'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

saoll canım amin hepimiz mutlu olalım inşallahh

Selam kizlar haftasonu gelinlik provam vardi dugune 1 hafta kala alacagim gelinligimi

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kesinlikle canım halılar serilene kadar daha kaççe kere temizlenr kmbilir =)

seninde ne kadar az kalmış ne güzel yaaa

biz bu cumartesi halıları serdik ama düğüne kadar yine ev temizlenir illaki 2 kadınla 2 kez ev temizlendi boş ev yani ne zormuş ama evimiz mis gibi oldu tek eksik tv kaldı

dünde eçyizlerim indirdik cumartesi çeyizlerim yolcu

Gelinlikçım aradı gelinliğim hazırmıs onumuzdekı hafta sonu son bı kez deneyip eksık yoksa teslım alıcam gelınlıgımı

Gelinlikçım aradı gelinliğim hazırmıs onumuzdekı hafta sonu son bı kez deneyip eksık yoksa teslım alıcam gelınlıgımı

Ben kirisir diye teslimi 1 hafta kala yapicam ama dusunuyorum bir aksilik cikarmi diye

Ben kirisir diye teslimi 1 hafta kala yapicam ama dusunuyorum bir aksilik cikarmi diye

Bende ole ıstıyodum ama yerı olmadıgı ıcın tutmayacagını soledı gelınlıkcım bende kara kara onu duusnuyorum utusu bozulmaz dedı gercı ama:26: bende tutam hurcunun ıcınde tutucam dugunden bır hafta once cıkarırsın dedı

Benim gelinligim saten tul degil cabuk kirisir ama ya bir karisiklik olursa aklima hersey geliyor

valla kızlar benim 20 gün filan oldu aldık evde duruyor ki daha düğüne de 1 ay 10 gün var. şimdilik kendi kılıfında asılı ama yatak odamız kurulsun kendi evimize götürüp dolaba asıcaz ki etekleri açılsın düğüne kadar diye. sizde öyle yapabilirsiniz uygunsa

Heeehh tamm adamina soyledin hayatim benim yatak odam 1 haftadir kurulamadi insallah bugun son olacak

Gelinlikcıde aynısını soyledı bana bı hafta once acarsın dedı mecbur alcaz artık da eve goturmeyı dusunmuyorum gören gıy bakalım dıcek kendı evıme goturursem daha bos orası temızlenmedıde tozlanır dıe korkarım ananecıgıme gotuturum artık orda bakmaya calıscak kımse yok

benim de öyle canımm hatta asılı da diil
bazanın içine serdik içini tamamen boşaltıp
mayısın ilk haftası provaya gitcem sonrasında asılı bırakcam artıkk
umarım bi bozulma yaşamayızz :26:

Heeehh tamm adamina soyledin hayatim benim yatak odam 1 haftadir kurulamadi insallah bugun son olacak

inşallah sorunlar çözülür hemen de kurulur canım eşyaların
aynen benim de şu an ananemde asılı canım
benim de öyle canımm hatta asılı da diil
bazanın içine serdik içini tamamen boşaltıp
mayısın ilk haftası provaya gitcem sonrasında asılı bırakcam artıkk
umarım bi bozulma yaşamayızz :26:
yok canım sorun olmaz bence tamamen boşaltıp sermişssin sonuçta. kılıfta asılı olması daha riskli bence çünkü etek uçları toplanıyo :26: o yüzden yatak odamız hemen kurulsun lütfen eteklerim daha fazla kırışmasın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…