- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
inşallah canım benim teşekkür ederim
diloşş canım hayırlı olsun gözün aydın ne güzel içine sinmiş musmutlu ol yuvanda bir ömür inşallah :)
nil pozitifliğine hayranım gerçkten neşenn hiç eksik olmasın
Bizim safaklar ne alemde acaba ya
baştakı 1 ay da gıdeydı eyı olurdu
O toz, pislik hic bitmiyor gerçekten. Ev temizliosun ahize takilio, tekrar temizliosun mobilyalar gelio.. halilar serilene kadar da hic bitmeyecek sanirim. Bu haftasonu evle ugrasmadik biz. Onumuzdeki haftasonu temizlik var yine. Halilarida alicaz insallah. Kiyafetlerimi, ayakkabilarimi topladim. Kiyafetlerimin bi kismini yikadim, haftaici de diger kismini yikamayi planliorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kesinlikle canım halılar serilene kadar daha kaççe kere temizlenr kmbilir =)
seninde ne kadar az kalmış ne güzel yaaa
Gelinlikçım aradı gelinliğim hazırmıs onumuzdekı hafta sonu son bı kez deneyip eksık yoksa teslım alıcam gelınlıgımı
Ben kirisir diye teslimi 1 hafta kala yapicam ama dusunuyorum bir aksilik cikarmi diye
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Bende ole ıstıyodum ama yerı olmadıgı ıcın tutmayacagını soledı gelınlıkcım bende kara kara onu duusnuyorum utusu bozulmaz dedı gercı ama:26: bende tutam hurcunun ıcınde tutucam dugunden bır hafta once cıkarırsın dedı
Ben kirisir diye teslimi 1 hafta kala yapicam ama dusunuyorum bir aksilik cikarmi diye
Bende ole ıstıyodum ama yerı olmadıgı ıcın tutmayacagını soledı gelınlıkcım bende kara kara onu duusnuyorum utusu bozulmaz dedı gercı ama:26: bende tutam hurcunun ıcınde tutucam dugunden bır hafta once cıkarırsın dedı
valla kızlar benim 20 gün filan oldu aldık evde duruyor ki daha düğüne de 1 ay 10 gün var. şimdilik kendi kılıfında asılı ama yatak odamız kurulsun kendi evimize götürüp dolaba asıcaz ki etekleri açılsın düğüne kadar diye. sizde öyle yapabilirsiniz uygunsa
valla kızlar benim 20 gün filan oldu aldık evde duruyor ki daha düğüne de 1 ay 10 gün var. şimdilik kendi kılıfında asılı ama yatak odamız kurulsun kendi evimize götürüp dolaba asıcaz ki etekleri açılsın düğüne kadar diye. sizde öyle yapabilirsiniz uygunsa
inşallah sorunlar çözülür hemen de kurulur canım eşyalarınHeeehh tamm adamina soyledin hayatim benim yatak odam 1 haftadir kurulamadi insallah bugun son olacak
aynen benim de şu an ananemde asılı canımGelinlikcıde aynısını soyledı bana bı hafta once acarsın dedı mecbur alcaz artık da eve goturmeyı dusunmuyorum gören gıy bakalım dıcek kendı evıme goturursem daha bos orası temızlenmedıde tozlanır dıe korkarım ananecıgıme gotuturum artık orda bakmaya calıscak kımse yok
yok canım sorun olmaz bence tamamen boşaltıp sermişssin sonuçta. kılıfta asılı olması daha riskli bence çünkü etek uçları toplanıyo :26: o yüzden yatak odamız hemen kurulsun lütfen eteklerim daha fazla kırışmasın :26:benim de öyle canımm hatta asılı da diil
bazanın içine serdik içini tamamen boşaltıp
mayısın ilk haftası provaya gitcem sonrasında asılı bırakcam artıkk
umarım bi bozulma yaşamayızz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?