günaydınnlarr
*
sen izmirdeymişsinn yaaaaa
bana kuaför önermelisin öyleyse düğün içinn
evet canım İzmirliyim ben
tabi önereyim her ilçeden mi bakcaksın düğüne yakın yerlerden mi?
Bornova tarafında İbrahim İbrahim var balçovada da şubesi var diye biliyorum. karataş tarafında harun cici var. şirinyerde kuaför jale, kuaför ali, gaye kuaför var
güzelbahçede düğün canım ama foto çekimi inciraltındaa
çok uzak olmaması şartıylaa olursa sevinirim canımm
o zaman Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe taraflarından bulman en uygunu olur canım diğer yerler çok uzak kalır zorlanırsınız. narlıdere ve Güzelbahçe tarafında kuaförler hakkında bir bilgi yok ama balçovada dediğim gibi İbrahim İbrahim , aqua marine güzellik merkezi var bildiğim daha çok vardır muhakkak ama bilgim yok ne yazık ki o taraf kuaför için tercih etmediğim bölgeye giriyor çünkü
Allah hayırlısını nasip etsin canım, kadındır yuvayı yuva yapan unutma. Ne 4 duvar ne de o eşyalar değil. Fedakarlığın çoğu kadında eğer istediğin şey gerçekten huzur, mutluluk ve geçinmekse ,eşinle üstünlük savaşına girmeden huzur ver emin ol karşılığında gerçekten huzurlu bir yuvan olur. Hepimizin yuvasından huzur eksik olmasın. Değer bilen kıymet bilen eşler olsun yanımızda. Her yemek sonrası bir "eline sağlık aşkım" lafı bile mutlu eder kadını. Ufak şeylerle mutlu olmak çok güzeldir her zaman.
duygulandırdın beni nil... inan ne ev ne eşya gözüm yok hiçbirinde eşimle dünyamızı cennete çevireceğim 4 duvar olsun yeter."eşinle üstünlük savaşına girmeden huzur ver" gerçekten bu cümle bi anahtar.. Sağol
Allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim
Amiiin.nil bu arada seni bulmuşken bişey sorayımbalayında havuza girmek sakıncalı diye duyumlar aldım.düğüne yakın doktora danışmayı düşünüyorum ama sen doktora gitmiştin ya bi fikrin vardır diye düşündüm ???
Yani dur nasıl anlatayım şimdi, utandım bak :26: Bu eşlerin ilişki sıklığı ile ilgili aslında, fazlaca sürtünme ve sonrasında kapılan mikrop sistit yapıyor. Normalde hafta da 3 kez normal olan ilişki sayısı balayında günde 3'e falan çıkıyor bu da tahrişe sebep oluyor. Tahriş olan bölge de mikroplara karşı daha dayanıksız oluyor haliyle. Bana doktorum ilişki sonrası iki gün havuz yerine denizi tercih et demişti. Bir de kesinlikle ıslak mayo ile durma, havuzdan yada denizden çıktığın gibi hemen duru su ile duş alıp yeni bir mayo giy. O yüzden ben balayına giderken 8 tane mayo götürmüştümBirde bizim balayı yerimiz çok uzak olduğu için, biz gidene kadar zaten 2 gün geçmişti o yüzden ben havuz deniz ne bulduysam girdim
cevabı okuyunca bende çok utandımözelden mesaj atsaydım keşke. neyse biz özel havuzlu bir dağ evi ayarladık yani sadece ikimiz kulanıcaz havuzu ,acaba sprey ya da jellerle mikroplar engellenebilir mi? içime dert oldu ya...
cevabı okuyunca bende çok utandımözelden mesaj atsaydım keşke. neyse biz özel havuzlu bir dağ evi ayarladık yani sadece ikimiz kulanıcaz havuzu ,acaba sprey ya da jellerle mikroplar engellenebilir mi? içime dert oldu ya...
Canım benım kadın hast. rahatsızlıgım vardı doktoruma gıdıyordum devamlı son gittiğimde bende bu şüphemi sordum ilk 3 gün havuzu çok tercih etmemek gerektiğini antıbaktarıyel jel kullanmamı ve bıkını mı sık değiştirmemi söyledi, bilgin olsun ben her detayı şimdiden halletmek için erkenden liste yaptım kendime işine yarar belki
O kadar sıkıntı yapacak birşey yok, ayrıca öyle jel-sprey falan gibi şeyler asla kullanma. Vajinal bölgenin Ph dengesini bozuyor bu ürünler. Vajinal bölge için uygulayabileceğin en güzel yöntem duru su ile üsten yıkamak, asla normal suyu bile iç kısmına tazyikli olarak tutma. Bunu nereden biliyorsun dersen, ben bir ara mantar oldum da, o zaman doktor söyledi. Hiç birşey yapma, sadece su ile üst kısmından yıka dedi.
Dikkat edersen sıkıntı olmaz asla. Hijyene dikkat et sadece, havlulara, mayona vss
Carsamba beyaz esyalarim geliyor insallah kizlar ama mobilyacilar ile skintidayiz bir turlu gorusemedik
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?