15 günde herşeyi hallediverdik tam bir ev oldu :) heyecanlanmaya başladım
Kizlar alinti yapamiyorumm.hepinize dualariniza cok cok tesekkur ederimm Allah razi olsun hepinizden evimizi tuttukk cok begendim icime cok sindi
Site icinde guvenlikli bahcesi fln cok guzell:)
Acaip icimiz rahatladi hem nisanlimin hem benimmm
Tekrardan cok tesekkur ederimm hepinizee
✨✨ 🎀 ✨✨
Herkese iyi haftasonları kızlar.
Bizde dün annem,kayınvalidem,nişanlım ve temizlikçi bayan temizlik yaptık.
Ev çok kirliydi inşaat pisliği nedeni ile hepimiz sabahtan akşama kadar baya yorulduk.
Ama sonunda o pırıl pırıl halini görünce yorgunluğumuza değdi gerçekten...
Temizlenince dahada bir eve benzedi
Beyaz eşyalarımız geldi sorunsuz yerleşti hepsi.
Bugün dinlenme modundayız.
Haftayada kısmetse tül-perde ve mobilyalar gelicek.
İnş onlarda beyaz eşyalar gibi sorunsuz yerleşir.
Kızlar günaydın mutlu haftalar Cumartesi yatak gelcek diye eve gitttik ama bomboş duran ev nasıl tozlanıypr şaşırdık 2 kez temizlikçiyi tutttuk inşaat pisliği temizlendi ama eşyalı ve en üst katta duran ev nasol pislenir dedik annemle giriştik temizliğe
Dünde smokin aldık bizim herşeyimiz. Smokin ayakkbı dahil 1300 oldu damattan aldık diğer markaları nişanlım beğenemedi ayakkbı bile 300 tl cik nişanlım fiyatını kasada öğrendi ona çaktırmadan kesenin ağzını açtım ayakkbı pahalı die üzüldü canım ama değer ona
Dün elektirik süpürgemi halletim
Internet'ten tefal ütü masası aldım evmanyadan kampanya ile bir milyonculwr bile 100 tl ye satıyor markasız masaları
Tv miz eksik onu da istediğimiz modeli kayınbabam alacak bu hafta
Benden haberler böyle güzel girdim yeni haftaya
Kızlar selamlar yarın çeyizlerim gidiyorrrrrrrr 3 yıldır bizimleydiler hepsini kolileyip salona yığınca çekyatların, bazanın altı, dolaplar filan bomboş kaldı resmen.Mutfak eşyalarımı hafta içi annem ve babam hep koli yapmışlar bugün de annemle kıyafet, çamaşır ve ve tekstili ürünlerimi hurçlara yerleştirdik 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmet olursa hepsini. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evimiz de kuruldu sayılır tek eksiğimiz televizyonumuz kaldı çeyizler de yerleşti mi tamamdır. Damatlığı da halletik bu arada geçen hafta smokin de aradan çıkmış oldu.
kızlar hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun
herkeşlere günaydıııınçok yorucu bir o kadar dolu dolu güzel bir haftayı da bitirdik, hayırlı haftalar diliyorum
biiz de cumartesi davetiye siparişimizi verdiksonrasında ben gelin tacımı ve toptan alacağım iç çamaşırlarımızı hallettim, dün de servis çağırdık beyaz eşyalarımız kuruldu, yerlerine yerleşince ne kadan da güzel oldular
Hayırlı olsun canım mutlukla oturun yuvanızda
Site ve bahçe olması güzel cnm.
Hadi hayırlı olsun dilacım.
İnsanın evine ısınması çk önmli çk sevindim senin adına
diloş canım tebrikler çok sevindim allah içine sinen bir yer buldurdu şükür ki az kaldı canım
Ay çok sevindim canım ya inan kendim tuttum kadar. Rabbim bizlere de icimize sinen evler nasio etsin. Güle güle oturun ağzının tadı hiç bozulmasın.
Dilos gozun aydin mutlu huzurlu askla dolsun yuvaniz
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Tşkler cnm sanada hayırlı olsun.
Gerçekten bir beyaz eşya bile farkketiriyor.
Kim bilir tül-perde mobilya gelince nası olcak.
Çk heyecanlıyım.
Allah içimizdeki bu heyecan ve mutluluğu eksik etmesin.
oh ohh maşallah canımgünaydınn kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ediyorumm
evet içimize sinmesi en önemlisiydiii amaninii miss gibii sindi hem dee
ayrıca temizlik konusunda şanslıyız sanırım önceki çıkanlar pırıl pırıl bırakmışlar evi toz bile yoktuu
ama biz yinede eve lazım olcak bütün temizlik malzemelerimizi alarak onu aradan çıkardıkk
*
bu arada yatağımızı aldık bidee
onu bellona viscojel tercih ettik umarım pişman olmayızz
*
duvarlarda minik kararmalar vardı eşyaların arkasına gelen kısımlarda silmişler sanırım daha da dağılmış
boya aldık bide
köpük rengii ev açık renk olsun istiyorumm
*
bide avizelerimizi aldıkk eksikler gitgide azalıyoo sanırımmmmm
Kizlar alinti yapamiyorumm.hepinize dualariniza cok cok tesekkur ederimm Allah razi olsun hepinizden evimizi tuttukk cok begendim icime cok sindi
Site icinde guvenlikli bahcesi fln cok guzell:)
Acaip icimiz rahatladi hem nisanlimin hem benimmm
Tekrardan cok tesekkur ederimm hepinizee
✨✨ 🎀 ✨✨
Kızlar selamlar yarın çeyizlerim gidiyorrrrrrrr 3 yıldır bizimleydiler hepsini kolileyip salona yığınca çekyatların, bazanın altı, dolaplar filan bomboş kaldı resmen.Mutfak eşyalarımı hafta içi annem ve babam hep koli yapmışlar bugün de annemle kıyafet, çamaşır ve ve tekstili ürünlerimi hurçlara yerleştirdik 1 ay sonra kullanmaya başlayacağım kısmet olursa hepsini. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah evimiz de kuruldu sayılır tek eksiğimiz televizyonumuz kaldı çeyizler de yerleşti mi tamamdır. Damatlığı da halletik bu arada geçen hafta smokin de aradan çıkmış oldu.
Selam herkese evler yerlesmeye ceyızler gitmeye baslamıs ooob bizde bugun avizelerimizi aldık hepsı cok hosuma gıttı ayakkabı dolabı arıyodum cok sukur onuda bulduk kucuk odama ıstanbul desenlı halı aldım ona uygun ıstanbul desenlı avızelerden alıcam oraya suan ıcın evımın tek eksıgı kucuk odaya alıcagım kanepe ve bız yarın onuda halledıcez ınsallah.Esyalar tamamlandıkca gozumde canlanmaya basladı kafamda herseyı otutturdum yerıne mobılyalarında bı gelsede canlı canlı gorsem
bizde annecıgımle esyalarrın cogunu kolıledık carsaflar havlular benım kıyafetlerım hepsı sıraya gırdı yıkanıp yıkanıp utulenıp gerı kaldırılıyolar odamın ıcınde bır yıgıntı varkı gormyın
15 günde herşeyi hallediverdik tam bir ev oldu :) heyecanlanmaya başladım
Ben de öyle canım...
Kızlar günaydın mutlu haftalar Cumartesi yatak gelcek diye eve gitttik ama bomboş duran ev nasıl tozlanıypr şaşırdık 2 kez temizlikçiyi tutttuk inşaat pisliği temizlendi ama eşyalı ve en üst katta duran ev nasol pislenir dedik annemle giriştik temizliğe
Dünde smokin aldık bizim herşeyimiz. Smokin ayakkbı dahil 1300 oldu damattan aldık diğer markaları nişanlım beğenemedi ayakkbı bile 300 tl cik nişanlım fiyatını kasada öğrendi ona çaktırmadan kesenin ağzını açtım ayakkbı pahalı die üzüldü canım ama değer ona
Dün elektirik süpürgemi halletim
Internet'ten tefal ütü masası aldım evmanyadan kampanya ile bir milyonculwr bile 100 tl ye satıyor markasız masaları
Tv miz eksik onu da istediğimiz modeli kayınbabam alacak bu hafta
Benden haberler böyle güzel girdim yeni haftaya
Günaydınnnnnnn hanımlar,
Kendi adıma çok yoğun bir haftayı geride bıraktım. Görüyorum ki sizler de bayağı yoğun günler geçiriyorsunuz. Allah hepinizin.yardımcısı olsun. Güzel güzel evlerimiz olsun, mutlu huzurlu yuvalarımız olsun. Sevgiler...
kesinlikle canım zten bı ton masraf var...
hastaydım kaç gundur giremedim -_-
Günaydın kızlar nasılsınz? nasıl gidiyor hazırlıklar? bugün rüyamda düğünümü gördüm ehe ehe :) kabus değildi :) ama işe geç kalıyordum
hastaydım kaç gündür işede gidemedim. Nişanlım bugün taşınıyor evimize
günaydın kızlaaaardün akşam damatlığımızı da aldık çok şükür almayanlara duyurulur networkte acayip indirim var biz oradan aldık çok uyguna geldi
hadi hayırlısı canım inşallah gönlünüze göre bulursunuz
Sana d a günaydın şekerim =)
aynen canım çok masrafımız olcak zaten millette anlayışlı olsun bi zahmet =)
Ayy cnım geçmiş olsun yaa.....
şafak sıkıştırıyor yaa tabii artık rüyalarda da görmeye başladın sanırım =)
ohh ew de yerleşiyor demekki ne güzeell =)))
günaydın herkeseee
bluedays canım benim 29 günüm kaldı ama listede 30 yazıo :26:
Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese topluca günaydın demek istedim bugün. Umarım harika bir hafta bizlerle olur.
Cuma gününden bu yana yazılanları okudum, Ayşenur arabanız harika, seninde içine sinmiş ne güzel. Mutlulukla binin, kahkahalar havada uçuşsun o arabada
Diloş ev işini halletmişsiniz, çok sevindim canım. Şimdi artık o dört duvarı yuva yapacaksınız. Eşyalarınızı yerleştirin ama bu yetmez içine bolca "sevgi" koyun, işte o zaman oturulası bir yuva olacaktır size. Siz ona sevgi koydukça, o da sizi sarıp sarmalayacaktır emin ol. Ve tuhaf gelecek belki sana ama, yıllardır o evde yaşıyormuş hissine kapılıp, evim diyebileceksin o zaman. Mutlulukla oturun canım.
Giz'cim ; maşallah herşey bitmiş eşyalar yerleşmiş. Mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah'ım.
Kızlarrrrrrr, hazırlıklarınızı okurken heyecanlarınız emin olun ekranın dışına kadar taşıyorBitmesin bu heyecanlarınız inşallah. Sizleri hissetmek çok güzel, heyecanlarınızı,mutluluklarınızı hissetmek çok güzel. Evler temizleniyor, damatlıklar alınıyor, eşyalar yerleşiyor tek tek, attığınız her adım bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.
Arada alıntı yapmayı unuttuklarım, gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın. Burada iki kelime dahi olsa sohbet ettiğim, selam verdiğim herkesi seviyorum.
Bu heyecanlarınız hiç eksilmesin, yerine hep yenileri eklensin. Mutlulukla aşkla dolsun yuvalarınız. Ben çok mutluyum çünkü kızlar, annemlere gidiyorum inanın orada bile oturamıyorum, evime gitmek istiyorum çünkü. Bunu anneme söylediğimde "öyle olması gerek tabi, herkes evini bilecek" dedi. Dışarı çıkıyorum, eşim sağ olsun "çık hamile kıyafeti bak kendine, alışveriş yap" diyor (malum kıyafetler dar gelmeye başladı), inanın çıkıyorum ama aklım evimde. Eşim her işten geldiğinde, kollarını açarak sarılıyor, temizlik yapıyorum peşinde dolaşıyor yardım için, ya hiç bir şey yapmadan boş boş onunla oturmak bile keyif ve huzur demek için. Eşimde benimle aynı düşüncede, dışarıdan eve geldiğimiz de "ohhh evime geldim" diye atıyor kendini koltuğa.
Neden anlattım tüm bunları aslında bilmiyorum, hepiniz böyle mutlu olun istiyorum o yüzden herhalde. Sımsıkı sarılın eşinize ve yuvanıza.
Bu bebiş beni fazlasıyla duygusal yaptı galiba
Amin canım
h.içi de yatak odamız gelecek gelse de hayırlısıyla şöyle bir tamamlansa eşyalarımız artık. halı ve perdeleri son hafta serip takıcaz toz olmasınlar diye. hiç kullanılmasa bile ev toz oluyo nerden geliyosa
oh ohh maşallah canımAllah içinize sindirsin tatlım mutlu mutlu günleriniz olsun evinizde
Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese topluca günaydın demek istedim bugün. Umarım harika bir hafta bizlerle olur.
Diloş ev işini halletmişsiniz, çok sevindim canım. Şimdi artık o dört duvarı yuva yapacaksınız. Eşyalarınızı yerleştirin ama bu yetmez içine bolca "sevgi" koyun, işte o zaman oturulası bir yuva olacaktır size. Siz ona sevgi koydukça, o da sizi sarıp sarmalayacaktır emin ol. Ve tuhaf gelecek belki sana ama, yıllardır o evde yaşıyormuş hissine kapılıp, evim diyebileceksin o zaman. Mutlulukla oturun canım.
Bu heyecanlarınız hiç eksilmesin, yerine hep yenileri eklensin. Mutlulukla aşkla dolsun yuvalarınız. Ben çok mutluyum çünkü kızlar, annemlere gidiyorum inanın orada bile oturamıyorum, evime gitmek istiyorum çünkü. Bunu anneme söylediğimde "öyle olması gerek tabi, herkes evini bilecek" dedi. Dışarı çıkıyorum, eşim sağ olsun "çık hamile kıyafeti bak kendine, alışveriş yap" diyor (malum kıyafetler dar gelmeye başladı), inanın çıkıyorum ama aklım evimde. Eşim her işten geldiğinde, kollarını açarak sarılıyor, temizlik yapıyorum peşinde dolaşıyor yardım için, ya hiç bir şey yapmadan boş boş onunla oturmak bile keyif ve huzur demek için. Eşimde benimle aynı düşüncede, dışarıdan eve geldiğimiz de "ohhh evime geldim" diye atıyor kendini koltuğa.
Neden anlattım tüm bunları aslında bilmiyorum, hepiniz böyle mutlu olun istiyorum o yüzden herhalde. Sımsıkı sarılın eşinize ve yuvanıza.
Cuma gününden bu yana yazılanları okudum, Ayşenur arabanız harika, seninde içine sinmiş ne güzel. Mutlulukla binin, kahkahalar havada uçuşsun o arabada
Giz'cim ; maşallah herşey bitmiş eşyalar yerleşmiş. Mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah'ım.
Kızlarrrrrrr, hazırlıklarınızı okurken heyecanlarınız emin olun ekranın dışına kadar taşıyorBitmesin bu heyecanlarınız inşallah. Sizleri hissetmek çok güzel, heyecanlarınızı,mutluluklarınızı hissetmek çok güzel. Evler temizleniyor, damatlıklar alınıyor, eşyalar yerleşiyor tek tek, attığınız her adım bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.
Arada alıntı yapmayı unuttuklarım, gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın. Burada iki kelime dahi olsa sohbet ettiğim, selam verdiğim herkesi seviyorum.
1- Boş ev her zaman toz olur
2-yeni eşya her zaman toz çıkartıranlayacağın daha düğünden sonra göreceksin sen. Uçuşuyor her yerde eşyaların havların, özellikle yeni mobilya acayip toz yapıyor. O yüzden ben en azından halıların havından kurtulmak için düğünden 15 gün sonra tüm halıları yıkamaya gönderdim de halıların tozundan kurtuldum. Yoksa sabah süpürüyorsun, akşam parkelerin üzerinde uçuşuyorlar. Çok sıkıcı bür süreçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?