'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

meryemcim aslında çok kasmıyorum da
demekki içten içe takıyomuşumm

ayyyy hayırolsun yaaaaaa:26::26::26:
her şey çok güzel olacak onların belirtileri bunlarrrr

Ben ne ruya gördumu hatırlamıyorumda esyaları eve koydugunda sacma sapan bırbırlerne uyumsuz dururlarmı dıye dusunmekten uykularım kacıyo hayırlısıyla bı gelıp esyalar yerlesseydı eve

hahahhah
düzgün psikolojimizii rüyalarla bozcaz yaaaa

öyle valla ya normalde sorun çıkmayınca rüyada çıkartıyoruz sorunu psikopat olmalıyız
Ben ne ruya gördumu hatırlamıyorumda esyaları eve koydugunda sacma sapan bırbırlerne uyumsuz dururlarmı dıye dusunmekten uykularım kacıyo hayırlısıyla bı gelıp esyalar yerlesseydı eve
o bende de var :26: koltuk takımımın ayakları kahve yemek masam ünitem beyaz taktım kafama acaba nasıl durcaklar diye

Son düzenleme:

takıldığın şeye bakk
dur daha benim bi evim bile yokkk

öyle valla ya normalde sorun çıkmayınca rüyada çıkartıyoruz sorunu psikopat olmalıyız

bu dönemde çok mantık aramıyorumm kendimdeeee

meryemcim aslında çok kasmıyorum da
demekki içten içe takıyomuşumm

ayyyy hayırolsun yaaaaaa:26::26::26:
her şey çok güzel olacak onların belirtileri bunlarrrr

Olacak ile ölecege care yok napiyoruz takmiyoruz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kızlarrr siz bu düğünden sonraki yemek işini napcaksınız bakim...

kaç kişi kimleri çağıracaksınız ??

ödeme işini nasıl yapcaksınız?

damat mı ödeyecek yoksa herkes kendi mi ödeyecek yani alman usulü mü olacak??

:2::2::2:

yoğun bir glein adayı geldi öyle yoğunum ki düğüne 39 gün kalmış ben 50 gün sanıyorum neyse nilcim sağolasın konvoy süslerim geldi bayıldım

iyiki kendim yapmaya uğraşmamışım diyorum vaktim yok zaten :))))) nil birde birşey sorucam gelin arabama pembe kullancam yoğunluk pembe geldi yalnız arabayı nasıl süslemeliyim papatya olur diyordum sen gelin arabanı naısl süsledin canım

almıorcum bizimde tv kaldı sadece 19 nisanda çeyizlerim gidiyor 23 nisan tatil ve pazartesi slaı günüdde izinliyim 5 gün hazırlıklara yeter

10 mayısta olacak kınam 16 mayıs cuma gününe alındı şehir dışından gelecek akrabalarıda düşündük :))))))

zehracım bu arada maşallah eivn çok güzel olmuş allah içinize sindirsin canım

herkes kendi ödemeli bence birde o yükün altına girmeyin mesla bi yerle anlaşın alkollü yada alkolsüz fix menü vs iyi bi fiyata kim gelmek isterse gelsin fiyatıda bildirin çoğu kişi böyle yapıyor

selam kızlarrr

bu aralar yazamıyorum hiç.. hazırlıklar tam gaz devam ediyor herkesin , ne kadar az günleriniz kaldı yahuu ben en son sıradayımmm

Canım benımkı nıkah olucak nıkahtan sonra sadece yakın akrabalar ve arkadaslarla gıtmek uzere bı yer ayarladık orası ufak capta bı dugun olucak odemeyı bız yapıcaz lımıtlı ıckıyle bırlıkte menuye 10 000 tl cıvarı bı fıyat cıkardılar düğünden pahalıya patladı bıze anlıcagın

selam kızlarrr

bu aralar yazamıyorum hiç.. hazırlıklar tam gaz devam ediyor herkesin , ne kadar az günleriniz kaldı yahuu ben en son sıradayımmm

canım bende anca öğlen arası yazabiliyorum bu arada bende kısaca yapılanlardan bahsedeyiöm

kına günü 16 mayısta gelinliğimi giyinip evden çıkacağım sonra teyzeme geçeceğiz cumartesi günü ve pazar sabahı teyzemin oğlu kuaför o benim saçımı yapacak :)))) yani ada ile bağlantıyı kesiyoruz veeee saç bittikten sonra tekrar beni evden çıkaracaklar bu sefer teyze evimden çıkıcaz :))))))))

31 mayıstada allah nasipo ederse atatürk arberatiumda çekim olacak

bugün davetiye sipairşimizi vereceğiz haftasonu halıuları halletik herşeyimiz bittti

kızlar ben instagramda minik minik evimden kareler paylaşıyorum pek burada birşey paylaşamıyorum

bu arada balayı için ciciler alıyoruz öyle vakit geçiyor kremler parfümler kozmatikler bluzler herşey balayına odaklı

sen neler yapıyorsun ayça

süper canım benim, herşey planlı çok güzel

mobilyalarımızı almıştık siparişlerini verdik bu hafta işte, yatak odamı değiştirdim açık renk aldım. o taraf bitti. sürekli bişeyler alıyorum, haftasonu kadıköydeydim gezdim balayı için bişeyler baktım, ama yazı bekliyeyim diyorum tam anlamıyla istediklerimi yazın alırım, dha var ya düğüne
mayıstan sonra çok yoğun olucam, ev tutucaz yerleştiricez sonra gelinlik bakıcam falan şu aralar çok yormak istemiyorum kendimi o yüzden

yaa hani düğün bitiyor.. ewe gitmeden yemeğe çıkıyorlar yaa arkadaşlarla beraber onu diyorum canım...

Bızım dugun yemekli olcak bu yuzden oyle bısey yapmıycaz bunu pek yapan da yok zaten cnm cunku düğün 12 de bıtıcek sabah erkenden tatil için yola çıkılıcak istemezdım herhalde

ama nişanlımın arkadaşının düğünü kokteyl şeklinde olmuştu 12 den sonra gençlerden oluşan 26 kişilik bir grup teknede devam etmişti, herkes kendi odedi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…