'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydınnlarr
*
sen izmirdeymişsinn yaaaaa
bana kuaför önermelisin öyleyse düğün içinn

evet canım İzmirliyim ben
tabi önereyim her ilçeden mi bakcaksın düğüne yakın yerlerden mi?
Bornova tarafında İbrahim İbrahim var balçovada da şubesi var diye biliyorum. karataş tarafında harun cici var. şirinyerde kuaför jale, kuaför ali, gaye kuaför var

güzelbahçede düğün canım ama foto çekimi inciraltındaa
çok uzak olmaması şartıylaa olursa sevinirim canımm

güzelbahçede düğün canım ama foto çekimi inciraltındaa
çok uzak olmaması şartıylaa olursa sevinirim canımm

o zaman Balçova, Narlıdere, Güzelbahçe taraflarından bulman en uygunu olur canım diğer yerler çok uzak kalır zorlanırsınız. narlıdere ve Güzelbahçe tarafında kuaförler hakkında bir bilgi yok ama balçovada dediğim gibi İbrahim İbrahim , aqua marine güzellik merkezi var bildiğim daha çok vardır muhakkak ama bilgim yok ne yazık ki o taraf kuaför için tercih etmediğim bölgeye giriyor çünkü

balçova uygun canımm hem çok uzak diil orayaa
çok teşekkür ederim ben bi not alayım hemenn
teşekkür ederim

duygulandırdın beni nil... inan ne ev ne eşya gözüm yok hiçbirinde eşimle dünyamızı cennete çevireceğim 4 duvar olsun yeter."eşinle üstünlük savaşına girmeden huzur ver" gerçekten bu cümle bi anahtar.. Sağol

Allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim

Allah gönlüne göre versin o zaman ne diyim

Amiiin.nil bu arada seni bulmuşken bişey sorayım balayında havuza girmek sakıncalı diye duyumlar aldım.düğüne yakın doktora danışmayı düşünüyorum ama sen doktora gitmiştin ya bi fikrin vardır diye düşündüm ???

Yani dur nasıl anlatayım şimdi, utandım bak :26: Bu eşlerin ilişki sıklığı ile ilgili aslında, fazlaca sürtünme ve sonrasında kapılan mikrop sistit yapıyor. Normalde hafta da 3 kez normal olan ilişki sayısı balayında günde 3'e falan çıkıyor bu da tahrişe sebep oluyor. Tahriş olan bölge de mikroplara karşı daha dayanıksız oluyor haliyle. Bana doktorum ilişki sonrası iki gün havuz yerine denizi tercih et demişti. Bir de kesinlikle ıslak mayo ile durma, havuzdan yada denizden çıktığın gibi hemen duru su ile duş alıp yeni bir mayo giy. O yüzden ben balayına giderken 8 tane mayo götürmüştüm Birde bizim balayı yerimiz çok uzak olduğu için, biz gidene kadar zaten 2 gün geçmişti o yüzden ben havuz deniz ne bulduysam girdim

cevabı okuyunca bende çok utandım özelden mesaj atsaydım keşke. neyse biz özel havuzlu bir dağ evi ayarladık yani sadece ikimiz kulanıcaz havuzu ,acaba sprey ya da jellerle mikroplar engellenebilir mi? içime dert oldu ya...

kızlar herkesler iyidir inşallah

bize dün nişanlımın ailesi geldi ve hayırlısı ile evden çeyizim 19 nisan cumartesi çıkıyor 23 nisan öçarşambaya geldiği iöçin pazartesi salıyada izin giriyorum ki o sıra wevime odaklanayım annemde dolap içlerine örtü yaptırıyor haftaiçi yatağımızı sipariş edeceğiz

yatak arayanlar için tavsiyem biz istikbal ultra energy alacağız

Canım benım kadın hast. rahatsızlıgım vardı doktoruma gıdıyordum devamlı son gittiğimde bende bu şüphemi sordum ilk 3 gün havuzu çok tercih etmemek gerektiğini antıbaktarıyel jel kullanmamı ve bıkını mı sık değiştirmemi söyledi, bilgin olsun ben her detayı şimdiden halletmek için erkenden liste yaptım kendime işine yarar belki

O kadar sıkıntı yapacak birşey yok, ayrıca öyle jel-sprey falan gibi şeyler asla kullanma. Vajinal bölgenin Ph dengesini bozuyor bu ürünler. Vajinal bölge için uygulayabileceğin en güzel yöntem duru su ile üsten yıkamak, asla normal suyu bile iç kısmına tazyikli olarak tutma. Bunu nereden biliyorsun dersen, ben bir ara mantar oldum da, o zaman doktor söyledi. Hiç birşey yapma, sadece su ile üst kısmından yıka dedi.

Dikkat edersen sıkıntı olmaz asla. Hijyene dikkat et sadece, havlulara, mayona vss

Tünaydın herkese sabah gelınlık provam vardı onu hallettım anca kosa kosa ıse geldım bi etek boyunun yapılması kaldı muhtelemen hafta sonu teslım edıcekler gelınlıgı cok erken teslım alıcam sankı ya napsam acaba eve koysam goren bakmak ıstıcek ordada bırakamıyorum :26:

HİJYENE DİKKAT: Her şeyden önce balayı için gittiğiniz yerdeki havuz, deniz, otel, banyo, tuvalet ve eşyaların (havlu-çarşaf vb.) hijyenik olduğundan emin değilseniz, bunları kullanmayın.
SKORA TAKMAYIN: Balayında ilk seks sonrası enfeksiyon oluşacabileceği için hem sayı olarak fazla, hem de süre olarak uzun seks yapmayın.
UZUN CİNSEL BİRLEŞ- MEDEN KAÇININ: Uzun ve sert ilişkiden kaçının.
KURU İLİŞKİDEN KAÇININ: İlişkiye yeni başlayan kişinin vajen ıslaklığını sağlaması çok kolay değildir. Vajen ıslaklığı için bazı kremler kullanılabilir. Çünkü kuru ilişki de, enfeksiyona neden olabilen etkenlerden biridir.
BOL SU İÇİN: Enfeksiyon belirtilerini görürseniz, bol su içmeye başlayın ve bir doktora gidin!
CİNSELLİK KONUSUNDA BİLGİLENİN: Cinsellikle ilgili korkuların ve soğukluğun atılması noktasında kişinin eğitimli olması, çok önemlidir. Kişi, eğitimliyse sorunlarını daha kolay ve kısa zamanda atlatıyor. Ama eğitimsizse korkmaya devam ediyor.

ben balayında pek havuza yada denize girmemeyi üdşünüyorum zaten soğuk havadan nem kapğan biriyim havudaki mikropta gelir beni bulur felan zaten yanıma o bölge yanmalarına karşın yad akaşıntıya karşın krem oalcam ismini unuttum ama doktor vermişti eğer stresten öyle birşey olursam diye yanıma alıyoruım

bilgileriniz palyaştığınız için teşekkürler, anladığım kadarıyla dikkatli olursam sorun yaşamam inşallah. yinede bi doktora danışmada fayda var..teşekkür ediyorum hepinize

Carsamba beyaz esyalarim geliyor insallah kizlar ama mobilyacilar ile skintidayiz bir turlu gorusemedik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Carsamba beyaz esyalarim geliyor insallah kizlar ama mobilyacilar ile skintidayiz bir turlu gorusemedik

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

canım ne mutlu size. Moblıya ısıne daha bakamadık bile biz, en zorlu kısım bana mobilyalar geldi kararsızım cok

Bol enerjili haftalar guzellikleeer ♥ Dun evimizi kismen yerlestirdik. Tabi isler bittimi ; bitmedi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…