yani adet fln var mıdırr?
biz 2 ayrı şehirden 3. farklı bi şehre yerleşeceğimiz içinn:44::44:
nişanlım gelcek zaten ama gerek yoksa zahmet etmesinn
canım arada kaynamış döndün buldum hemen
valla ben çeyiz götürme olayı yapmıyorum canım kayınvalidemler farklı şehirde zaten sadece nişanlı ve bi kaç akrabası bizim şehrimizde. kalabalıkla yerleştirmiyede başından beri istemediğim için. bütün çeyizlerimi nişanlımla ben bizzat evden alıp kendi evimize götürüyoruzo yüzden ben pek yardımcı olamadım sana
hmmm :26: o zaman iç çamaşırımı formunu bozdu acaba ya da uygun bi çamaşır mı değil ki :26: canım en son gittiğinde çamaşırını yanına al bi çamaşırlı bir de çamaşırsız dene yine içine sinmezse gelinlikçine durumu açıkla içine sinmediğini söyle gereğini yaparlar diye düşünüyorum
bende de belinde istediğim yerde olmamış kesme içime sinmedi benim dedim almadım düzelttiler içime sinince aldım
nişanlının gelmesi iş bakımından masraf bakımından sorun olcaksa gelmesin orda sizi karşılamış olur hem. ama o gün yanımda olsun diyosan gelsinyani anlıcağın adetleri filan düşünme bence varsa da gönlünüz nasıl istiyosa nasıl istiyosanız öyle geçirin günlerinizi bence
Düğün saçıma karar veremiyorum değişik olsun istiyorum böyle bir model buldum.Kızlar sizce nasıl?Eki Görüntüle 1073957 :44:
karışık duygular içinde kaldımm iyi mii :111::111::111::111:
fikirlerinizi bekliyorum
valla canım gelinliğin duvağın gideceği ve kendine yakıştırdığın modellere bak derim ben
of ben çok sıkıldım bugün ya geçmedi şu saatler bitmedi mesai
Teşekkür ederim cevap için duvak uzun.Ama daha önceden böyle topuz yaptırmadığım için bilmiyorum.Uf ne zor karar vermek.Aynen bitmedi bugün ...
fikirlerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim cevap için duvak uzun.Ama daha önceden böyle topuz yaptırmadığım için bilmiyorum.Uf ne zor karar vermek.Aynen bitmedi bugün ...
Ayyy inanmıyorum 9 gün kalmışşş ne güzelll
evet canım son günlerim artık herşey hazır sadece o günün gelmesini bekliyoruz
Benim asker şafağımla senin düğün şafağın aynıAllah hayırlı uğurlu etsin. Mutluluğunuz bir ömür boyu sürsün inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?