'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Perdelerimizi siparis ettik persembe teslim edecekler sabah temizlik var

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kızlar günaydın heyecanlı günler yaklaştıkça uyku tutmaz oldu dün halılarımızı halletik halılarımız eve serilince harika oldu herşey biz hepsini royal halıdan halletik ve gayette güğzelk oldular çarşamba teslim olcak herhalde ev adına ütü masası çamaşır asma şeysi eksik galiba bulaşıklığımı bile haftaiçi tantitoniden aldım

umarım hazırlıklar tam gaz sizdede devamdır

hayırlı olsun canım mutlu mutlu kullanırsın inşallah zaman kısaldıkça heyecanda artıyo tabi haliyle zaman azaldı yapcak iş çok benim hazırlıklarda maşallah hiç bitmiyo bu ay ev tutulcak eşyalar gelcek daha perdeciyle anlaşılcak çok iş var çok

Selam kızlar bugün gelinlik bakmaya gittim. Hayatımda ilk defa gelinlik giydim. Inanılmaz duygusal bir andı. Sevdicek yoktu yanımda tabiki. Bu duygularımı daha da altüst etti.
Neyse neyse bırakayım duygusallığı geleyim gerçeklere. Maalesef istediğim begeneceğim bir model bulmak çok zor oldu. O kadar gelinlikten sadece bir tanesine olabilir diyebilirim. Sade birşey bulmak daha zormuş. Hep güpürlü taşlı tüllü şeyler.ben öyle şeyleri kendime hiç yakıştıramıyorum. Ama annemi görmeliydiniz. Hepsine güzel oldu diyor. O anda daha bir idrak etti. Kızı gelin oluyor.
Ben de son durum bu. Ümraniye den elim boş döndüm. Şimdi hedef Fatih. İnşallah ben de sizler gibi gönlüme göre bir gelinlik bulabilirim. Sevgiler, iyi geceler...

Son düzenleme:

Anneciginin yuzunu gozumun onune getirdim benimkide ayni haldeydi :) Canim kesinlikle sadelik en buyuk siklik bence ara kesin bulursun Fatihte. Ben gelinligimi com sade sectim duvagimi uzun ve abartili sectim mesela onemli olan senin ne istedigin. Ne zaman dugunun cnm

İnşallah canım. Düğün nasipse 14 Haziran da

Valla bizim agustosta bi suru eksik ve aksilik var ama keske erken olsa bitse stres diorum cnm
Sizin bi suru sey tamamlanmistir nelerin eksik cnm fikir alirim belki senden tamamlananlar icin
Bizim dugun mekani davetiye dismekan fotografci gelinlik ev tatil hazir cnm mobilya kuafor damatlik halilar ve perdeler eksikler bakalim
nasil halletcez

selam canım Pes etme devam bende gezdım hepsını fatihte cadde ustundekılerle hıc ugrasma derım ülkü gelınlıkcıler sıtesı var 3 4 katlı bı yer ıcı sırf gelinlikçi bende aynı dertlerı yasadım hepsı taslı tuslu sevmem hıc sade bısı aradım bostancıda bı gelınlıkcıde buldum oda pembe guburlü cevahirde bı gelınlıkcı var ordada sade modeller var ben nısanlıgımı almıstım ordan inşallah sende gönlüne göre bi gelinlik bulursun canım bi kere giycez dıye cok ıncelıyo ınsan :26:

Canim fatihte model goturup diktirince mantikli oluyo dogru hazir sade ve hos model bulmak zor. Agustosta evleniyorum ama allahin izniyle gelinlik o kadar onemliki bnm icin simdiden provaya basladim
O gun o kiyafetle gorucek misafirlerimiz mustakbel kocalarimiz fotograflarda o gelinlik ilerde cocuklarimizda gorucek herseyden onemli.

Hey maalesef ben o herşeyi tamamlanan gelinlerden değilim sana iyi bir örnek olamam. Biz mecvut durumumuz yani nişanlımın askerde olmasından dolayı çoğu şeyi son ana bıraktık. zaten ikimizde çok kanaatkar insanlarız. Olduğu kadar artık diyoruz ve dert etmemeye çalışıyoruz. iki şehirde düğün olacak şimdilik onların mekanları hazır, kına yeri tamam. çeyiz işini bayağı toparladım ama hala eksikler var. diğer tüm işler nişanlım gelince halledilecek. 20 gün sonra kavuşuyoruz birbirimize. sonra dehşet yoğun bir dönem bizi bekliyor

Ay canım dediğin yerlere bakıcam. çok çok teşekkür ederim:13:

Rabbim yoluna sokar islerinizi cnm sıkma canini. Allah kavustursun Dugun nerde olucak cnm istanbuldami oturucaksiniz oyleyse kuaforu dugun mekanina yakin sec daha rahag olur malum trafik cok fazla oluyo haftasonu

Rabbim yoluna sokar islerinizi cnm sıkma canini. Allah kavustursun Dugun nerde olucak cnm istanbuldami oturucaksiniz oyleyse kuaforu dugun mekanina yakin sec daha rahag olur malum trafik cok fazla oluyo haftasonu

Amin canım sağolasın. İlk düğün istanbulda inşallah. Kuaförü eve veya fotoğraçıya yakın seçmem daha iyi olur gibi çünkü sonrasında eve gelip gelin alma töreni olacak. Düğün akşam o yüzden pek sıkışacağımızı düşünmüyorum ama dediğin gibi istanbul trafiği süprizlerle dolu.
Ay şimdi düşündüm de düğün mekanım 10 yıldır işe gidip gelirken kullandığım yol üzerinde. muhtemelen şimdi kullandığım arabayı düğün arabası yapıcaz. Hergün 2-2 buçuk saatimin geçtiği o yoldan, o arabayla gelin olarak geçicem offfff. Ağlarım ben yaaaaaa Acaba gelin arabasını ben mi kullansam.

Temizlik bitti ama bende bittim kizlar evimin ilk esyasi sehpami getirmis benim dusunceli nisanlim inanilmaz mutlu oldum

Temizlik bitti ama bende bittim kizlar evimin ilk esyasi sehpami getirmis benim dusunceli nisanlim inanilmaz mutlu oldum

hayırlı olsun canım. :)
kaba temizliği bitmiştir. bak daha kaç kez daha temizliceksin evi evlenene kadar. :)
bizim öyle şimdi.
giren çıkan çok olunca kirleniyor haliyle.
temizliğin bitti ise mutfak yerleştirmekle işe başlarsınız artık.

Halılar hayırlı olsun gizciğim

Gelinliği üstüne giyip benimsemek zten çok önmli cnm.Umarım snde gönlüne göre birşey bulursun.
Gerçekten piyasada çok abartı şeyler var heleki ümraniyede hep o tarz olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bende nişan zamanı işyerim ümraniyeye yakın olduğu için bakmıştımda bir sefer.
Mağazalara girmemle çıkmam bir oluyordu

Gunaydın kızlar geçen hafta cok yogundu ısler fırsat bulamadım nasıl gidior hazırlıklar ?

hahahah bence sen kullanma o gün yeterince yorulucaz zaten koşturmacalarla
Evet cnm mantıklı olur eve donmen lazım doğal olarak planlarsınız hıc bır sorun cıkmaz ınş. merak etme sen kuaforunu ayarladın dımı cnm erkenden doluor artık randevuları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…