Davetiyen cok sik canim hayirli olsun benimkine benziyo:) Su dugunler olsa bitse de stres bitse. Biri bitti derken baska bi hazirlik strese sokuyo bep. Canim dugunden sonra eglenmeye gerek yok daha dogrusu keyfe bagli bence canim romantik yemek derdim ben 5te bitseydi :)
canım bende bundan başkasını beğenmedim baktığım en çok beğendiğim vardı birtane ama çok kaba idi dikdörten bişi yine ama bunun gibi ince değil kaba idi en son iki seçeneğe indirdfik en tatlısı bu geldi gözüme bilmiyorum pembeli olması da cezbetti
aynen canım. pembeli güzel bahar gibi.
benim de pembeli.
Eki Görüntüle 1058411
Eki Görüntüle 1058412
canım bu ve bunun bir benzeri daha vardı sol tarafa olan kurdele ilk ben istedim nişanlım istemedi sonra nişanlım hiçbirşey beğenemedi bu olsun dedisonra ne olduysa ben istemedim seçtiğimiz modele karar verdim davetiye seçimimiz ilginç oldu neticede seninki de çok güzel bahar dallı çiçekli konsept ben bu seneki davetiyeleri çok beğendim klasik değil çiçekler hakim
canım sende paylaşsana davetiyeni ben seninkini görmedim herhalde ben bahar dallı davetiyeleri bu sene çok beğendim ve en beğendiğim elite kataloğu sonrada ela oldu ama erdemi satmaya çalıştılar bana erdem hiç hitap etmedi
bu arada evet romantik yemek daha iyi eve gelip üstümüzü başımızı çıkarıp bostancı sahilde bir mekan ayarlarsak güzel olcak
vaaauuvv süpermişValla şanslıydık gerçekten, bu hediye balayının özel bir de hikayesi var tabi ki de neyse onu geçelim. Bora Bora adalarına gittik canım biz.
günaydın gelincikler
şu yazımı görmediniz bende bir daha getirdim burayaaaakızlar davetiye konusunda çok kararsızım..tek bildiğim nişanlıma kıyak olsun diye kırmızı siyah istediğimmutlu olsun hayatımın anlamı. hasta olduğu takımın renkleri kırmızı siyahta ondan öyle istiyorum
geçende katalogtan bakarken çok acaip bişi oldu siyah bir kaset üzerinde de kırmızı ile bizim şarkımız aşk yazıyordu. ve sevdiceğimle bizim şarkımızın adı da aşkçok acaip oldu bi an. ama çok mu çocuksu garip mi durur diye fikirlerinizi almak istiyorum. davetiyeyi de ekleyim
Eki Görüntüle 1055710
şu yazımı görmediniz bende bir daha getirdim burayaaaa
nilcim güzel anne güzel yorumun için teşekkürler bizde senin fikirleirn gibi sade birşey yaparız ben klasik arabaya bineyim diyordum ama vazgeçtim dikakt çekmeyen beyaz bir arabada güzel olur
voooovvvv bora bora adaları bu detayı hiç anlatmadın aşk olsun öyle bir yere balayına gittin demek tam mevsimi vede harika canım
bu arada kızlar bizimde düğün 5 te bitiyor ama biz hiç öyle eğlenceye gidelim felan demedik evcimen bir şekilde beraber romantik bir yere yemeğe gideriz dedik yada ailesi arasında dedik hoş olmasa da olur zaten balayına erkenden gidicez
bu arada davetiyemiz bu oldu 700 adet davetiye bastırıyoruz
Eki Görüntüle 1058311
aynen canım. pembeli güzel bahar gibi.
benim de pembeli.
Eki Görüntüle 1058411
Eki Görüntüle 1058412
Günaydın Kızlarrr
Nasıl gıdıyo hazırlıklar?
kozadan bızım davetıyeler canım 11032 ydı galıba numarası biz çok beğendik erdemden bız de baktık bulamadık kafamıza gore
şu yazımı görmediniz bende bir daha getirdim burayaaaa
Sana da gü nay dıııııııııııın =))
ehehhe nabr napıyorsun nasıl gidyor bakiiiiim
napalım hayatım ya gunduz ıse kostur aksam evde bısıler topla hafta sonu evın eksıklerını tamamla yoruldum valla gelse artık su dugun gunude bızde tatıle gıtsek
ayyy hiiiç sorma canım yaaaa bende aynı durumdayım valla şu düğün işi de btse bi rahatlasak yaaa mayolarımızı giyip denize atsak kendimiziii kocişlerle
ayyy haftasonu ewi temizletcez arkadaş bi temizlikçi bulamadık yaaa napcaz bilemiyorum benim temizlemem mümkün değil puff :/
siz naptınız ew hazır mı yerleşti mi cnm?
yok canım nerdee beyaz esyalar geldı kuruldu bı mobılyaları aldık ama ay sonu gelıcek hepsı kucuk odaya bı tane cekyat la ayakkabı dolabı almam lazım bulamadım daha perdelerın sıparısını verdım 10 gun dedı perdecı daha halı avıze fln almam lazım davetıye bakmaya hıc gıdemedık daha kına gecesıyle ılgılı herseyde eksık halletmeye calısıyoruz bakalımsen yerlestırdınmı canım evını
günaydın kızlarr
hımm yok canım yerleştiremedik işte kaba temizliğin yapılması lazım yeni bina öyle çok işi varkii temizlikçi bulmaya çalışıyoruz.. haftasonu temizlenirse öteki hafta da eşyalargelir yerleşir.. ew eksikleri nerdeyse tamam sayılır....
hftaya yerleştitrsek inşallah artık çeyizim faln gider sonra da kına gcesi alışwerişi, gelin damat bohçası ve prowalar kalıyor geriye....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?