benimde öyle olacak canım hemde tv ile koltugun arası cok dar olacagı ıcın orta sehpa almayacagım.
istemedıgın hıc bıseyı alma canım kullanılacak olan sensin.
Dün yüzüklerimizide altık onu söylemeyi unuttum :) hazır altında düşmüşken alalım dedik. Nişan yüzükleri bol geliyor salak kuyumcu yüzünden canımız sıkılmıştı iyice kv neden düğün için ayrı yüzük almıyorsunuz diyordu aldık bizde düğünden sonra nişan yüzüklerini satcaz kuyumcuya altında yükselmiş olur ozaman
Günaydın kızlar, nasılsınız?????? Herşey harikadır inşallah
Sabah sabah gülün biraz bakalım. Salı günü doktor kontrolümden sonra, biten folik asit'imden bir kutu daha almak ve ayrıca eşimin de antibiyotiklerini almak için eczaneye girdik beraber. Neyse aldık, eczacı çocuk aynı poşete koydu eve geldik. Dedim bak bu benim ilacım, diğer ikisi senin 12 saatte bir içeceksin. Neyse bu düşündü taşındı, dedi geceleri 23:30 'da gündüzleri 11:30' da içeyim. Tamam dedim. Salı gecesi kalktı içti, çarşamba sabah içeceklerini de yanına almış içmiş. Dün akşam da saat 23:30'da içti, tam yatacaktık, bu kalktı " ben yarın ki ilaçlarımı hazırlıyım " dedi. Kalktı, hazırladı, tuvalet aynasının önüne koymuş. Aaaa bir de ne göreyim, 3 tane hapBiri benim folik asit Benim şaşkın kocam salı akşamından bu yana meğer folik asiti kendi ilacı diye içiyormuş, öldüm gülmekten gecenin bir yarısı, yatakta tepine tepine güldüm. Ben gülüyorum, eşim de kalkmış "demek onun için benim midem yandı bugün" diyor
Günaydın kızlar, nasılsınız?????? Herşey harikadır inşallah
Sabah sabah gülün biraz bakalım. Salı günü doktor kontrolümden sonra, biten folik asit'imden bir kutu daha almak ve ayrıca eşimin de antibiyotiklerini almak için eczaneye girdik beraber. Neyse aldık, eczacı çocuk aynı poşete koydu eve geldik. Dedim bak bu benim ilacım, diğer ikisi senin 12 saatte bir içeceksin. Neyse bu düşündü taşındı, dedi geceleri 23:30 'da gündüzleri 11:30' da içeyim. Tamam dedim. Salı gecesi kalktı içti, çarşamba sabah içeceklerini de yanına almış içmiş. Dün akşam da saat 23:30'da içti, tam yatacaktık, bu kalktı " ben yarın ki ilaçlarımı hazırlıyım " dedi. Kalktı, hazırladı, tuvalet aynasının önüne koymuş. Aaaa bir de ne göreyim, 3 tane hapBiri benim folik asit Benim şaşkın kocam salı akşamından bu yana meğer folik asiti kendi ilacı diye içiyormuş, öldüm gülmekten gecenin bir yarısı, yatakta tepine tepine güldüm. Ben gülüyorum, eşim de kalkmış "demek onun için benim midem yandı bugün" diyor
amanınnnbi etkısı olurmu acaba
Günaydın kızlar
Dün aksam annemle oturduk tek tek orda burda duran mutfak esyalarnı kolılemeye karar verdık 6 adet koca kolı ettı hepsı :26:ve bu 6 kolının ıcınde tencere takımlarım çatal bıcak takımlarım kahvaltı takımında yok onlarla bırlıkte 10 kolı edıcek heraldenereye sıgar acaba o kadar sey?
Fazladan vitamin aldığını düşünürsek ve sabah kalktığı gibi "akşama bekle beni süpermen gibi geleceğim" deyince etkisi olduğunu tahmin ettim
Bundan sonra hep folik asit içermişFazladan vitamin aldığını düşünürsek ve sabah kalktığı gibi "akşama bekle beni süpermen gibi geleceğim" deyince etkisi olduğunu tahmin ettim
Sorma cnm yaaa bizde yığdık ara hole 20 koli oldu rahat.
Hepside ağır taşıması var.
İnsan alırken gözü aç oluyor gerçekten bende düşünüyorum şimdi nereye sığıcak bunlar diye
hehehe komik olmuş baya
gerçekten vitamin içince insanın içine bir enerji geliyor.
Alışkanlık haline gelip senin ilaçlara ortak olmasın
Bundan sonra hep folik asit içermiş
Günaydınnnnnn
Bugün pek kimse yok gliba buralarda
Selam komşum ben geliyorum okuyorum ama yazmaya vaktim olmadan çıkıyorum.
Komşum yoğunluktandır
Bu arada;
Kızlar size bir şey sorucam kafam çorba oldu.
Bugün süpürgemi aldım.
Elektronik eşyalardan bir tek ütü kaldı onuda alıcam bu aralar.Ama ne alsam bilemedim.
Buhar kazanlıya gerek yok 2 kişiyiz çok ütümüz çıkmaz
Philips,Tefal arasında gidiyorum.
Kimisinin öve öve bitiremediği bir modele bakıyorum başka birisi aman uzak durun diyor.
Bende kime inancağımı neyi alıcağımı şaşırdım.
Deneyimlerine dayanarak akıl veebileceklerin tavsiyelerini bekliyorum:26:
Philips azur aldım canım ben kuzenim de 8 aylık evli çok memnun ütüsünden çok rahat ütü yapıyorum diyor ki ev işleriyle pek arası olmayan biridir.
Merhaba kızlar :
akışta azur yazısını görünce damladım özellikle1 yıldır evli ve kullanan biri olarak iyi ki almışım diyorum kesinlikle tavsiye ederim... ütüden nefret eden ben artık hayıflanmıyorum
İyi yaptın cnm sağol tavsiyen için.
Peki sizlerdeki azurun GC 4870 modelimi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?