amin canım hepimizin inşallah
nilll şimdi ev boşken bile o kadar garip oldumkii ayrıca nişanlım da benden beterdii
aşkım çok şaşkınım yaa evin her köşesinde oturup kalkmak istiyorum dioo
kıyamamm o benden daha stresliydiii nasıl olcak diee
ama oldu çok şükür işimiz rast gitti ilk günden tuttukta diğer eksiklerimizi gidermeye fırsat kaldıı
eve girer girmez şunu şöyle koyarız şunu şuraya yerleştirirzz burası buna daha uygun olur die die hayalimizde yerleştirdik biz evii
ölçülerimizi fln aldıkk
öyle işteee
*
ayrıca sizze de koskocaman maşallah nilocannn
ne güzel anlatmışsın canım Allah herkese evinde sağlık, huzur,mutluluk nasip etsin
haklısın valla toz her yer. olmadı bende halıları yıkatırım ya sinir oluyorum zaten yeni halıdan çıkan tüylere her yere uçar bi de onlar
selam kızlar hayırlı sabahlar
dilamm canımm okurken ben bile duygulandım.. sen o anı yaşamışsın nasıl mutluluk ve heycan vericidir. sonsuz olsun aşkınız..
nil canım ne güzel yazmışsın.. bu duruşunu seviyorum senin.. kendine göre duruşun var.. doğruların yanlışların var.. en önemlisi bir kadın olarak ayakata durmanı çok seviyorum..
erdemaysenur31 seni tanımıyorum ama araba pek güzel olmuşşmaşALLAH..
bende birgün yaşayacakmıyım bunlarıçok uzak geliyor
Amin canım inşallah, hepimizin yuvasında sağlık, aşk ve huzur olsun bir de tabi bebişlerUçmak ne demek ya, adeta evde seninle dolaşıyorlar. Bri de benim eşim çok titiz, ben takamasam eletrik süpürgesini o takıp süpürüyordu ama artık ona da sinir gelmeye başlamıştı. Ben daha 15-20 günlük evliydim hem koltuklarımı yıkattım firmaya, hem halılarımı verdim. O süper uçuşan tozlardan kurtulduk çok şükür Başka türlü imkanı yok geçmiyor. Ben halı yıkama fabrikasına özellikle belirttim, halılarım temiz sadece hav atıyor çok fazla hav için özel bir işleminiz varsa onu uygulayın dedim.
Teşekkür ederim canım benim, bence bir kadının ayakta durması erkeğin ayakta durmasından daha önemli.
Ayrıca, neden yaşayamayacaksın ki, Allah herşeyi zamanı, yeri senin için en hayırlısı olacak şekilde ayarlamıştır. Sen yeter ki Allah'tan hayırlısını iste, o gönlüne göre verecektir. Eğer gönlüne göre vermezse de, daha iyisini verecektir
Dilooos sizin hecaninizi yeriiiim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dilamm canımm okurken ben bile duygulandım.. sen o anı yaşamışsın nasıl mutluluk ve heycan vericidir. sonsuz olsun aşkınız..
Hep böyle güzel hayalleriniz olsun DiloşBilmem mi o nasıl güzel bir duygudur, ev boştur ama sana kal deseler yerde bile yatarsın yani, güzel heyecanlar bunlar.
günaydın güzellikler hayırlı haftalar
benim bu hafta son izine çıkıyorumm artık çıkayım yeterrr
bludeays senin bu hafta dımı
bende öyle düşünüyorum.. bunun içinde elimden geleni yaptım.. istediğim yerdeyim.. şimdide mühendislik yada öğretmenlik istiyorum. seneye inşALLAH ona hazırlancam..
herşeyin bi zamanı var elbet.. ama bu tatlı heycanları insan yaşamak istiyor
Günaydın canımcım.
Sabah sabah enerji fışkırıyor maşallah senden pozitif enerji saçıyorsun dört bir yana
Teşekkür ederim.
Allah ağzınızın tadını bozmasın en kötü gününüz böyle olsun kuzum.
İnş burdaki herkesin evide mutlu huzurlu olur.
Gerçekten insan boş evi bile sahipleniyor kim bilir orada yaşamaya başlayınca aynen seninde bahsettiğin gibi olacaktır
Süper takdir ettim seni, emin ol en uygun zamanda sende yaşayacaksın bu heyecanları
Valla bu haftaya böyle başladım, pozitif, güzel, heyecanlı değişikGüzel bir hafta sonu geçirdim bende ondan olsa gerek. Güzel dileklerin için teşekkürler canım. İnşallah herkes yuvasında mutlu olsun, tüm bu hazırlıkları, heyecanlar bunun için değil mi zaten
Sahiplen canım, olması gereken cidden o çünkü. Hiç düşünme, anne evinden nasıl çıkıcam, yok nasıl alışıcam diye. Git gel evine, temizlik yap, yerleştir iyice bağlan evine. Anne evi sana her zaman kucak açacaktır ama asıl artık benimsemen gereken yer kendi evin, Allah o sıcaklığı hepinizin içine versin.
en güzel şeilde geçer inşALLAHevet canım bu haftasonu son bekar olarak geçireceğim haftasonu olacak kısmetse cuma günü ise izine ayrılıyorum
geç olsun temiz olsun
en güzel şeilde geçer inşALLAH
Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese topluca günaydın demek istedim bugün. Umarım harika bir hafta bizlerle olur.
Cuma gününden bu yana yazılanları okudum, Ayşenur arabanız harika, seninde içine sinmiş ne güzel. Mutlulukla binin, kahkahalar havada uçuşsun o arabada
Diloş ev işini halletmişsiniz, çok sevindim canım. Şimdi artık o dört duvarı yuva yapacaksınız. Eşyalarınızı yerleştirin ama bu yetmez içine bolca "sevgi" koyun, işte o zaman oturulası bir yuva olacaktır size. Siz ona sevgi koydukça, o da sizi sarıp sarmalayacaktır emin ol. Ve tuhaf gelecek belki sana ama, yıllardır o evde yaşıyormuş hissine kapılıp, evim diyebileceksin o zaman. Mutlulukla oturun canım.
Giz'cim ; maşallah herşey bitmiş eşyalar yerleşmiş. Mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah'ım.
Kızlarrrrrrr, hazırlıklarınızı okurken heyecanlarınız emin olun ekranın dışına kadar taşıyorBitmesin bu heyecanlarınız inşallah. Sizleri hissetmek çok güzel, heyecanlarınızı,mutluluklarınızı hissetmek çok güzel. Evler temizleniyor, damatlıklar alınıyor, eşyalar yerleşiyor tek tek, attığınız her adım bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.
Arada alıntı yapmayı unuttuklarım, gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın. Burada iki kelime dahi olsa sohbet ettiğim, selam verdiğim herkesi seviyorum.
Bu heyecanlarınız hiç eksilmesin, yerine hep yenileri eklensin. Mutlulukla aşkla dolsun yuvalarınız. Ben çok mutluyum çünkü kızlar, annemlere gidiyorum inanın orada bile oturamıyorum, evime gitmek istiyorum çünkü. Bunu anneme söylediğimde "öyle olması gerek tabi, herkes evini bilecek" dedi. Dışarı çıkıyorum, eşim sağ olsun "çık hamile kıyafeti bak kendine, alışveriş yap" diyor (malum kıyafetler dar gelmeye başladı), inanın çıkıyorum ama aklım evimde. Eşim her işten geldiğinde, kollarını açarak sarılıyor, temizlik yapıyorum peşinde dolaşıyor yardım için, ya hiç bir şey yapmadan boş boş onunla oturmak bile keyif ve huzur demek için. Eşimde benimle aynı düşüncede, dışarıdan eve geldiğimiz de "ohhh evime geldim" diye atıyor kendini koltuğa.
Neden anlattım tüm bunları aslında bilmiyorum, hepiniz böyle mutlu olun istiyorum o yüzden herhalde. Sımsıkı sarılın eşinize ve yuvanıza.
Bu bebiş beni fazlasıyla duygusal yaptı galiba
Süper takdir ettim seni, emin ol en uygun zamanda sende yaşayacaksın bu heyecanları
Valla bu haftaya böyle başladım, pozitif, güzel, heyecanlı değişikGüzel bir hafta sonu geçirdim bende ondan olsa gerek. Güzel dileklerin için teşekkürler canım. İnşallah herkes yuvasında mutlu olsun, tüm bu hazırlıkları, heyecanlar bunun için değil mi zaten
Sahiplen canım, olması gereken cidden o çünkü. Hiç düşünme, anne evinden nasıl çıkıcam, yok nasıl alışıcam diye. Git gel evine, temizlik yap, yerleştir iyice bağlan evine. Anne evi sana her zaman kucak açacaktır ama asıl artık benimsemen gereken yer kendi evin, Allah o sıcaklığı hepinizin içine versin.
nil canım ne güzel yazmışsın.. bu duruşunu seviyorum senin.. kendine göre duruşun var.. doğruların yanlışların var.. en önemlisi bir kadın olarak ayakata durmanı çok seviyorum..
erdemaysenur31 seni tanımıyorum ama araba pek güzel olmuşşmaşALLAH..
tü tüü maşallah Allah nazarlardan saklasın hep böle mutlu huzurlu sewgiyle dewam edin inş Allah bizi de içinden ayırmasın
ne güzell yaa eşinin ewine sana bağlı olması.. insan böle bi eşle gurur duyar =)
ibiz şuan deli gibi sewiyoruz birbirimizi birbirimize de çok düşkünüz inşallah bizim sewgimizde hep baki kalır =)
Amin cnm inş.
Nişanlımla temizlik malzemesi eksikti dışarı çıktık evin çevresinden alalım diye.
Beraber evimizin hiç bilmediğimiz sokaklarında mutlu mesut dükkan aradık yeni yerler keşfettik
Ve insan buna bile mutlu oluyor.Garip bir duygu gerçekten
Bugün perdecimiz perdeleri takıcak biz evde yokken göremicez ve çok merak ediyorum.İnş güzel olur
geç olsun temiz olsun
en güzel şeilde geçer inşALLAH
inşallah canım benim teşekkür ederim
diloşş canım hayırlı olsun gözün aydın ne güzel içine sinmiş musmutlu ol yuvanda bir ömür inşallah :)
nil pozitifliğine hayranım gerçkten neşenn hiç eksik olmasın
Bu şekilde olmanın ve kalmanın 2 yolu var
1-Evlenmeden önce rol asla yapmayacaksın, neysen o olacaksın. "Aman ya şimdi idare edeyim de, evlenine ben ona gösteririm" , "bu huyunu da hiç sevmiyorum ama evlenince ben onu yola getiririm" düşünceleri, maalesef evlendikten sonra insanlarda "sen evlenmeden önce böyle değildin, çok değiştin" düşüncelerini uyandırıyor. Ve maalesef, evlendikten sonra sevdiği kadını veya erkeği değişmiş olarak gören taraf hem inancını kaybediyor hemde hayal kırıklığına uğruyor. Sevdiğini olduğunu kabul et, değiştirmeye asla çalışma, "köprüyü geçene kadar ayıya dayı de" mantığını sakın ama sakın kullanma.
2-Erkeği hiç bir zaman fazla sıkma ve ona erkek olduğunu her zaman hissettir. Öyle havalara uçacaktır ki, sen ne desen o olur evde
Merhaba canım.
Teşekkür ederim beğenin için.
Evt tanışmıyoruz.Ben Ayşenur çok memnun oldum
İnş snde senin için en doğru olan zaman ve insanla yaşarsın.
Allahtan hayırlısını iste.Hayırlısı gelip seni buluyor hiç beklemediğim bir zamanda emin ol
Aynen öle canımm =)
bizde hiç yapmacıklık yok walla çok rahatız o yüzden bizim aramzda "sen önceden böle değildin" mevzusu olmayacaktır eminim
herşey istediğimiz gibi oluyor çok şükür geçen cmtsi gününe kadın tuttu nişanlım ewi bi güzel temizletmiş saolsun dün baktım ew bi güzelleşmiş avizeleri takmış bi tek eşyalar eksik işte önümüzdeki haftada onlar gelecek inşallah ayy çok heycanlıyım yaaa
Ohoo daha çok temizlenir o evHalılar yayılana kadar daha çok süpürür silersiniz. Az kalmış senin de, benim düğünüm 21 Aralık'tı 30 kasım günü tüm evim yerleşmişti. Ama düğüne kadar yine eksik gedik bitmedi, kütüphaneyi kurmaya gittik, elektrikte bir sorun oldu onu yaptırmaya gittik, yok digitürk geldi, yok telefon bağlamaya geldiler, illa ufak tefek şeyler oldu. Ama önemli olan büyük eşyalar, onlar yerleşince gerisi kolay diyecektim kiiiiii, aklıma mutfak eşyaları geldi :18::18: ıncık cıncık yıka yerleştir, yıka yerleştir offffff, ama keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?