'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

wuuuuu neeeee 1200 müü şaka gibi walla biz o kadar masrafa girmeden makul bi restaurantta düşünüyoruz.. hem o kadar tutcaksa kendileri ödesin =)

wuuuuu neeeee 1200 müü şaka gibi walla biz o kadar masrafa girmeden makul bi restaurantta düşünüyoruz.. hem o kadar tutcaksa kendileri ödesin =)

Oldukça alkol tüketildi, en son baktım kova içinde viski geliyordu masaya, aman ya 1 kere oluyor, ne yapalım. Ayrıca bizim bu arkadaşlarımız arasında bize 30.000 TL'lik balayı hediye eden bir arkadaşımız vardı. Şimdi o bunu bize hediye ederken düşünmemiş, bizim orda hesap yapmamız hoş olmazdı.

Oooo siz baya baya ballıymışsınız yaaa ne iyi arkadaşlarmış onlar ölee

tabi o durumda hesabı ödetmek çok ayıp olurdu... =)

ama biz kendi balayımızı kendimiz aldık biz onlara ödetsek bişey olmaz herhalde

bi de şöyle bi durum war eğer biz hesabı ödersek araalrında eleme yapmak zorunda kalcam.. çünkü herkesi çağıramam.. ama onlar öderse diyorum en azından biz bi yerle anlaşırızz sonra düğün çıkışında " arkadaşlar biz şurda yemeğe çıkıyoruz. kişi başı hesap şu. herkes hesabı kendi ödeyecek. gelmek isteyen herkes gelebilir." deyip herkesi davet etmiş olcaz..

böylece millet bizi çağrmadı demez küs kalmaz diye düşünüyorum... =)

O da bir seçenek tabi ki, neden olmasın. Bizde ilk başta, yemeği öderiz, eğlenmek için gittiğimiz yerde herkesin bir bardak içkisini karşılarız sonrasını herkes kendi öder demiştik ama işte baktık balayımızı düşünen ince bir arkadaşımız var arada o iş olmaz dedik. Şimdi bir tek ona ödetmeyip diğerlerinden alsak o da olmayacak, en son mecbur hepsini biz ödedik. Pişman mıyım? ASLA... harika bir geceydi, düğünde eğlendiğimin 2 misli eğlendim diyebilirim.

tabikiii haklısın en iyisini yapmışsınız canım =)

ben olsam ben de pişman olmazdım.... =)

biz de öle müzikli eğlenceli bi yer bakıyoruz ama bulabilcek miyim bakalım =)

tabikiii haklısın en iyisini yapmışsınız canım =)

ben olsam ben de pişman olmazdım.... =)

biz de öle müzikli eğlenceli bi yer bakıyoruz ama bulabilcek miyim bakalım =)

bulursun bulursun, yaz ayı bir de şöyle açık hava bir yerde olabilir. Bursa'da olsanız şu an aklıma acayip güzel bir yer geldi ama kısmet işte

bulursun bulursun, yaz ayı bir de şöyle açık hava bir yerde olabilir. Bursa'da olsanız şu an aklıma acayip güzel bir yer geldi ama kısmet işte

buda da beykoz da otağtepede güzelce hisar restaurant eğendim canlı müzikte olursa orda biraz da eğleniriz güzel olur hayırlısı bakalım =)

30,000 Tl mi nilcim çok şanslıymışsınız vallahi bir de özel olmazsa balayına nereye gönderdi arkadaşınız sizi çok merak ettim

teşekkürler canım gelinlikte dekolteyi bende beğenmiyorum göğüs kısmına tüllerde girince benimki kapancak biraz daha

30,000 Tl mi nilcim çok şanslıymışsınız vallahi bir de özel olmazsa balayına nereye gönderdi arkadaşınız sizi çok merak ettim

Valla şanslıydık gerçekten, bu hediye balayının özel bir de hikayesi var tabi ki de neyse onu geçelim. Bora Bora adalarına gittik canım biz.

buda da beykoz da otağtepede güzelce hisar restaurant eğendim canlı müzikte olursa orda biraz da eğleniriz güzel olur hayırlısı bakalım =)

Fazla detaya girmeden eğlenebileceğiniz ve de rahat olabileceğiniz bir yer tercih edin. Kafanıza göre takılın, inan bana çok iyi oluyor. Bir de, hani böyle nişanlıyken, yada fölrt ederken ne zaman arkadaşlarla bir yere gitsen illa aklın evde kalır. "aman gecikmiyim" , " aman babam birşey demesin"... bu düşüncelerin hepsinden uzak harika bir eğlence

eeee tabi orası öyle hesap werceği kimse kalmıyor sonuçta

bakıceeiz artıkk =))

Kızlar bu aralar başım kalabalık foruma giremiyorum
Annem rahatsız + sınavlarım bende farenjit ve grip yeni atlattım sayılır
Hazırlıklar yoğunlaşmış
En kisa zamanda aranıza döneceğim inş. Öpüldünuz

5EYLÜL 2014 Kına
:123:6 EYLÜL 2014 Düğün .......................157​....
:123:

7 Haziran nikâh & kına
8 Haziran düğün

nilcim güzel anne güzel yorumun için teşekkürler bizde senin fikirleirn gibi sade birşey yaparız ben klasik arabaya bineyim diyordum ama vazgeçtim dikakt çekmeyen beyaz bir arabada güzel olur

voooovvvv bora bora adaları bu detayı hiç anlatmadın aşk olsun öyle bir yere balayına gittin demek tam mevsimi vede harika canım

bu arada kızlar bizimde düğün 5 te bitiyor ama biz hiç öyle eğlenceye gidelim felan demedik evcimen bir şekilde beraber romantik bir yere yemeğe gideriz dedik yada ailesi arasında dedik hoş olmasa da olur zaten balayına erkenden gidicez

bu arada davetiyemiz bu oldu 700 adet davetiye bastırıyoruz

Davetiyen cok sik canim hayirli olsun benimkine benziyo:) Su dugunler olsa bitse de stres bitse. Biri bitti derken baska bi hazirlik strese sokuyo bep. Canim dugunden sonra eglenmeye gerek yok daha dogrusu keyfe bagli bence canim romantik yemek derdim ben 5te bitseydi :)

çok hoş canım. bu davetiye bize geldi geçen gün.

çok hoş canım. bu davetiye bize geldi geçen gün.

canım bende bundan başkasını beğenmedim baktığım en çok beğendiğim vardı birtane ama çok kaba idi dikdörten bişi yine ama bunun gibi ince değil kaba idi en son iki seçeneğe indirdfik en tatlısı bu geldi gözüme bilmiyorum pembeli olması da cezbetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…