hoşbulduk bebişimgünaydınn aslıcann hoşgeldinnn
hoşbulduk bebişimşafAK azalıyor
Aranizda oldukca yeniyim, bakiyorum yazanlara da gayet tecrubeli bilgi verebiliyorlar sorulan sorulara. Benim de mayis ayinda dugunum olacak. 13 yildan sonra turkiyeye geri donecegim almanyadan. Zaten son yaklasik uc aydir babamin hastaligi sebebiyle turkiyedeyim. Ama memleketimde degilim malesef. Size sunu sormak istiyorum, kina adetlerine gore erkek tarafinin kinada yapmasi gerekenler nelerdir? yani simdilik biz ancak kina salonunu tuttuk bir de muzigi ayarladik. geride kalan kina elbisesidir kina tepsisidir cerezdir kinalardir bunlari biz mi yapicaz yoksa erkek tarafi mi? hani bileyim ona gore pot kirmayim istiyorum. bu arada damat samsunlu, ben sinop. ama hic bilmiyorum gelenekleri filan.
hııı hııııı evettt
azalsın bitsin gariii ya huu
Merhaba hayırlısı olsunAranizda oldukca yeniyim, bakiyorum yazanlara da gayet tecrubeli bilgi verebiliyorlar sorulan sorulara. Benim de mayis ayinda dugunum olacak. 13 yildan sonra turkiyeye geri donecegim almanyadan. Zaten son yaklasik uc aydir babamin hastaligi sebebiyle turkiyedeyim. Ama memleketimde degilim malesef. Size sunu sormak istiyorum, kina adetlerine gore erkek tarafinin kinada yapmasi gerekenler nelerdir? yani simdilik biz ancak kina salonunu tuttuk bir de muzigi ayarladik. geride kalan kina elbisesidir kina tepsisidir cerezdir kinalardir bunlari biz mi yapicaz yoksa erkek tarafi mi? hani bileyim ona gore pot kirmayim istiyorum. bu arada damat samsunlu, ben sinop. ama hic bilmiyorum gelenekleri filan.
kızlarr nasılsınızzzzz
ateş baca barutduman
Merhaba hayırlısı olsun
Babanıza da geçmiş olsun.
Biz de salon tutmuştuk.Damadın giyeceği kıyafetleri almıştık.Kına halayı için şal almıştık ..
Erkek tarafı gelinin abiyesini,bindallısını,kınasını,sepetleri,çerezleri almıştı.
Cumadandır cumadanGünaydın millet
Herkese hayırlı cumalar
Bugün herkes çk enerjik gliba:118::119::122::124:
kızlar selam nasılsınız ya size bişey sorcam protez tırnak yaptıran varmı aranızda düğüne yakın yaptırmak istiyorum ne yazıkki tırnak yeme alışkankığım var bide antalyadayım ben burda bildiğiniz bi yer varmı yapabilecek bi el atın şu işe yahu:18:
Aranizda oldukca yeniyim, bakiyorum yazanlara da gayet tecrubeli bilgi verebiliyorlar sorulan sorulara. Benim de mayis ayinda dugunum olacak. 13 yildan sonra turkiyeye geri donecegim almanyadan. Zaten son yaklasik uc aydir babamin hastaligi sebebiyle turkiyedeyim. Ama memleketimde degilim malesef. Size sunu sormak istiyorum, kina adetlerine gore erkek tarafinin kinada yapmasi gerekenler nelerdir? yani simdilik biz ancak kina salonunu tuttuk bir de muzigi ayarladik. geride kalan kina elbisesidir kina tepsisidir cerezdir kinalardir bunlari biz mi yapicaz yoksa erkek tarafi mi? hani bileyim ona gore pot kirmayim istiyorum. bu arada damat samsunlu, ben sinop. ama hic bilmiyorum gelenekleri filan.
ben çok şükür gayet iyiyim canımbu akşam mutfağımızı temizlemeye gidicez, belki de hayatımda ilk defa temizlik yapmaya bu kadar hevesliyim mesai bitse de gitsek
sen nasılsın, nasıl gidiyor hazırlıklar?
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar
Günaydın millet
Herkese hayırlı cumalar
Cumadandır cumadanselamlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?