kızlar merhabalarr =) öncelikle herkese hayırlı olsun:) beni de yazın benim düğünümde 18 eylül 2014, kına gecemde 14 eylül de biraz uzun oldu ama hafta sonu olan kına olsun bari dedim=))
kızlar merhabalarr =) öncelikle herkese hayırlı olsun:) beni de yazın benim düğünümde 18 eylül 2014, kına gecemde 14 eylül de biraz uzun oldu ama hafta sonu olan kına olsun bari dedim=))
Merhaba kızlar,
gelemiyorum özledim hepiniziiiCici bakın kendinize
kızlar kafama çok takılıyor bu aralar :26:
belediyeye ismimizi istediğimiz tarihi ve saati yazdırdık nikah için. ancak henüz evrakları teslim etmedik ve mayısın 15'inden önce teslim edemeyeceğiz muhtemelen:26: bugün sorduğumuzda mayısın sonuna kadar getirebileceğimizi söylediler, acaba bu süreçte saati başkasına verme gibi durumları olurmu?:26: ne dersiniz?
hoşgeldin cnm nereye gelin oluosun eylül gelinleri guzel olur rabbım tamamını erdirsin
Günaydınnnnnn
Günaydın canım nasılsın, nasıl gidiyor son hazırlıklar :)
Sağol cnm iyi diyelim iyi olsun.
Sen nasılsın.
Hazırlıklar fena değil evi daha teslim alamadık temizletemedik ona skkın cnm
Onun dışında bu haftasonu tül,perde avize bakıcaz bir aksilik çıkmazsa.
Hayırlısı.
Senin nası gidiyor
günaydınn kızlarrr
*
listede 22 isim var
topikte olan max 6 kişi
kimi zaman o kadar bile olmuyoruzz
ciddi anlamda üzülüyorum ve açıkcası bozuluyorumm
*
sonra sildiğim zaman lütfen kimse bana neden sildin demesin
Haklısın diloş.
Gelmeyenleri sil gitsin
Hiç gelmeyen kişilerin hergün şafağını güncellemek zorunda değilsin
olsun canım ya bendede oluyor aksilik sinir oluyorum ama nazar boncuğumuz olsun onlarda
iyi canım yorgunum bu ara sadce -_-
yatak odası gelicekti dün yetiştirememişler onu geçtim aramak zahmetinde bile bulunmamışlar ne biçim esnaf bunlar sinirleniyorum :)
dün salonun boyasını yaptı nişanlımla annem bende mutfagı tekrar temizledim yemek takımını yıkadım dolaba koydum.
Cuma baya kargaşa olacak hem koltuk+yemek masası+ünite gelecek hem yatak odası hem ocağı takmaya servis gelecek hemde buzdolabı :) çamaşır makinesini getirirsem onuda taktırcam bakalım :) bu hafta oluşsun da ev geçsin nişanlım artık
yarın ki güncellemede kıyım olcak sankii
*
bu arada salon oturma odası bir olcak ya bizim
orta sehpa kullanmasak nolur :26:
Alanı çok daraltcaksa orta değilde yan sehpa alabilirsiniz cnm.
Bizimde oturma odası salon bir ve orta sehpa yapıyor mobilyacı ama bakalım nası olcak
yarın ki güncellemede kıyım olcak sankii
*
bu arada salon oturma odası bir olcak ya bizim
orta sehpa kullanmasak nolur :26:
Evt sizin haftasonu baya yoğunmuş.
Boşver hepsi bir anda olup çıksın.
Haklısın nazar boncuğu olsun diyorsunda insan bunalıyor,strest oluyor,sonuçta herşey birbirine bağlı birşey aksayınca diğerleride aksıyor.
Herkes malını satana kadar cnm.Hiç şaşırmadım.Bizim mobilaycıda antreye dolap yapcaktı.Ayın 19unda tüm mobilyaları eve getirmesi gerek.
Bugün olmuş ölçü almadı antre dolabı için dün biz arıyoruz gel al nası yetiştiricen diye,ev desen bu 2. defe anahtar teslimine gidişleri nişanlım,babası izin alıyor işlerinden.
İlk seferinde eksikleri tespit ettik 15 gün istediler süre.1 ay verdik biz ama sallamasyon yapmışlar.
Tabi bunlar hep moralman etkiliyor insanı.
Allah yardımcımız olsun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?