'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

herkes kendi ödemeli bence birde o yükün altına girmeyin mesla bi yerle anlaşın alkollü yada alkolsüz fix menü vs iyi bi fiyata kim gelmek isterse gelsin fiyatıda bildirin çoğu kişi böyle yapıyor

herkes kendi öderse ayıp olmaz mı peki??

gelen olursa kalabalık olacak galiba şuan kafamızda 10 kişi war ama bu bize pahalıya patlar gibi.. sonradan birileri ekstradan gelmek isterse mahvoluruz :/

herkes kendi öderse ayıp olmaz mı peki??

gelen olursa kalabalık olacak galiba şuan kafamızda 10 kişi war ama bu bize pahalıya patlar gibi.. sonradan birileri ekstradan gelmek isterse mahvoluruz :/

hayır canım ne ayıp olacak ya da yapmayın yemek olayını illa ki gelen olur

Aman canım taktıgın seye bak bızım varda ne oluyo beklıyo orda bos bos gıdıyoruz oturucak yer bıle yok evde

ev olsun da boş olsun canım aklım kalıyoo

oy kuzular düğüne kadar daha ne rüyalar görüceez

ayy ama kötü etkileniyoruzz zehroşş

öyle bi planımız yok canımm
olsa bile ödemeyi herkes kendi yapmalıı bencee

diloş benim kına tarihim 16 mayıs kuzum onu düzeltirmisin yarın

tabikii canımm

selam kızlarrr

bu aralar yazamıyorum hiç.. hazırlıklar tam gaz devam ediyor herkesin , ne kadar az günleriniz kaldı yahuu ben en son sıradayımmm

bizi yolculayıp sen de gelin olcaksın inşallah canımm
bu demek oluyoki liste sana kalabilirr

Oooo çok paraa.....

bizim düğün olcak o yüzden ewe gtmeden bi yemek yiyelim restaurantta diyoruz o yüzden hesabı biz mi ödemeliyiz yoksa alman usulü mü olsa diye düşünüorum :S

Aaa hadi yaaa yadırganmıyor o zaman ....

biz öle yapsak ayıp olur mu acaba arkadşlara?

Benim düğünüm 10 agustos günü ve tam da o gün cumhurbaşkanlıgı seçimi olacağı açıklandı. Nişanlım istanbulda ben eskişehir düğün burada olacak ve tarıhıde degıstıremıyoruz yeryok uygun... Kimse gelmez bizden diyor durmadan tartışıyoruz

Aaa hadi yaaa yadırganmıyor o zaman ....

biz öle yapsak ayıp olur mu acaba arkadşlara?

Bence olmaz cnm artık otel düğünlerinde falan bile kendi hesabını odeme sistemi var neden ayıp olsun insanlar oraya sızın mutlulugunuzu paylaşmaya geliyor yemek kimin umrunda maksat güzel zaman geçirmek söylersiniz uygun dille en yakın arkadaşınıza o etrafa duyurur

hayır canım ne ayıp olacak ya da yapmayın yemek olayını illa ki gelen olur

yaa aslında nişanlım diyorki yemek olmasın ewe ısmarlayalım ewde oturr yeriz onla uğraşmayalım ertesi gün balayına gidiyoruz zaten dedi ama bende tutturdum dışarda yiyelim diye....

şimdi millete herkes kendi ödeyecek dersek gelmeyen olabilir...

aman gelmezlerse gelmesinler biz yeriz olmazsa =)))

öteki türlü biz ödersek 10 kişiyi aşabilir çnkü o diycek bizi niye çağrmadı bu diycek bizi nie çağrmadı küscekler....

en azından herkes kendi ödeyecek dersek gelmek isteyen gelir... dahha mantıklı gibi =)

çok doğru söylüyorsun biz de öyle yapalım o zaman =)

Gizem giris ucreti ne kadar ataturk arberatiumun bende orda yaptiricam cekimi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Dugunun kacta bitiyor ki

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Niiiiil ♥

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Efendimmmmmmmmmmmmmmm ♥

Beğenmene sevindim canım Araba süsleme işine ben karışmadım açıkçası, bizim arabamız beyazdı o yüzden ne renk süslense yakışacaktı, baktım bir de eşim araba süsleme işi için çok hevesli bende karışmak istemedim. Gönlüne göre olsun diye. Ama bizim üstten tek kırmızı tül geliyordu, önde tek çiçek vardı. Kapılarda da kırmızı tül vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam. Yazı olarakta "iç işleri bakanımı aldım, hükümeti kurmaya gidiyorum" yazıyordu İnternette görmüş çok beğenmiş, yazdırayım mı dedi her zaman ki gibi kıramadım, mutlu olacaksa sıkıntı yok

anlaşılan damat ödedi diyen yok iyiymiş yaaa herkes kendi öderse.... =))

Bizim düğün gece 12 'de bitti , çok yakın arkadaşlarımız ile önce yemeğe gittik oradan eğlenmeye gittik. Tüm yemek ve klüpteki eğlence masraflarını eşim ödedi. Daha doğrusu artık o saatten sonra o ve ben aile olduğumuza göre "biz" ödedik Yemekte ne kadar ödedik bilmiyorum ama klüpte 1200 TL gibi bir rakam ödedik sanırım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…