'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese iyi haftasonları kızlar.
Bizde dün annem,kayınvalidem,nişanlım ve temizlikçi bayan temizlik yaptık.
Ev çok kirliydi inşaat pisliği nedeni ile hepimiz sabahtan akşama kadar baya yorulduk.
Ama sonunda o pırıl pırıl halini görünce yorgunluğumuza değdi gerçekten...
Temizlenince dahada bir eve benzedi
Beyaz eşyalarımız geldi sorunsuz yerleşti hepsi.
Bugün dinlenme modundayız.
Haftayada kısmetse tül-perde ve mobilyalar gelicek.
İnş onlarda beyaz eşyalar gibi sorunsuz yerleşir.

Kızlar günaydın mutlu haftalar Cumartesi yatak gelcek diye eve gitttik ama bomboş duran ev nasıl tozlanıypr şaşırdık 2 kez temizlikçiyi tutttuk inşaat pisliği temizlendi ama eşyalı ve en üst katta duran ev nasol pislenir dedik annemle giriştik temizliğe

Dünde smokin aldık bizim herşeyimiz. Smokin ayakkbı dahil 1300 oldu damattan aldık diğer markaları nişanlım beğenemedi ayakkbı bile 300 tl cik nişanlım fiyatını kasada öğrendi ona çaktırmadan kesenin ağzını açtım ayakkbı pahalı die üzüldü canım ama değer ona
Dün elektirik süpürgemi halletim
Internet'ten tefal ütü masası aldım evmanyadan kampanya ile bir milyonculwr bile 100 tl ye satıyor markasız masaları

Tv miz eksik onu da istediğimiz modeli kayınbabam alacak bu hafta

Benden haberler böyle güzel girdim yeni haftaya

kızlar hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun

herkeşlere günaydıııın çok yorucu bir o kadar dolu dolu güzel bir haftayı da bitirdik, hayırlı haftalar diliyorum
biiz de cumartesi davetiye siparişimizi verdik sonrasında ben gelin tacımı ve toptan alacağım iç çamaşırlarımızı hallettim, dün de servis çağırdık beyaz eşyalarımız kuruldu, yerlerine yerleşince ne kadan da güzel oldular

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123:26 Nisan 2014 Düğün .........................12....
:123:

la_mer : 29 Nisan 2014 Kına
:123:3 Mayıs 2014 Düğün .........................18....

plasticwomen : 6 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................25....

pambukprenses : 8 Mayıs 2014 Kına
:123:10 Mayıs 2014 Düğün .........................26....

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün.........................26....

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................33....

giz08 : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................33....

erdemaysenur31 : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................39....

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün ......................... 39....

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................ 53....

anabelgunes : 5 Haziran 2014 Kına

mutlugul : 6 Haziran 2014 Kına

gulibik :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................54....

masal2014 :7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................54....

hamera14 : 13 Haziran 2014 Kına
:123:14 Haziran 2014 Düğün .......................61​....

sosyologelin : 29 Ağustos 2014 Kına
:123:30 Ağustos 2014 Düğün .......................137​....

eyeliner : 12 Eylül 2014 Kına
:123:13 Eylül 2014 Düğün .......................151​....

Tşkler cnm sanada hayırlı olsun.
Gerçekten bir beyaz eşya bile farkketiriyor.
Kim bilir tül-perde mobilya gelince nası olcak.
Çk heyecanlıyım.
Allah içimizdeki bu heyecan ve mutluluğu eksik etmesin.

Günaydın herkese dun nıkayet kucuk odayada ıstedıgım gıbı bır cekyat bularak evın son esyasınıda tamamlamıs olduk en azından alıcaklar acısından henuz hıc bırı gelmedı daha mayısta gelıcek hepsı bu mobılyacılar cok bekletıyolar ya

Hayırlı olsun canım mutlukla oturun yuvanızda

Site ve bahçe olması güzel cnm.
Hadi hayırlı olsun dilacım.
İnsanın evine ısınması çk önmli çk sevindim senin adına

diloş canım tebrikler çok sevindim allah içine sinen bir yer buldurdu şükür ki az kaldı canım

Ay çok sevindim canım ya inan kendim tuttum kadar. Rabbim bizlere de icimize sinen evler nasio etsin. Güle güle oturun ağzının tadı hiç bozulmasın.

Dilos gozun aydin mutlu huzurlu askla dolsun yuvaniz

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

günaydınn kızlarrrr
hepinize çok teşekkür ediyorumm
evet içimize sinmesi en önemlisiydiii amaninii miss gibii sindi hem dee
ayrıca temizlik konusunda şanslıyız sanırım önceki çıkanlar pırıl pırıl bırakmışlar evi toz bile yoktuu
ama biz yinede eve lazım olcak bütün temizlik malzemelerimizi alarak onu aradan çıkardıkk
*
bu arada yatağımızı aldık bidee
onu bellona viscojel tercih ettik umarım pişman olmayızz :26::26::26:
*
duvarlarda minik kararmalar vardı eşyaların arkasına gelen kısımlarda silmişler sanırım daha da dağılmış
boya aldık bide
köpük rengii ev açık renk olsun istiyorumm
*
bide avizelerimizi aldıkk eksikler gitgide azalıyoo sanırımmmmm

Tşkler cnm sanada hayırlı olsun.
Gerçekten bir beyaz eşya bile farkketiriyor.
Kim bilir tül-perde mobilya gelince nası olcak.
Çk heyecanlıyım.
Allah içimizdeki bu heyecan ve mutluluğu eksik etmesin.

Amin canım
h.içi de yatak odamız gelecek gelse de hayırlısıyla şöyle bir tamamlansa eşyalarımız artık. halı ve perdeleri son hafta serip takıcaz toz olmasınlar diye. hiç kullanılmasa bile ev toz oluyo nerden geliyosa
oh ohh maşallah canım Allah içinize sindirsin tatlım mutlu mutlu günleriniz olsun evinizde

Son düzenleme:
Veee düğün arabamızı kiraladık yuppiiiii

Kırmızıüstü açık bir vosvosumuz var

Eki Görüntüle 1063783

15 günde herşeyi hallediverdik tam bir ev oldu :) heyecanlanmaya başladım

Ben de öyle canım...

günaydın herkeseee
bluedays canım benim 29 günüm kaldı ama listede 30 yazıo :26:

Günaydınnnnnnn Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, herkese topluca günaydın demek istedim bugün. Umarım harika bir hafta bizlerle olur.

Cuma gününden bu yana yazılanları okudum, Ayşenur arabanız harika, seninde içine sinmiş ne güzel. Mutlulukla binin, kahkahalar havada uçuşsun o arabada

Diloş ev işini halletmişsiniz, çok sevindim canım. Şimdi artık o dört duvarı yuva yapacaksınız. Eşyalarınızı yerleştirin ama bu yetmez içine bolca "sevgi" koyun, işte o zaman oturulası bir yuva olacaktır size. Siz ona sevgi koydukça, o da sizi sarıp sarmalayacaktır emin ol. Ve tuhaf gelecek belki sana ama, yıllardır o evde yaşıyormuş hissine kapılıp, evim diyebileceksin o zaman. Mutlulukla oturun canım.

Giz'cim ; maşallah herşey bitmiş eşyalar yerleşmiş. Mutlulukla oturmayı nasip etsin Allah'ım.

Kızlarrrrrrr, hazırlıklarınızı okurken heyecanlarınız emin olun ekranın dışına kadar taşıyor
Bitmesin bu heyecanlarınız inşallah. Sizleri hissetmek çok güzel, heyecanlarınızı,mutluluklarınızı hissetmek çok güzel. Evler temizleniyor, damatlıklar alınıyor, eşyalar yerleşiyor tek tek, attığınız her adım bir öncekinden daha güzel olsun inşallah.

Arada alıntı yapmayı unuttuklarım, gözden kaçırdıklarım varsa kusura bakmasın. Burada iki kelime dahi olsa sohbet ettiğim, selam verdiğim herkesi seviyorum.

Bu heyecanlarınız hiç eksilmesin, yerine hep yenileri eklensin. Mutlulukla aşkla dolsun yuvalarınız. Ben çok mutluyum çünkü kızlar, annemlere gidiyorum inanın orada bile oturamıyorum, evime gitmek istiyorum çünkü. Bunu anneme söylediğimde "öyle olması gerek tabi, herkes evini bilecek" dedi. Dışarı çıkıyorum, eşim sağ olsun "çık hamile kıyafeti bak kendine, alışveriş yap" diyor (malum kıyafetler dar gelmeye başladı), inanın çıkıyorum ama aklım evimde. Eşim her işten geldiğinde, kollarını açarak sarılıyor, temizlik yapıyorum peşinde dolaşıyor yardım için, ya hiç bir şey yapmadan boş boş onunla oturmak bile keyif ve huzur demek için. Eşimde benimle aynı düşüncede, dışarıdan eve geldiğimiz de "ohhh evime geldim" diye atıyor kendini koltuğa.

Neden anlattım tüm bunları aslında bilmiyorum, hepiniz böyle mutlu olun istiyorum o yüzden herhalde. Sımsıkı sarılın eşinize ve yuvanıza.

Bu bebiş beni fazlasıyla duygusal yaptı galiba

Gunaydin herkese hayirli guzel haftalar♥
Ayy 26 mi yazio orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın canım , oy Allah bozmasın canım benim bizde seninle birlikte yaşıyoruz güzel duygular

1- Boş ev her zaman toz olur
2-yeni eşya her zaman toz çıkartır anlayacağın daha düğünden sonra göreceksin sen. Uçuşuyor her yerde eşyaların havların, özellikle yeni mobilya acayip toz yapıyor. O yüzden ben en azından halıların havından kurtulmak için düğünden 15 gün sonra tüm halıları yıkamaya gönderdim de halıların tozundan kurtuldum. Yoksa sabah süpürüyorsun, akşam parkelerin üzerinde uçuşuyorlar. Çok sıkıcı bür süreçti

oh ohh maşallah canım Allah içinize sindirsin tatlım mutlu mutlu günleriniz olsun evinizde

amin canım hepimizin inşallah

nilll şimdi ev boşken bile o kadar garip oldumkii ayrıca nişanlım da benden beterdii
aşkım çok şaşkınım yaa evin her köşesinde oturup kalkmak istiyorum dioo
kıyamamm o benden daha stresliydiii nasıl olcak diee
ama oldu çok şükür işimiz rast gitti ilk günden tuttukta diğer eksiklerimizi gidermeye fırsat kaldıı
eve girer girmez şunu şöyle koyarız şunu şuraya yerleştirirzz burası buna daha uygun olur die die hayalimizde yerleştirdik biz evii
ölçülerimizi fln aldıkk
öyle işteee
*
ayrıca sizze de koskocaman maşallah nilocannn

Günaydın canımcım.
Sabah sabah enerji fışkırıyor maşallah senden pozitif enerji saçıyorsun dört bir yana
Teşekkür ederim.
Allah ağzınızın tadını bozmasın en kötü gününüz böyle olsun kuzum.
İnş burdaki herkesin evide mutlu huzurlu olur.
Gerçekten insan boş evi bile sahipleniyor kim bilir orada yaşamaya başlayınca aynen seninde bahsettiğin gibi olacaktır

ne güzel anlatmışsın canım Allah herkese evinde sağlık, huzur,mutluluk nasip etsin
haklısın valla toz her yer. olmadı bende halıları yıkatırım ya sinir oluyorum zaten yeni halıdan çıkan tüylere her yere uçar bi de onlar

selam kızlar hayırlı sabahlar

dilamm canımm okurken ben bile duygulandım.. sen o anı yaşamışsın nasıl mutluluk ve heycan vericidir. sonsuz olsun aşkınız..

nil canım ne güzel yazmışsın.. bu duruşunu seviyorum senin.. kendine göre duruşun var.. doğruların yanlışların var.. en önemlisi bir kadın olarak ayakata durmanı çok seviyorum..

erdemaysenur31 seni tanımıyorum ama araba pek güzel olmuşş maşALLAH..

bende birgün yaşayacakmıyım bunları çok uzak geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…