herkes kendi ödemeli bence birde o yükün altına girmeyin mesla bi yerle anlaşın alkollü yada alkolsüz fix menü vs iyi bi fiyata kim gelmek isterse gelsin fiyatıda bildirin çoğu kişi böyle yapıyor
herkes kendi öderse ayıp olmaz mı peki??
gelen olursa kalabalık olacak galiba şuan kafamızda 10 kişi war ama bu bize pahalıya patlar gibi.. sonradan birileri ekstradan gelmek isterse mahvoluruz :/
Aman canım taktıgın seye bak bızım varda ne oluyo beklıyo orda bos bosgıdıyoruz oturucak yer bıle yok evde
oy kuzular düğüne kadar daha ne rüyalar görüceez
kızlarrr siz bu düğünden sonraki yemek işini napcaksınız bakim...
kaç kişi kimleri çağıracaksınız ??
ödeme işini nasıl yapcaksınız?
damat mı ödeyecek yoksa herkes kendi mi ödeyecek yani alman usulü mü olacak??
:2::2::2:
diloş benim kına tarihim 16 mayıs kuzum onu düzeltirmisin yarın
selam kızlarrr
bu aralar yazamıyorum hiç.. hazırlıklar tam gaz devam ediyor herkesin , ne kadar az günleriniz kaldı yahuuben en son sıradayımmm
Canım benımkı nıkah olucak nıkahtan sonra sadece yakın akrabalar ve arkadaslarla gıtmek uzere bı yer ayarladık orası ufak capta bı dugun olucak odemeyı bız yapıcaz lımıtlı ıckıyle bırlıkte menuye 10 000 tl cıvarı bı fıyat cıkardılar düğünden pahalıya patladı bıze anlıcagın
Bızım dugun yemekli olcak bu yuzden oyle bısey yapmıycaz bunu pek yapan da yok zaten cnm cunku düğün 12 de bıtıcek sabah erkenden tatil için yola çıkılıcak istemezdım herhalde
ama nişanlımın arkadaşının düğünü kokteyl şeklinde olmuştu 12 den sonra gençlerden oluşan 26 kişilik bir grup teknede devam etmişti, herkes kendi odedi
biz arkadaşlarımızıın düğününde hep kendimiz ödedik tatlım.
bence herkes kendi ödemeli
Aaa hadi yaaa yadırganmıyor o zaman ....
biz öle yapsak ayıp olur mu acaba arkadşlara?
hayır canım ne ayıp olacak ya da yapmayın yemek olayını illa ki gelen olur
ev olsun da boş olsun canım aklım kalıyoo
Bos eve dunyanın kırasını odemek var bıde canım su an o durumdayız
öyle bi planımız yok canımm
olsa bile ödemeyi herkes kendi yapmalıı bencee
Bence olmaz cnm artık otel düğünlerinde falan bile kendi hesabını odeme sistemi var neden ayıp olsun insanlar oraya sızın mutlulugunuzu paylaşmaya geliyor yemek kimin umrunda maksat güzel zaman geçirmek söylersiniz uygun dille en yakın arkadaşınıza o etrafa duyurur
Sıkıldım ben yaa bitsede gitsek bitsede gitsek
Sıkıldım ben yaa bitsede gitsek bitsede gitsek
canım bende anca öğlen arası yazabiliyorum bu arada bende kısaca yapılanlardan bahsedeyiöm
kına günü 16 mayısta gelinliğimi giyinip evden çıkacağım sonra teyzeme geçeceğiz cumartesi günü ve pazar sabahı teyzemin oğlu kuaför o benim saçımı yapacak :)))) yani ada ile bağlantıyı kesiyoruz veeee saç bittikten sonra tekrar beni evden çıkaracaklar bu sefer teyze evimden çıkıcaz :))))))))
31 mayıstada allah nasipo ederse atatürk arberatiumda çekim olacak
bugün davetiye sipairşimizi vereceğiz haftasonu halıuları halletik herşeyimiz bittti
kızlar ben instagramda minik minik evimden kareler paylaşıyorum pek burada birşey paylaşamıyorum
bu arada balayı için ciciler alıyoruz öyle vakit geçiyor kremler parfümler kozmatikler bluzler herşey balayına odaklı
sen neler yapıyorsun ayça
yaa aslında nişanlım diyorki yemek olmasın ewe ısmarlayalım ewde oturr yeriz onla uğraşmayalım ertesi gün balayına gidiyoruz zaten dedi ama bende tutturdum dışarda yiyelim diye....
şimdi millete herkes kendi ödeyecek dersek gelmeyen olabilir...
aman gelmezlerse gelmesinler biz yeriz olmazsa =)))
öteki türlü biz ödersek 10 kişiyi aşabilir çnkü o diycek bizi niye çağrmadı bu diycek bizi nie çağrmadı küscekler....
en azından herkes kendi ödeyecek dersek gelmek isteyen gelir... dahha mantıklı gibi =)
Ay valla ala ala doymadık zatencanım hadi gidelimmm boşver işi falan , benim kadıköye tekrar gidip alışveriş yapasım varrr bol bol
bence deee
bugün bitmedi gitti bideee
Dugunun kacta bitiyor ki
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Niiiiil ♥
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yoğun bir glein adayı geldi öyle yoğunum ki düğüne 39 gün kalmış ben 50 gün sanıyorum neyse nilcim sağolasın konvoy süslerim geldi bayıldım
iyiki kendim yapmaya uğraşmamışım diyorum vaktim yok zaten :))))) nil birde birşey sorucam gelin arabama pembe kullancam yoğunluk pembe geldi yalnız arabayı nasıl süslemeliyim papatya olur diyordum sen gelin arabanı naısl süsledin canım
almıorcum bizimde tv kaldı sadece 19 nisanda çeyizlerim gidiyor 23 nisan tatil ve pazartesi slaı günüdde izinliyim 5 gün hazırlıklara yeter
10 mayısta olacak kınam 16 mayıs cuma gününe alındı şehir dışından gelecek akrabalarıda düşündük :))))))
zehracım bu arada maşallah eivn çok güzel olmuş allah içinize sindirsin canım
anlaşılan damat ödedi diyen yok iyiymiş yaaa herkes kendi öderse.... =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?