tamamdır canım bakacağım
Amin Amin inşallah
kesinlikle öyle doğru söylüyorsun bazı şeylere kulaklarını tıka canım duyma görme yoksa herkezin dediğini düşünürsenn kafana takarsan hiç bir işin içinden çıkamassın boşver hıhı de geç sonuçta o yuvada yaşayacak olan sensin öle benimsemelisin ki her gördüğünde burası benim diyebilmelisin tatlım
aynen ölee canımm kiracıyım diye kendimi mahrum edecek değilim yanii =)
nişanlımda bende öyle güzel şeyler aldıkkii hala da alıyoruz =))
musmustlu günlerde kullanmak nasip olsun canım benim
yemek masamız için aradım kızlar. ellerinde hazır benim istediğim model ve renkten olmadığı için yeni yapıyolar bir haftaya gelip değiştiririz o arada bu geleni de kullanabilirsiniz sorun değil dediler. pek sevindim
Ooo çok sewindim canımmm süpermişş o zman hadi bakalım bu dertten kurtuldun çok şükürr
Eki Görüntüle 1074081
Gelinliğin göğüs kısmının halı boyle kızlar sağdakı resımde ıc camasırı gıymemıs halım soldakı ıccamasırıyla soldakı resım de 1,5 kılo daha zayıf olmama ragmen nasıl gozukuyo hiç içime sinmedıhıc belım yokmus gıbı
sağım solum bıle karıstı sağdakınde kaba duranda var ıc camasırıcanım sağdaki çamaşır olmadığından heralde göğüs kısmı garip durmuş ama soldaki çamaşırlı olan hali gayet güzel bence zarif durmuş
Eki Görüntüle 1074081
Gelinliğin göğüs kısmının halı boyle kızlar sağdakı resımde ıc camasırı gıymemıs halım soldakı ıccamasırıyla soldakı resım de 1,5 kılo daha zayıf olmama ragmen nasıl gozukuyo hiç içime sinmedıhıc belım yokmus gıbı
öleyse çamaşır kullanmadan kullanırsın canımm
sen de diyosun arkası düzgün bağlanmadı fln die
bu gelinliktn bi arkadaş giydii güzel duruyoo biliyorum duruşunuu
sen sıkma kendinii
hem provaya gitceksinn tam resim çekilirsinn yorum yaparız üsttünee
pazar gunu gıtcem bakalımbu aksam cıkıp kendıme yenı gelınlık arayasım var kımseye caktırmadan
Eki Görüntüle 1074081
aminn canımm hepimizinnn
*
bişe sorcamm çeyizinizi çıkarmaya nişanlılarınız geliyo muu ??
yanii 2 farklı şehirdeysenizzz ??
canım arada kaynamış döndün buldum hemenacepp bana neden cevap vermiyosunuzzz
hmmm :26: o zaman iç çamaşırımı formunu bozdu acaba ya da uygun bi çamaşır mı değil ki :26: canım en son gittiğinde çamaşırını yanına al bi çamaşırlı bir de çamaşırsız dene yine içine sinmezse gelinlikçine durumu açıkla içine sinmediğini söyle gereğini yaparlar diye düşünüyorumsağım solum bıle karıstı sağdakınde kaba duranda var ıc camasırı
Eki Görüntüle 1074081
aminn canımm hepimizinnn
*
bişe sorcamm çeyizinizi çıkarmaya nişanlılarınız geliyo muu ??
yanii 2 farklı şehirdeysenizzz ??
canım arada kaynamış döndün buldum hemen
valla ben çeyiz götürme olayı yapmıyorum canım kayınvalidemler farklı şehirde zaten sadece nişanlı ve bi kaç akrabası bizim şehrimizde. kalabalıkla yerleştirmiyede başından beri istemediğim için. bütün çeyizlerimi nişanlımla ben bizzat evden alıp kendi evimize götürüyoruzo yüzden ben pek yardımcı olamadım sana
gelsin tabii hemde seni görmüş olur bahane ile kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?