'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

aynen ölee canımm kiracıyım diye kendimi mahrum edecek değilim yanii =)

nişanlımda bende öyle güzel şeyler aldıkkii hala da alıyoruz =))

yemek masamız için aradım kızlar. ellerinde hazır benim istediğim model ve renkten olmadığı için yeni yapıyolar bir haftaya gelip değiştiririz o arada bu geleni de kullanabilirsiniz sorun değil dediler. pek sevindim

Ooo çok sewindim canımmm süpermişş o zman hadi bakalım bu dertten kurtuldun çok şükürr

Gelinliğin göğüs kısmının halı boyle kızlar sağdakı resımde ıc camasırı gıymemıs halım soldakı ıccamasırıyla soldakı resım de 1,5 kılo daha zayıf olmama ragmen nasıl gozukuyo hiç içime sinmedı hıc belım yokmus gıbı

canım sağdaki çamaşır olmadığından heralde göğüs kısmı garip durmuş ama soldaki çamaşırlı olan hali gayet güzel bence zarif durmuş

öleyse çamaşır kullanmadan kullanırsın canımm
sen de diyosun arkası düzgün bağlanmadı fln die
bu gelinliktn bi arkadaş giydii güzel duruyoo biliyorum duruşunuu
sen sıkma kendinii
hem provaya gitceksinn tam resim çekilirsinn yorum yaparız üsttünee

Son düzenleme:

pazar gunu gıtcem bakalım bu aksam cıkıp kendıme yenı gelınlık arayasım var kımseye caktırmadan

Soldaki resim gayet güzel görünüyor bence canını sıkmana gerek yok. Demek istediğini anladım sanırım A kesim gelinlik diyorlar o modele biraz çevrilebilirse belin daha güzel görünecektir diye düşünüyorum.

aminn canımm hepimizinnn
*
bişe sorcamm çeyizinizi çıkarmaya nişanlılarınız geliyo muu ??
yanii 2 farklı şehirdeysenizzz ??

acepp bana neden cevap vermiyosunuzzz
canım arada kaynamış döndün buldum hemen
valla ben çeyiz götürme olayı yapmıyorum canım kayınvalidemler farklı şehirde zaten sadece nişanlı ve bi kaç akrabası bizim şehrimizde. kalabalıkla yerleştirmiyede başından beri istemediğim için. bütün çeyizlerimi nişanlımla ben bizzat evden alıp kendi evimize götürüyoruz o yüzden ben pek yardımcı olamadım sana
sağım solum bıle karıstı sağdakınde kaba duranda var ıc camasırı
hmmm :26: o zaman iç çamaşırımı formunu bozdu acaba ya da uygun bi çamaşır mı değil ki :26: canım en son gittiğinde çamaşırını yanına al bi çamaşırlı bir de çamaşırsız dene yine içine sinmezse gelinlikçine durumu açıkla içine sinmediğini söyle gereğini yaparlar diye düşünüyorum
bende de belinde istediğim yerde olmamış kesme içime sinmedi benim dedim almadım düzelttiler içime sinince aldım

Son düzenleme:

canım aksam gıt gelınlıkcıye tekrar gıy ve guzelce ıncele mutlaka

yani adet fln var mıdırr?
biz 2 ayrı şehirden 3. farklı bi şehre yerleşeceğimiz içinn:44::44:
nişanlım gelcek zaten ama gerek yoksa zahmet etmesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…