Temizlik bitti ama bende bittim kizlar evimin ilk esyasi sehpami getirmis benim dusunceli nisanlim inanilmaz mutlu oldum
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Aaaa çok iyi ya. Benim gibi düşünen bir sürü kişi varmış çok mutlu oldum. O zaman umutsuzluk yok.Gelinliği üstüne giyip benimsemek zten çok önmli cnm.Umarım snde gönlüne göre birşey bulursun.
Gerçekten piyasada çok abartı şeyler var heleki ümraniyede hep o tarz olduğunu tahmin edebiliyorum.
Bende nişan zamanı işyerim ümraniyeye yakın olduğu için bakmıştımda bir sefer.
Mağazalara girmemle çıkmam bir oluyordu
Ben esyalarin teslimini ayni gun yaptiricam hazir bekliyor zaten tek temizlikle bitiricem isi oldum bittim ellerim soyuldu bana da yazikhayırlı olsun canım. :)
kaba temizliği bitmiştir. bak daha kaç kez daha temizliceksin evi evlenene kadar. :)
bizim öyle şimdi.
giren çıkan çok olunca kirleniyor haliyle.
temizliğin bitti ise mutfak yerleştirmekle işe başlarsınız artık.
Ya kuaförü bu hafta ayarlayayım o zaman. Sağolasın uyarın için. Ama araba fikri dun geceden beri beni çok heyecanlandırdı. Dur bakalım nişanlım ne diyecek bu durumaGunaydın kızlar geçen hafta cok yogundu ısler fırsat bulamadım nasıl gidior hazırlıklar ?
hahahah bence sen kullanma o gün yeterince yorulucaz zaten koşturmacalarla
Evet cnm mantıklı olur eve donmen lazım doğal olarak planlarsınız hıc bır sorun cıkmaz ınş. merak etme senkuaforunu ayarladın dımı cnm erkenden doluor artık randevuları
Aaaa çok iyi ya. Benim gibi düşünen bir sürü kişi varmış çok mutlu oldum. O zaman umutsuzluk yok.
günaydınn kızlarrr
ben de bu hafta yoğun gelin adaylarındandımm
kına kıyafetimi hallettimm
büyük bi değişiklik yaptım
bindallıdan vazgeçtim ve göğüs tarafı işlemeli hemen altından tülle kabarık kırmızı bi elbise aldımm
başımın hürrem tacı ve duvağını aldım o kadarr
*
ayrıca akşamına teflerimi süsledimm
kına mumlarımı yaptık annemle beraber
hepsi el emeği oldu yerlerinde günlerini bekliyolarr
*
haftaya ankaraya gidiyorumm
artık evimizi tutalım diyoruzz
ev tutulduktan hemen sonra pencere boylarını fln alcamm
ya burda ya da orda perde işini halletcezz
*
öylee yanii
günaydın diloş ben uzun zamandır giremiyorum iş yerinde sohbet topiği yasaklı siteydi şimdi tekrardan bi gireyim dedim bi baktım ki açılmış ama ben listeden silinmişimm
oh ne güzel halletmişsin işlerini bencede birançnce gidip evinide ayarla göründüğü gibi kolay gitmiyor işler canım benim çok şükür herşey bitti bu haftasonu çeyizim gitti evimizde yerleştirildi mis gibi oldu ben çok sevdim ki çıkasım gelmiyor evden
günaydınn kızlarrr
ben de bu hafta yoğun gelin adaylarındandımm
kına kıyafetimi hallettimm
büyük bi değişiklik yaptım
bindallıdan vazgeçtim ve göğüs tarafı işlemeli hemen altından tülle kabarık kırmızı bi elbise aldımm
başımın hürrem tacı ve duvağını aldım o kadarr
*
ayrıca akşamına teflerimi süsledimm
kına mumlarımı yaptık annemle beraber
hepsi el emeği oldu yerlerinde günlerini bekliyolarr
*
haftaya ankaraya gidiyorumm
artık evimizi tutalım diyoruzz
ev tutulduktan hemen sonra pencere boylarını fln alcamm
ya burda ya da orda perde işini halletcezz
*
öylee yanii
merhaba canımm
listeden 5 6 kişi sildimm çünkü artık bozuluyodum yani
baya uzun süre göremeyince seni de sildim :26::26::26:
tekrardan geldin topiğe eklerim tekrardann bırakmazsın daha topiği die düşünüyorumm
*
ayrıca çok teşekkür ederimm
zaman geçtikçe hem telaş artıyo hem eksikler azalıyoo
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun canımm
anladım canım ama işte giremedim evde de pek vaktim olmadığı için koşturmaktan baya bi uzak kaldım bi geldim ki silinmişim :)
yarın eklenirim artık pek fazla vaktimde kalmadı sonlardayım 20 den düştüm çok şükür buradayım artık
telaş ki ne telaş canım sürekli bi koşturma içine giriyosun ne yattığından bişi anlıyosun nede kalktığından çok yorucu oluyor ama bi o kadar da zevkli oluyor
dediğin gibi hayırlısı hepimiz için
el emeği olunca daha bı bakmaya doyamıyo ınsan yaa ellerinize sağlık cnm perde işini bende çok onemsıyorum inş. evlerimizi dilediğimiz gibi dayar doşeriz gonlumuze gore
günaydın bayanlariyi haftalar diliyorum herkese, herkes bol bol değerlendirmiş hafta sonunu
rabbım bıze de kısmet etsin cnm maşallahartık eksik kalmamıştır sızın ne güzel yorucu ama değicek canm dayan
Hadi geçmiş olsun cnm.
Tahmin edebiliyorum çk yorucudur.
Ama insan evinin o halini görünce tüm yorgunluğunu unutur
Kolumu bile kipirdatamiyorum o derece
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
canım az kaldı buyuk gune bu gunlerı güzel hatırlıycaksın buna değicek merak etme
rabbım hepimizin golune gore versin tamamına erdirsin masalarımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?