kızlar günaydın heyecanlı günler yaklaştıkça uyku tutmaz oldu dün halılarımızı halletik halılarımız eve serilince harika oldu herşey biz hepsini royal halıdan halletik ve gayette güğzelk oldular çarşamba teslim olcak herhalde ev adına ütü masası çamaşır asma şeysi eksik galiba bulaşıklığımı bile haftaiçi tantitoniden aldım
umarım hazırlıklar tam gaz sizdede devamdır
Perdelerimizi siparis ettik persembe teslim edecekler sabah temizlik var
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Selam kızlar bugün gelinlik bakmaya gittim. Hayatımda ilk defa gelinlik giydim. Inanılmaz duygusal bir andı. Sevdicek yoktu yanımda tabiki. Bu duygularımı daha da altüst etti.
Neyse neyse bırakayım duygusallığı geleyim gerçeklere. Maalesef istediğim begeneceğim bir model bulmak çok zor oldu. O kadar gelinlikten sadece bir tanesine olabilir diyebilirim. Sade birşey bulmak daha zormuş. Hep güpürlü taşlı tüllü şeyler.ben öyle şeyleri kendime hiç yakıştıramıyorum. Ama annemi görmeliydiniz. Hepsine güzel oldu diyor. O anda daha bir idrak etti. Kızı gelin oluyor.
Ben de son durum bu. Ümraniye den elim boş döndüm. Şimdi hedef Fatih. İnşallah ben de sizler gibi gönlüme göre bir gelinlik bulabilirim. Sevgiler, iyi geceler...
Anneciginin yuzunu gozumun onune getirdim benimkide ayni haldeydi :) Canim kesinlikle sadelik en buyuk siklik bence ara kesin bulursun Fatihte. Ben gelinligimi com sade sectim duvagimi uzun ve abartili sectim mesela onemli olan senin ne istedigin. Ne zaman dugunun cnm
İnşallah canım. Düğün nasipse 14 Haziran da
Selam kızlar bugün gelinlik bakmaya gittim. Hayatımda ilk defa gelinlik giydim. Inanılmaz duygusal bir andı. Sevdicek yoktu yanımda tabiki. Bu duygularımı daha da altüst etti.
Neyse neyse bırakayım duygusallığı geleyim gerçeklere. Maalesef istediğim begeneceğim bir model bulmak çok zor oldu. O kadar gelinlikten sadece bir tanesine olabilir diyebilirim. Sade birşey bulmak daha zormuş. Hep güpürlü taşlı tüllü şeyler.ben öyle şeyleri kendime hiç yakıştıramıyorum. Ama annemi görmeliydiniz. Hepsine güzel oldu diyor. O anda daha bir idrak etti. Kızı gelin oluyor.
Ben de son durum bu. Ümraniye den elim boş döndüm. Şimdi hedef Fatih. İnşallah ben de sizler gibi gönlüme göre bir gelinlik bulabilirim. Sevgiler, iyi geceler...
selam canım Pes etme devambende gezdım hepsını fatihte cadde ustundekılerle hıc ugrasma derım ülkü gelınlıkcıler sıtesı var 3 4 katlı bı yer ıcı sırf gelinlikçi bende aynı dertlerı yasadım hepsı taslı tuslu sevmem hıc sade bısı aradım bostancıda bı gelınlıkcıde buldum oda pembe guburlü cevahirde bı gelınlıkcı var ordada sade modeller var ben nısanlıgımı almıstım ordan inşallah sende gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım bi kere giycez dıye cok ıncelıyo ınsan :26:
Valla bizim agustosta bi suru eksik ve aksilik var ama keske erken olsa bitse stres diorum cnm
Sizin bi suru sey tamamlanmistir nelerin eksik cnm fikir alirim belki senden tamamlananlar icin
Bizim dugun mekani davetiye dismekan fotografci gelinlik ev tatil hazir cnm mobilya kuafor damatlik halilar ve perdeler eksikler bakalim
nasil halletcez
selam canım Pes etme devambende gezdım hepsını fatihte cadde ustundekılerle hıc ugrasma derım ülkü gelınlıkcıler sıtesı var 3 4 katlı bı yer ıcı sırf gelinlikçi bende aynı dertlerı yasadım hepsı taslı tuslu sevmem hıc sade bısı aradım bostancıda bı gelınlıkcıde buldum oda pembe guburlü cevahirde bı gelınlıkcı var ordada sade modeller var ben nısanlıgımı almıstım ordan inşallah sende gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım bi kere giycez dıye cok ıncelıyo ınsan :26:
Hey maalesef ben o herşeyi tamamlanan gelinlerden değilimsana iyi bir örnek olamam. Biz mecvut durumumuz yani nişanlımın askerde olmasından dolayı çoğu şeyi son ana bıraktık. zaten ikimizde çok kanaatkar insanlarız. Olduğu kadar artık diyoruz ve dert etmemeye çalışıyoruz. iki şehirde düğün olacak şimdilik onların mekanları hazır, kına yeri tamam. çeyiz işini bayağı toparladım ama hala eksikler var. diğer tüm işler nişanlım gelince halledilecek. 20 gün sonra kavuşuyoruz birbirimize . sonra dehşet yoğun bir dönem bizi bekliyor
Rabbim yoluna sokar islerinizi cnm sıkma canini. Allah kavustursunDugun nerde olucak cnm istanbuldami oturucaksiniz oyleyse kuaforu dugun mekanina yakin sec daha rahag olur malum trafik cok fazla oluyo haftasonu
Temizlik bitti ama bende bittim kizlar evimin ilk esyasi sehpami getirmis benim dusunceli nisanlim inanilmaz mutlu oldum
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Merhaba kizlar :) Güzel haftasonlari herkese..
Bugün mobilyalarimiz geliyor. Evin adi yuva olucak kismetse 💕
Yarin insallah istanbuldayim. Cok ama cok merak ediyorum evimizi.😍
kızlar günaydın heyecanlı günler yaklaştıkça uyku tutmaz oldu dün halılarımızı halletik halılarımız eve serilince harika oldu herşey biz hepsini royal halıdan halletik ve gayette güğzelk oldular çarşamba teslim olcak herhalde ev adına ütü masası çamaşır asma şeysi eksik galiba bulaşıklığımı bile haftaiçi tantitoniden aldım
umarım hazırlıklar tam gaz sizdede devamdır
Amin canım sağolasın. İlk düğün istanbulda inşallah. Kuaförü eve veya fotoğraçıya yakın seçmem daha iyi olur gibi çünkü sonrasında eve gelip gelin alma töreni olacak. Düğün akşam o yüzden pek sıkışacağımızı düşünmüyorum ama dediğin gibi istanbul trafiği süprizlerle dolu.
Ay şimdi düşündüm de düğün mekanım 10 yıldır işe gidip gelirken kullandığım yol üzerinde. muhtemelen şimdi kullandığım arabayı düğün arabası yapıcaz. Hergün 2-2 buçuk saatimin geçtiği o yoldan, o arabayla gelin olarak geçicem offfff. Ağlarım ben yaaaaaaAcaba gelin arabasını ben mi kullansam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?