merhabaa,
normalde kıyafet, çerez, kına işini erkek tarafı yapar ama karadeniz tarafında adetler değişir mi onu bilemiyorum
ayrıca babanıza çok geçmiş olsun.
bu halimizi annelerimiz görse şaşarrr
ben de iyiyim canımm
hazırlıklar da iyi şükürr
bütün çeyizimi döktük artık
koca salon bana ayrıldıı
nasıl gitcek onlar bilmiyorummmm
aynen her cuma ayrı bi sevindirik oluyorum ben
her ne kadar şu son zamanlarda hafta sonu zıırt diye hızlı geçse de
Aman sakın diyim, ben öyle bir hata yaptım eskiden, zaten görüntü felaket, öyle resimlerde, televizyonda falan süper göründüğüne bakma. Dünyanın parasını vermiştim o zaman, tek kelime ile berbat yani. Üstelik çıkartması daha da sorun. Bütün kendi tırnakların mahvoluyor altta.Aman sakın diyim. Bir süre tut kendini, yeme tırnaklarını güzelce de manikür yaptır düğüne kadar 10 günde 1 defa falan, toparlar kendini tırnakların. Hiç yazık etme ne parana ne de kendi tırnaklarına benden söylemesi
Babanıza çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin.
Her yerin adeti farklı, ya da insanların kendi aralarında ki anlaşmaya bağlı. Benim kınamın tüm detaylarını ailem karşıladı. Kına yeri-müzik-abiyem-kaftanım-dağıtılacak şeyler (çerez-lokum-hediyelik). Biz böyle anlaşmıştık eşimle, ailelerde hiç sorun etmedi böyle mevzuları. Eşim sadece yakılacak kınayı aldı o kadar.
Adetlere gelince; kına yeri-müzik, kına hediyelikleri,kına sepeti vs aksesuarlar kız tarafına; gelinin abiyesi-kaftanı-kına da dağıtılacak çerez-lokum, yakılacak kına erkek tarafına aittir.
Şimdiden mutluluklar.
Aynen bende artık ne zaman haftaiçi ne zaman haftasonu karıştırır oldum.
Rüyalarımda bile sorunlarla birşeylerle uğraşıyorum
Yarın tül perde işine girişiyoruz.
Birde kına şişelerini yapıcaz haftasonu onlarda hazır olsun.
Yoğun bir hafta bekliyor beni
İnş yarın evimizi teslim alabiliriz.
Umarım tüm eksikleri bitmiştirde haftaiçi kayınvalidem temizlikçi götürüp evi temizletebilir.Yoksa her işimiz aksıcak
saolun. muzik ve salonu tuttuk. geriye kalanlarin hic birine babamin hastaligi sebebiyle baslayamadim. (acik kalp ameliyati gecirdi aniden).o yuzden de simdi bakicam artik ne gerekiyorsa diye. en dogrusu elbette karsi tarafla bunlari acikca konusmak, ama malesef diyalog gelistiremiyoruz henuz. ne desem yanlis anlasildigim icin bisey demeye bisey istemeye cekiniyorum. mesela nisan yapildi. nisan alisverisi filan hic bisey yapilmadi. nisanlim bi bilezik takti o kadar. bunalri neden yapmadiniz diye soramam ne bileyim para pul pesindeymisim gibi anlasilsin istemem. ben yapsam bile ailem ezilir o davranisim altinda. zaten almanyadan gelen gelin olcagim icin ilk akillarina bu kiz bizden neler ister nelerimizi somurur fikri geliyo ki hic kisiligimle alakasi yoktur.
ama bu sefer dugunde de hic bi sorumluluk ustlenmezlerse ailem cok uzulur diye korkuyorum. fakat konusamiyorum da karsi tarafla. oyle iste.
hadi inşallah teslim alırsınız artık canım
bizde bu hafta damatlık ve avize işini halledelim diyoruz bakalım
bunları da hallettik mi geriye sadece davetiye kalıyo, işte orda çok kararsızım ya
Biz damatlığı baya önce hallettik network'ten
avize bizimde bakmamız gerek birde halı
Davetiyeleride bugün sipariş ettik
aynen annem şaşkın şu an
dün akşam bugün için gidicez dimi temizliğe dedim valla benim için fark etmez siz yorgun değilseniz dedi annem. bende gidelim gidelim temizlik yapalım yihuuu diyince şaşkın şaşkın baktı kıyamam
bizim evde öyle valla koliler torbalar bit pazarına döndü evbugünde bi kısmını götürürüz, her akşam yavaş yavaş götürüyoruz bakalım, senin daha kolay olur kuzum toplucanak arabaya yerleştir vııın önemli olan yerine yerleştirmesi
evet % 50 indirim var demiştin. hala var bizde gidip bakalım artık
avize de yatak odası mutfak ve küçük odaya almıştık denk gelmişti bi yerde. sadece 2 tane salona 2 tane de koridora almamız gerek. ikedan koridor için çok şeker bişi beğendim bakalım bulabilirsek onu alcaz, halımda bir de ayakkabılığın yanına koycağımız uzun sehpanın üzerinde pembe detaylar var uyumlu olacak
Eki Görüntüle 1051855 işte bu
aynen annem şaşkın şu an
dün akşam bugün için gidicez dimi temizliğe dedim valla benim için fark etmez siz yorgun değilseniz dedi annem. bende gidelim gidelim temizlik yapalım yihuuu diyince şaşkın şaşkın baktı kıyamam
bizim evde öyle valla koliler torbalar bit pazarına döndü evbugünde bi kısmını götürürüz, her akşam yavaş yavaş götürüyoruz bakalım, senin daha kolay olur kuzum toplucanak arabaya yerleştir vııın önemli olan yerine yerleştirmesi
evet % 50 indirim var demiştin. hala var bizde gidip bakalım artık
avize de yatak odası mutfak ve küçük odaya almıştık denk gelmişti bi yerde. sadece 2 tane salona 2 tane de koridora almamız gerek. ikedan koridor için çok şeker bişi beğendim bakalım bulabilirsek onu alcaz, halımda bir de ayakkabılığın yanına koycağımız uzun sehpanın üzerinde pembe detaylar var uyumlu olacak
Eki Görüntüle 1051855 işte bu
Bunu görmüştüm cnm sitede başka birisi almıştı çeyiz topiğinde.Şeker bir avize.
bende bayıldııımanamm bayıldımmm ya ben bunaaaaaaaa
gider gider inşallah kırılan olursa da nazar çıktı dersinaynen canım toplu halde gitcek benimkiler
kırılmadan fln gider inşallah yaaa:26::26:
korkuyorum vallahii :26:
*
bizim salonda öylee hiç farkı yok bit pazarındann
bende bayıldııımhe bu arada uygun takıcak bi yer varsa evinizde bence alın derim kızlar başka renkleri de var ve üstelik sadece 30 tl hatta 29.99
gider gider inşallah kırılan olursa da nazar çıktı dersin
kızlarr öğle arasında 1 sn ile hayatım kurtuldu vallahii :26::26:
karşıdan karşıya geçmemle arkamdan pat sesini duymam bir oldu :26::26:
resmen 1 max 2 sn ilee:26::26::26:
aaageçmiş olsun noldu canım :26:
bende bişe yok şükür canımm geçtim ama iki araç çarpıştılarr :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?