'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah korumus seni resmen

Kizlar evimin eski hali ve yeni hali

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Tesekkur ederim canim

Tesekkur ederim canim esyalar gelsin yuva olacak insallah

Oluyor sahiden, aradan günler geçiyor şöyle bir bakıyorsun eşyalarına, duvarlarına ve yanında oturan eşine "vayy be bu dört duvarla bizimle yuva oldu" diyorsun bu keyif paha biçilemez Her temizlikten sonra evime şöyle bir bakıp bu cümleyi kuruyorum da ben

Evi tuttugumuzdan bugune kadar huseyinle her gittigimizde saatlerce hic konusmadan odalara duvarlara baktik gozgoze geldigimizde ikimizin dudaklarindan hep su cumle cikti burasi bizim yuvamiz olacak

sizin cümlelerinizi okurken kendimi sevdiceğimle aynı durumu yaşadığımızı hayal ettim de...... çok duygulandım İnşallah canım sevdiğimle huzurlu yuvamız..Rabbim her isteyene hayırlısıyla nasip etsin inşallah.

Selam canım önce mesajını gördüm.dedim bunu kesin mutlugul yazmıştır. Sonra bi baktim sen

Merhaba kizlar :) Güzel haftasonlari herkese..
Bugün mobilyalarimiz geliyor. Evin adi yuva olucak kismetse 💕
Yarin insallah istanbuldayim. Cok ama cok merak ediyorum evimizi.😍

Merhaba kizlar :) Güzel haftasonlari herkese..
Bugün mobilyalarimiz geliyor. Evin adi yuva olucak kismetse 💕
Yarin insallah istanbuldayim. Cok ama cok merak ediyorum evimizi.😍

Oooo maşallah

hazırlıklar nerdeyse btmiş düğün günü yaklaşmış ohh ohh

hadi herşey istediğin gibi olur inşalla canım (=

kelamlarımızdan bile tanır olduk birbirimizi :) ne güzel :) herkes yavaş yavaş hazırlıkları tamamlıyo hemera biz yerimizde sayalım
Aynen ya artık kabullendim durumu. Ohhhh el elde baş başta oturuyorum. Düğüne kalmış nerdeyse 2 ay. Ev yok eşya yok çeyiz eksik. Ama herşeyden önemlisi damat yok. Onlar sağ salim gelsin de. Napalım artık.
Yine de herşey çok güzel olacak. O gün bizim günümüz olacak. Nasıl olursa olsun kapısını kapayıp inşallah huzurla başımızı omzuna yaslayacağımız bir "yuvamız" olacak. Offf hayali bile çok güzel

Allah hayırlısını nasip etsin canım, kadındır yuvayı yuva yapan unutma. Ne 4 duvar ne de o eşyalar değil. Fedakarlığın çoğu kadında eğer istediğin şey gerçekten huzur, mutluluk ve geçinmekse ,eşinle üstünlük savaşına girmeden huzur ver emin ol karşılığında gerçekten huzurlu bir yuvan olur. Hepimizin yuvasından huzur eksik olmasın. Değer bilen kıymet bilen eşler olsun yanımızda. Her yemek sonrası bir "eline sağlık aşkım" lafı bile mutlu eder kadını. Ufak şeylerle mutlu olmak çok güzeldir her zaman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…