33 gun kaldi :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Hayatim liste yap adim adim git hesapsiz yapilan isler ayagina dolanir maddi anlamda seni yorar manevi anlamda uzer herseye opsiyon ver
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
kızlar albüme evimden bi kaç parça resim koydum..
Henüz tam bitmedi, eksikler var..
Bitince tamamını paylaşacağım sizinle
kızlar bugün ikinci gelinlik provama gittim tabi daha bitmedi işlemeye gidicek daha üzeri kristal taşlarla işlencek göğüs kısmına boydan boya küçük tüller koncak beğenicekmisiniz bakalım
kızlar albüme evimden bi kaç parça resim koydum..
Henüz tam bitmedi, eksikler var..
Bitince tamamını paylaşacağım sizinle
çok yakışmış canım
benim şahsi görüşüm göğüs kısmını patlatan ve sıkan öne çıkaran modeller olmaması masumiyeti de içermesi gerektiği yönünde. pek kapalı giyinen biri değilim ama gelinlik için benim şahsi görüşüm :)
Tatlim renk konusunda birsey diyemem ama yatak odasinda zebrayi çok tavsiye etmediklerini duymuştum. Hatta bi is arkadasim karsi binasindaki kadinin pencereye yansiyan golgesinin meme ucuna kadar belli oldugunu soylemisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın gelincikler
Dün aksam nıhayet tül perde işini hallettimn yatak odasıma bal rengı zebra yaptırmaya karar verdım mobılyalara uysun dıye.Eve dönerken bırde halıcı gordum.Salon ıcın begendıgım halının aynı model rengınden gırıstekı uzun korudorada yollugunu aldım bu sekıl uyarmı sızce degğiştiriyımmı kızlar bı fıkır verın bana:26:
Aynı fikirdeyiz bu konuda cnm
Bende gelinlikte masumiyetten yanayım.
Benimde nişanlığım straplezdi.Söz kıyafetimde açıktı.
Kına kıyafetimin beli boydan açık ama gelinliği biraz daha kapalı tercih ettim
Benimde bu cuma provam var heyecanla üstüme giymeyi bekliyorum
staj zamanmda patronm bayandı evleniyordu,gögüs kısımlarını özellikle anlatmış ama straplez sıkan ve iyice göğüs kısmını patlatan yapmışlar ağlamıştı :) ne olcak böylede güzel demiştim o zaman uzun uzun anlatmıştı :) ki düğün bile gereksiz gelen biriydi zamana görede farklı yaşayan biriydi onun üzerine çok düşündüm ve haklıydı ortak buluştuğumuz nokta :)
resim bekliyoruz canm :)
Tatlim renk konusunda birsey diyemem ama yatak odasinda zebrayi çok tavsiye etmediklerini duymuştum. Hatta bi is arkadasim karsi binasindaki kadinin pencereye yansiyan golgesinin meme ucuna kadar belli oldugunu soylemisti
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?