falan açıkcası bakalımbilgi almak ve ona göre hayaını devam ettirmek çok önemli çünklü bu koonularda bilgimiz olduğu söylenemez:26:
ayyyyy diloş sen bu ayakkbıyıla süper yürürsün tam senin tarzın vee ayağnna da çok güzel olmuş ahhh ahhh ben böyle ayakkbılar giyemem dip not sen bunu normal zaman da şirkette de giyersin yahu biryere düğüne felan giderken de olur
allah güzel günlerde kullandırsın az kaldı hepimzie
kınayı sewmezsen yapma ama veda partisi gibi arkadaslarınla ve aileleriyle yapmanı tavsiye ederim ayrıca kınada elini açmadıgında kayınvalidende ceyrek alacagını unutma derim
Teşekkür ederim canım, güzel evet bambaşka. Anlatılmaz ancak yaşanır, Allah gönlünüze göre versin canım inşallah.
Valla sahiden ilginç, yani hazır mıyım değil miyim? , olur mu olmaz mı? hayat şartları şu bu hepsi boşmuş, öğrendiğin an değişiyorsun, duygular değişiyor, hayata bakış açısı değişiyor ama kötü mü asla, harika duygular.
Günaydınnnn Dila teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?