'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bol enerjili haftalar guzellikleeer ♥ Dun evimizi kismen yerlestirdik. Tabi isler bittimi ; bitmedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayırlı olsun canım
ah ah kara kara düşünüyorum nasıl yerleşcek onca şey diye :) Sadece eşya olsa ne güzel olur :)

Carsamba beyaz esyalarim geliyor insallah kizlar ama mobilyacilar ile skintidayiz bir turlu gorusemedik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

hayırlı olsun süreçler bitmiyor ki birde servis beklencek daha sonra çok yoruldum ya bitseydi şu işler

kızlar davetiye konusunda çok kararsızım..tek bildiğim nişanlıma kıyak olsun diye kırmızı siyah istediğim mutlu olsun hayatımın anlamı. hasta olduğu takımın renkleri kırmızı siyahta ondan öyle istiyorum
geçende katalogtan bakarken çok acaip bişi oldu siyah bir kaset üzerinde de kırmızı ile bizim şarkımız aşk yazıyordu. ve sevdiceğimle bizim şarkımızın adı da aşk çok acaip oldu bi an. ama çok mu çocuksu garip mi durur diye fikirlerinizi almak istiyorum. davetiyeyi de ekleyim

Son düzenleme:
hayırlı olsun süreçler bitmiyor ki birde servis beklencek daha sonra çok yoruldum ya bitseydi şu işler

Canim benim beyaz esyalarimi magaza degil servis getiriyor kurup gidecekler lg de oyleymis nasil sevindim bu duruma anlatamam

canım ne mutlu size. Moblıya ısıne daha bakamadık bile biz, en zorlu kısım bana mobilyalar geldi kararsızım cok

Senin agustosta degil miydi canim daha var vaktin mutlaka gonlune gore bulursun

Senin agustosta degil miydi canim daha var vaktin mutlaka gonlune gore bulursun

evet cnm ama nişanlım mayıstan sonra fıyatlar ıyıce artıor dıe sımdıden anlaşmak istiyodu bı seçemedın dıye kızıyor bana:26:

Canim benim beyaz esyalarimi magaza degil servis getiriyor kurup gidecekler lg de oyleymis nasil sevindim bu duruma anlatamam

oo çok iyiymiş canım benım geldı servıs yarın gelıcek bırde ben buzdolabının kutusunu acmak zorunda kaldım kapıdan gecmedı hıc bır yere koyamadım tam gırıs kapısının onunde duruyrdu eve gırılmıyordu bakalım ıns sorun olmaz

Benim daha 33 gun var :) 3 gunu kendime kar sayiyorum

hehe benım 29 kaldı ev oluştu gıbı bısey kalmadı şimdi yerleşmek kaldı ev bu ara kalabalık hep berbr bı anda yerleştircez artık. çalışmasam kolayda işte iş var

evet cnm ama nişanlım mayıstan sonra fıyatlar ıyıce artıor dıe sımdıden anlaşmak istiyodu bı seçemedın dıye kızıyor bana:26:

Bizim soyle bir handikapimiz vardi karta taksitleri butcemize gore ayarladik beyaz esyada gercekten bize yarayacak olanlari mobilyada ise konfor ve islevsel saglam olanlari aldik fazla mekan dukkan gezmedik planli programli yaparsan gercekten guzel olur

ne guzel programlı gıtmıssınız cnm sız darısı basımıza, bizde ınsallah oyle yapabılırız cok mantıklı. Canım senın bısey kalmadı dımı gerıye az kaldı galıba bı ay mıydı?

senın ne kadar kaldı kı cnm? Eksiklerin mı var :26: nereye gelin gıdıyoruz bacımm

Haftasonu mobilyam geldi,çeyizim gitti..onların yerleşmesi kaldı bide gelinliğimi bu hafta teslim alıcam daha,bir aksilik çıkmasından korkuyorum..acayip stres yapıyorum bide ben eksikleri hiç sorma,hiç bitmiyo sürekli bi yerden bişey çıkıyo ..bursada oturuyorum,2 sokak yukarımıza gelin gidiyorum..

33 gun kaldi :)

Hayatim liste yap adim adim git hesapsiz yapilan isler ayagina dolanir maddi anlamda seni yorar manevi anlamda uzer herseye opsiyon ver

kızlar albüme evimden bi kaç parça resim koydum..
Henüz tam bitmedi, eksikler var..
Bitince tamamını paylaşacağım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…