'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım biz sevgilimle taa en başından beri "bana ellerini ver" şarkısında karar kılmıştık esin enginden. ama tabi bunun özdemir Erdoğan ve zuhal olcay versiyonlarıda var düşünebilirsin

günaydınn kızlarrr
ne güzell bi açılışş olmuş topikte maşallah cıvıll cıvılll
*
zaman cidden su gibi akıp gidiyooo:18::18::18:
*
yarın bizimde mobilyalarımız geliyoo
nişanlıcan yerlerini göstercek bakalımmm
bizim yatak odasına gardırop sığmadığı için bir adet giyinme odamız olduu
yavaş yavaş ev oluyo sanırımmm 4 duvarr
*
ayrıca kv salonumuzn perdesini ve halısını ben alayım dedii saolsunn
ayrıca 2 halı daha koridor ve girişeee
çok işimize gedi şu masraflı dönemdeee
*
güneşcimm ben de kimi zaman diyorum acaba başka gelinlik mi olsaydıı
ayy yok ya sevmedim fln diee
ama gerçekten onlar bizim cicikk gelinliklerimizz
çok güzelll olcak inşallahh :123::123:

Son düzenleme:

Benım derdım gelınlıgım hayatım ya resmımı kotu cekmısler arkamımı kotu bağladılar gercektenmı ole bilmıyorum ustumdeyken hıc dıkkatımı cekmemıstı resımlere bakıyorum cok kotu gozukuyo sankı kendımı ıkna etmeye calısıyorum yok ya kotu cekmıslerdır resmı cok yukardan bağlamıslardır dıye kendımı yıyorum bakıyorum goguslerı cok buyuk bırı de deılım 75 ölcum ama resımde nadıde sultan gıbı gozukuyo bel yok sırf gogus var sankı.Düzeltın bunu desem gelınlık bıttı tasları ıslendı temızlendı düzeltırlermı bılmıyorum napcam ben nılcım bı akıl verin bana

canım biz sevgilimle taa en başından beri "bana ellerini ver" şarkısında karar kılmıştık esin enginden. ama tabi bunun özdemir Erdoğan ve zuhal olcay versiyonlarıda var düşünebilirsin

hımm teşekkürler canım not alıyorum hemen öğlen dinleyebilirim ancak iyicene kafam karışmış durumda haftasonu salona gitmemiz gerek bildirmek lazım onun için biran önce karar vermeliyim bulmalıyımm

Sarıcak yermı arıyorum dılacım bılemıyorum acıkcası

Resimden kaynaklanıyor olabilir canım, ayrıca saçın makyajın tam olduğu zaman bambaşka bir görünüme bürüneceksin. Bende son prova da çekilen resimlere baksaydım, o gelinliği yakmam gerekirdi Ama herkes bayıldı. Eğer ki çok tedirgin olduysan, gelinliği teslim almadan tekrar giy, ayna da iyice bak resimde gördüğüne değil ayna da yansıyana inan. İçine sinmeyen birşeyler varsa düzeltilir o kadar üzme kendini. Gelinlikler son ana kadar düzeltilebilir.

Sarıcak yermı arıyorum dılacım bılemıyorum acıkcası

canım bak kendimden örnek vereyimm
*
ilk gelinliği aldığımız gün fotolar çekildi flnn
arkadaşlarla yorum yapıyoruzz
dila bunun göğüs bölgesi çok kapalı açtır biraz
şurası şöyle duruyo düzelt biraz fln die
provaya gitceğim gün not almıştımm şöyle olcak böyle olcak diee
bi gittim göğüs kapalı diil çatalım görüncek nerdeysee
düzeltelim dediğim yerlerde gayet düzgünn.
sonradan fark ettik kii bu fotolar ben ayakta onlar otururken çekildii
aşağıdan olduğu için yakam ağzımda duruyo resmenn
*
sıkma o yüzden canını resimden dolayı öyle çıkmıştır.
provaya gittiğinde bakarsn yine içine sinmeyen bişe varsa düzeltmelerini istersin.

canım arada bana da geliyor acaba bel çok mu aşağıda zayıfım kötü mü duruyo göğüs kısmı açıkmı oldu diye başının etini yiyorum annemle kardeşimin. ama bizim stresten gözümüz öyle görüyordur heralde onlar güzel diyince hemen ayy güzel dimi diye gülüyorum fotoğrafları ekleme şansın varsa ekle fikir verelim tatlım
hımm teşekkürler canım not alıyorum hemen öğlen dinleyebilirim ancak iyicene kafam karışmış durumda haftasonu salona gitmemiz gerek bildirmek lazım onun için biran önce karar vermeliyim bulmalıyımm
ay evet sizin şarkıları bildirmeniz gerek artık bizde şimdiden ayarlasak olur başka şehirde olcağı için aracıyla gidecek şarkılarımız

evet canım çok iyi geliyor bu zamanlarda bizimde sağolsun kayınvalidemler aldı çoğu şeyi. davetiyelerimizide nişanlımın iş arkadaşı karşıladı güzel sürpriz oldu bize

HEEE İİ BARİ ARADA DA DÜZELTSİNLER CANIM

Ayyy canımmm yaaa imrendim vallaa

Mutluluğunun daim olsun inşş

böyle durumlarda insan bi başka oluyor yaaa bana herkes ewini doludrma dedi ama açıkcası neyi beğendiysem alıyorum

Bugünleri de gördük çok şükür

çok şükür canımmm

evet canım çok iyi geliyor bu zamanlarda bizimde sağolsun kayınvalidemler aldı çoğu şeyi. davetiyelerimizide nişanlımın iş arkadaşı karşıladı güzel sürpriz oldu bize

bu arkadaşlar, kv ler iyiki varlarrr
*
önümüdeki hafta kv kp gitcekler bide eve hem nişanlımın yanında kalcaklar 1 hafta kadar hem evi temizlicekler
ama temizlencek bişeyide yok yanii ev temizz
destek olcaklar canparemee
*
sonraki haftada biz gitcezz çeyizimi yerleştirmeeyeee

Suan elimde olsa ustune cıkıp tepınırım bıle pazar günü gıdıcem bakalım teslım almadan son bı kez denerım insallah ben yanılıyorumdur

insallah dılacım ya bıde yapamayız derlerse 1 ayda yenı gelınlık bulmaya calıscam kescemler benı

oyy dur hemennn
evrene pozitif enerji yay bakalımm senn azıcıkkk
gayet güzell olacakk gelinlikkkkk

bence de iyi ki varlaaar hadi bakalım canım hayırlısı gitsin çeyizcikler

benim giriş müziğim: Bugünün Saraylısı Dizisinin jenerk müziği (tam versiyon) olcak inanılmaz etkileyici geliyor bana insan kendini dizi oyuncusu sanıyor

ilk dans müziği olara: Ferhat Göçer-Sarıl Bana olaak yeni bi şarkı olduğu için güzel bence anlamlı....

ya da olmaz dersen özdemir asaf-bana ellerini ver veyahut kayahan-bir aşk hikayesi

bunları düşünebilirsin canımmm =)

teşekkürler canım not aldım dinleyeceğim dediklerimi

teşekkürler canım not aldım dinleyeceğim dediklerimi

dinle canımmm şarkıyı begenmezsen bile giriş müziğin bu olsun kesinlikle çokk güzeeelll çnkü =)

Amiiin canım inşş Allah herkesin gönlüne göre wersin

bana da hep aynı şeyi söylediler yok sen kiracısın işte başka ewe geçince sığmazsa napcaksın bilmem ne....

bende napiim yani kiracıyım diye ewim çirkin mi olsun istediğim gibi düzenleyemiceksem ne önemi varkii içimde mi kalsın... istediğimi almazsam ben o ewi benmseyememkii...

istediğim gibi olsunkii ewim güzel olsun mutlu olayım bende dimi yaaa =)

tamamdır canım bakacağım

Amin Amin inşallah

kesinlikle öyle doğru söylüyorsun bazı şeylere kulaklarını tıka canım duyma görme yoksa herkezin dediğini düşünürsenn kafana takarsan hiç bir işin içinden çıkamassın boşver hıhı de geç sonuçta o yuvada yaşayacak olan sensin öle benimsemelisin ki her gördüğünde burası benim diyebilmelisin tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…