'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım geçen yazmışsın gördüm evde yapma gerek yok boş yere evde stres olmayın tut bir yer yap canım boşver ben ebde değil kapı önümde alan müsaitti ama nişanı evde yapınca annemler kızdı kınam düğün gibi olcak hatta düğünden daha çok özendim vallla düğüne hiçbirşey yapmıyorum düşün :))

adada harika olur canım ya açık alan gibi dururumum olsa ben de yapardım kesinlikle harika olucak tatlım
bu gidişle ben de dışarda yapacağım çok kalabalık olsun istemiyorum yakın akrabalar olsun sadece nişan gibi olacak ama dışarda olacak, fikir aldığım herkes dışarda yap dedi

canım benim adada sahilde bir restarantta deniz kıyısında denzie sıfır bir yerde olcak iç mekan mavi beyaz yunan evleri gibi ikea fenerleri tonet sandalyeler felan bende kırmızı yapacam çoğu şeyi ama olsun kırmızı beyaz mavi olcak içi çok güzel yaaa bayıldım inşallah herşey güzel olur diyorum

nişanı evde yaptıysan eğer kına dışarda olsun ki ben kınanın kesinlikle dışarda olamsından yanayım

2 tanede hürrem tarzı kıyafet giyeceğim heyecanla 16 mayıs cuma akşamını bekliyorum

eminim harika olacak canım çok az kaldı kii 16 günde su gibi geçicek bak gör
tamam dışarda yapıyorum ben de, kesin kararımı vermiş bulunuyorum

evet canım zaman cabuk gecıyor gercekten.
26 mayıs iş başı benim bakalım :) cuma çıkıyorum izne 6 mayısda evlenmiş oluyorum :) 7 mayısda diğer şehre yola çıkcaz akşamına 10 mayıs orada 18 mayıs balayı dönüşü biraz da evimizde vakit geçirelim diye 26 mayıs iş başı diye düşündüm :) çoğu kişi balayının 2.günü sıkıldı falan dıyor ama ben hiç sanmıyorum düğünden de ziyade tatili iple çekiyorum çok yoruldum

:) Tatil iple çekilmez mi ya, biz balayında her gün bir etkinlik yaptık. Elimizde elektronik sözlük, harita maceranın dibine vurduk tabiri caizse. Öyle sürekli deniz-oda-yemek olsa sıkılırdım kesin.

:) Tatil iple çekilmez mi ya, biz balayında her gün bir etkinlik yaptık. Elimizde elektronik sözlük, harita maceranın dibine vurduk tabiri caizse. Öyle sürekli deniz-oda-yemek olsa sıkılırdım kesin.

bende gezeyim yeni yerler keşf edeyim meraklısıyım akşamları da hadi sarhoş olmaca diye içeriz ama olamıyorduk inş. oluruz sarhoş halını merak ediyorum bi türlü olmadı :)

bende gezeyim yeni yerler keşf edeyim meraklısıyım akşamları da hadi sarhoş olmaca diye içeriz ama olamıyorduk inş. oluruz sarhoş halını merak ediyorum bi türlü olmadı :)

Benim eşimde sarhoş olmaz, beni sarhoş etti ama kendi yok. Yatakta yatarken aniden yataktan fırlayıp patates-soğan diye bağırmışım

Son düzenleme:
Benim eşimde sarhoş olmaz, beni sarhoş etti ama kendi yok. Yatakta yatarken aniden yataktan fırlayıp patates-soğan diye bağırmışım

ehe ehe çok iyi :)
bende o şapşiğin yanında sarhoş olamadım hiç :) hafif bi baş dönmesi oley diyorum sarhoş oldum hooop ayılıyorum havadan herhalde anlamadım :)

ehe ehe çok iyi :)
bende o şapşiğin yanında sarhoş olamadım hiç :) hafif bi baş dönmesi oley diyorum sarhoş oldum hooop ayılıyorum havadan herhalde anlamadım :)

O tedirginlikten oluyor, bilinç altın seni ayık tutmaya çalışıyor. Hani daha evli değiliz, aman yanlış birşey olmasın düşüncesi var bilinçaltında o zaman sarhoş olamıyorsun. Düğünden sonra olursun bana güven

hehe inş. :) önceden baya çok içerdim ama şimdi öyle değilim yaşlanıyoruz :) ah gençlik ya ondan ya havadan bilmiyorum istanbulda içsem baya sarhoş olurum :) ertesi gün uyanamam ama tatilde çok farklı uyumak istiyorum erkenden uyanıyorum :) en çok gitmek istediğim yere balayına sevdiğimle gidiyorum

Nereye gidiyorsunuz balayına?

Mobilyalarım hazır kızlar, sizce nakliyeyi eve şimdi yaptırmalımıyım yoksa düğüne kısa sure kala mı getirteyım eve, evın tadilatı bıttı temızlıkte yapıldı ama düğünden once bır ınce temızlık yıne yapılır dıyordum, Firmada dursun sonra mı getirteyım sizce?

Ya bende sarhoş goremedım bızımkını hıc renk vermıyor

ikimizde sarhoş olalım saçmalayalım istiyorum :)

kıbrısa canm bali adasına gidicektik ama yorucu olur hem düğün hem oraya gitmek diye vazgeçtik şimdilik bali gitmek istediklerimin arasında yer almakta :)

Kıbrıs güzel, sadece havaalanı sıkıntılı biraz, usta bir pilot ile uçarsanız inişiniz çok rahat olur ama acemi bir pilota denk gelirseniz biraz korkabilirsin iniş aşamasında. Tam olarak neresine gideceksiniz bilmiyorum ama

-Lefkoşa'da gezip görülecek pek yer yok, bir tek şehitliği var
-Kesinlikle Şeftali Kebabı yiyin
-Girne'de Bella Pais diye bir yer var, harika bir manzarası var görülmeye değer kesinlikle.
-gece hayatına bir akın, özellikle kumarhaneye uğramadan dönmeyin. Özellikle Girne Colony Otelin kumarhanesi görülmeye değer. Tabi Rocks , Cratos ve Merit'te çok iyi.
-Girne'de muhakkak limanı hez orada ünlü bir cafe vardı adını hatırlamıyorum ama orada bir kahve keyfi yada 1 duble alkol harika
-Sakın ola night cluplere girmeyin, kavga ederek çıkma olasılığınız yüksek :) Katalogtan kız beğeniliyor ve kız strpitiz yapıyor falan o derece yani.

Güzelce yapın balayınızı tatilinizi dönün sağlıkla mutlulukla inşallah.

Bali adalarına en son benim arkadaşlarım gitti balayına, pek memnun kalmadıklarını söyledikler açıkçası. Phuket adası için çok güzel diyorlar. Gerçi ben Bora Bora adalarını gördükten sonra artık pek kolay kolay bir yerleri beğeneceğimi sanmıyorum Bakalım inşallah kısmet olursa bizde seneye İspanya/İbiza adasına gitmek istiyoruz. Planlar planlar, Allah sağlıklı ömür versin de, gideriz.

Düğünün ne zaman ki? Eğer daha zaman varsa, bir de üstelik evde perde falan yoksa mobilyaları eve getirtme önümüz yaz güneş ışığı ve gün ışığı mobilyanın rengini alıyor.

hihihihi cok guzel olur evet ama bızım olmayacak o ıs galıba ya

inş. olur bakarsın

kesinlikle not alacağım yazdıklarını mağusa kalacağız ama gezmek istiyorum ayrıca uçakla değil deniz yoluyla olacak ulaşımımız bakalım dönüşte içkimi almayı ihmal etmeyeceğım ne kadar alırsam artık şansa :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…