meryemcim aslında çok kasmıyorum da
demekki içten içe takıyomuşumm
ayyyy hayırolsun yaaaaaa:26::26::26:
her şey çok güzel olacak onların belirtileri bunlarrrr
hahahhah
düzgün psikolojimizii rüyalarla bozcaz yaaaa
o bende de var :26: koltuk takımımın ayakları kahve yemek masam ünitem beyaz taktım kafama acaba nasıl durcaklar diyeBen ne ruya gördumu hatırlamıyorumda esyaları eve koydugunda sacma sapan bırbırlerne uyumsuz dururlarmı dıye dusunmekten uykularım kacıyo hayırlısıyla bı gelıp esyalar yerlesseydı eve
Ben ne ruya gördumu hatırlamıyorumda esyaları eve koydugunda sacma sapan bırbırlerne uyumsuz dururlarmı dıye dusunmekten uykularım kacıyo hayırlısıyla bı gelıp esyalar yerlesseydı eve
öyle valla yanormalde sorun çıkmayınca rüyada çıkartıyoruz sorunu psikopat olmalıyız
meryemcim aslında çok kasmıyorum da
demekki içten içe takıyomuşumm
ayyyy hayırolsun yaaaaaa:26::26::26:
her şey çok güzel olacak onların belirtileri bunlarrrr
takıldığın şeye bakk
dur daha benim bi evim bile yokkk
bu dönemde çok mantık aramıyorumm kendimdeeee
kızlarrr siz bu düğünden sonraki yemek işini napcaksınız bakim...
kaç kişi kimleri çağıracaksınız ??
ödeme işini nasıl yapcaksınız?
damat mı ödeyecek yoksa herkes kendi mi ödeyecek yani alman usulü mü olacak??
:2::2::2:
düğünden sonraki yemek derken :26:
yaa hani düğün bitiyor.. ewe gitmeden yemeğe çıkıyorlar yaa arkadaşlarla beraber onu diyorum canım...
selam kızlarrr
bu aralar yazamıyorum hiç.. hazırlıklar tam gaz devam ediyor herkesin , ne kadar az günleriniz kaldı yahuuben en son sıradayımmm
canım bende anca öğlen arası yazabiliyorum bu arada bende kısaca yapılanlardan bahsedeyiöm
kına günü 16 mayısta gelinliğimi giyinip evden çıkacağım sonra teyzeme geçeceğiz cumartesi günü ve pazar sabahı teyzemin oğlu kuaför o benim saçımı yapacak :)))) yani ada ile bağlantıyı kesiyoruz veeee saç bittikten sonra tekrar beni evden çıkaracaklar bu sefer teyze evimden çıkıcaz :))))))))
31 mayıstada allah nasipo ederse atatürk arberatiumda çekim olacak
bugün davetiye sipairşimizi vereceğiz haftasonu halıuları halletik herşeyimiz bittti
kızlar ben instagramda minik minik evimden kareler paylaşıyorum pek burada birşey paylaşamıyorum
bu arada balayı için ciciler alıyoruz öyle vakit geçiyor kremler parfümler kozmatikler bluzler herşey balayına odaklı
sen neler yapıyorsun ayça
yaa hani düğün bitiyor.. ewe gitmeden yemeğe çıkıyorlar yaa arkadaşlarla beraber onu diyorum canım...
benim düğün 5 te bitecek ama böyle bir işe asla kalkışmam kendi fikrim zaten stres oluyoruz birde buna yoğunlaşamam diye düşündüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?