Bol enerjili haftalar guzellikleeer ♥ Dun evimizi kismen yerlestirdik. Tabi isler bittimi ; bitmedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bol enerjili haftalar guzellikleeer ♥ Dun evimizi kismen yerlestirdik. Tabi isler bittimi ; bitmedi.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Carsamba beyaz esyalarim geliyor insallah kizlar ama mobilyacilar ile skintidayiz bir turlu gorusemedik
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
hayırlı olsun süreçler bitmiyor ki birde servis beklencek daha sonra çok yoruldum ya bitseydi şu işler
canım ne mutlu size. Moblıya ısıne daha bakamadık bile biz, en zorlu kısım bana mobilyalar geldi kararsızım cok
Selam kızlar nasılsınız
hazırlıklar nasıl gidiyor ?
30'dan düşmeye başladık :)
Senin agustosta degil miydi canim daha var vaktin mutlaka gonlune gore bulursun
Canim benim beyaz esyalarimi magaza degil servis getiriyor kurup gidecekler lg de oyleymis nasil sevindim bu duruma anlatamam
Benim daha 33 gun var :) 3 gunu kendime kar sayiyorum
evet cnm ama nişanlım mayıstan sonra fıyatlar ıyıce artıor dıe sımdıden anlaşmak istiyodu bı seçemedın dıye kızıyor bana:26:
Bizim soyle bir handikapimiz vardi karta taksitleri butcemize gore ayarladik beyaz esyada gercekten bize yarayacak olanlari mobilyada ise konfor ve islevsel saglam olanlari aldik fazla mekan dukkan gezmedik planli programli yaparsan gercekten guzel olur
Zaman yaklaştıkça heyecan ve stres de artıyor.bir an önce gelse şu düğün
senın ne kadar kaldı kı cnm? Eksiklerin mı var:26: nereye gelin gıdıyoruz bacımm
ne guzel programlı gıtmıssınız cnm sız darısı basımıza, bizde ınsallah oyle yapabılırız cok mantıklı. Canım senın bısey kalmadı dımı gerıye az kaldı galıba bı ay mıydı?
ne guzel programlı gıtmıssınız cnm sız darısı basımıza, bizde ınsallah oyle yapabılırız cok mantıklı. Canım senın bısey kalmadı dımı gerıye az kaldı galıba bı ay mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?