Anemmm17 gun kalmıs bıtttımı hersey heyecan doruktamı
Benım evde yenı bına ben her gıdısımde bıraz ustunde gecıyorum mutfak dolaplarına cok fena gırmısım ınsaat pıslıgı duruyodu ıcınde dayanamadım baya bı guzel temızledımevı ceyız gelmeden bı hafta once fln temızletmeyı dusunuyorum bende esyalar gelsın bı de once mıllet ayakkabılarıyla gırıyo cıkıyo bosa gıtmesın temızlık
şaka maka gerçkten öle kaldı canım içim öyle tuhaf ki bir yandan acayip derecede korku,heyecan sardı diğer taraftan öle bi sakinlik varki sanki daha 2-3 ay varmış gibi hissediyorum o derece bir rahatlık çok farklı hissediyorum kendimi herşey bitti tatlım evim hazır mis gibi eksik falan hiç birşey yok içinde bir biz eksiğiz
yaa kızlar biz ev bulamıcaz heralde yaaaaa
ne kadar saçma sapan evler var bide uçmuş fiyatlar:26::26:
ya biraz merkezden uzak olup evler sıfır ve uygun olcak ya da
merkeze daha yakın eski ve pahalı evdee
siz olsanız napardınızz ??
Ohhh ne guzel darısı basımıza bende dusundukce fena oluyorum o gun geldıgınde evden cıkamıcam gıbı gelıyoşaka maka gerçkten öle kaldı canım içim öyle tuhaf ki bir yandan acayip derecede korku,heyecan sardı diğer taraftan öle bi sakinlik varki sanki daha 2-3 ay varmış gibi hissediyorum o derece bir rahatlık çok farklı hissediyorum kendimi herşey bitti tatlım evim hazır mis gibi eksik falan hiç birşey yok içinde bir biz eksiğiz
oo ii valla sen yapabiliyorsun ben yapamıyorum yaaa içinden çıkamam o pisliğin... ellerime de çok zarar weririm diye korkuyorum..
mutfak dolapları, fayanlar, mermerler, cemlar falan off berbat durumda :/
o yüzden biri gelsin kaba temizliği yapsın diyorum ieşyalar gelince süpürr tozlar alır siler yerleştiririz diye düşünyorum sonrada çeyizler gder iştee bakalım...
ohhh ohh maşallah canımm
ne güzel yaaa 17 gün Allahım bende bi görsem azaldığınıı darısı başımıza artıkkk kurtuldun sen ne güzelll
dilaa canım panik yapma bende aynen böle diyodum bulamıycaz edemiycez diye bi anda oldu herşey bi baktıkki evi tutmuşuz istediğim gibi oldu yani Allah yardım ediyor gerçkten ummadığın anda bi çok şey değişiyor
tatlım ben biraz merkeze uzak daha uygun ve daha temiz bi ev seçerdim heralde gelin evi olacak mis gibi hayalinle birebir olmasada ona yakın olsun evi benimse bu ev benim diyebilceiğin yer olsun akşam olsunda biran önce eve geleyim diye koşacağın bi yuva olsun sonuçta günümüzde heryere rahatlıkla ulaşım var
Ohhh ne guzel darısı basımıza bende dusundukce fena oluyorum o gun geldıgınde evden cıkamıcam gıbı gelıyo
Üstten bı sılıyım dedım gozume carpıp duruyodu baya bı derın temızlıge gırdım dolaplara.banyoya fln hıc bakamdım fayanslar beyaz beyaz duruyo daha harc tozuylaEllerimi berbat ettım ama canım yağ cöucu yakmıstı hep zor duzelttım tecrubesızlık ıste
görürsün tatlım görürsün öyle hızlı akıp geçiyorki zaman inan birşey anlamıyosun darısı tüm bekleyen gelinciklerin başına
17 gün sonra resmen evli bi bayan olacağım şaka gibi şuan bile sanki bu yaşadıklarım hayalmiş geliyorrr ama değill
Ohhh ne guzel darısı basımıza bende dusundukce fena oluyorum o gun geldıgınde evden cıkamıcam gıbı gelıyo
Amin canım inşallah aklıma geldikçe çok tuhaf oluyorum çeyizim gitti geçtiğimiz hafta o fasılı tahmin edebiliyosundur her geçen gün birini daha atlatınca biraz daha benimsiyosun gideceğini biraz daha alışmaya çalışıyosun ama çok zor gerçkten
inşallah öyle bi ev buluruz canım yaa
cidden panik oldumm netetn bakıyorum evleree
hafta sonu direk bakcaz ama aklım çok karıştı yaaaaa:26::26:
inşallah canım
kuzum hiç netten bakma çok yanıltıyor gerçekten insana baya bi sıkıntı yapıyor gidin kendiniz bulun bakın gezin dolaşın ve mümkünse ev sahibinden bulmaya çalışın inan daha da kolay sorunsuz olacaktır inşallah gönlüne göre olur
ayyy çok dikkat et canım yaaa eller çok önemli düğünde koluna bilezik takcaklar ellerin çirkin durmasın ben hep onu düşünüyorum o yüzden hiç dokunmuyorum .. bi de bi sertleşirse ellerin artık doktr doktor gezerim hiç gerk yok =)
Amiiin kuzum =))
ewet 17 gün sonra ewli mutlu olcan inşallah ne güzell insana hayal gibi geliyor wallaaa =))
çook eskiden hep şunu düşünürdüm "ewlendiğim insan nasıl biri olcak, acaba ewlencek miyim ewde mi kalcam, ewlendiğim kişi yakışıklı mı çirkin mi olcak, herhalde ben hiç ewlenemem" diyordum bana baya uzak geliyordu =))
şimdi şu halime bak ewlilik için gün sayıyorum şaka gibi
kesinlikle öyle tatlım çok şükür bugünlere kadar gelebildik insanın inanası gelmiyor ya :):)
sölediklerine katılıyorum aynı şeyleri düşünüp söylüyordumm nerden nereye geldikk evlenmem diyenlerden korkcan gerçkten
ewet canımmm aynen ewlenmem diyenden korkcaksın =))
insan çok mutlu oluyor yaaa nişanlımla ewlenmek için can atıyoruz wallaaa =))
inşallah ewlendikten sonrada hep aynı sewgiyle saygıyla yürür ewliliğimiz..
değişik duygu heyecan farklı şeyler yaşıyoruz bir daha bu günlere gelip aynı telaşları mutluluğu yaşamıycaz
inşallah canım herşey gönlümüzce olur mutluluğumuz bir ömür sürsün
Dun yatakodasi takimim geldi hasarli cikti parcalari geri yolladim dikkat edin mutlaka
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
tamam canımm
size de geçmiş olsun iyi hemen fark etmişsinizz :26:
Tum parcalari tek tek kontrol ettim canim hasarli olanlari geri cevirdim bakalim ne zaman geri gelecek
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?