inş. olur bakarsın
kesinlikle not alacağım yazdıklarını mağusa kalacağız ama gezmek istiyorum ayrıca uçakla değil deniz yoluyla olacak ulaşımımız bakalım dönüşte içkimi almayı ihmal etmeyeceğım ne kadar alırsam artık şansa :)
inş. olur bakarsın
kesinlikle not alacağım yazdıklarını mağusa kalacağız ama gezmek istiyorum ayrıca uçakla değil deniz yoluyla olacak ulaşımımız bakalım dönüşte içkimi almayı ihmal etmeyeceğım ne kadar alırsam artık şansa :)
Düğünün ne zaman ki? Eğer daha zaman varsa, bir de üstelik evde perde falan yoksa mobilyaları eve getirtme önümüz yaz güneş ışığı ve gün ışığı mobilyanın rengini alıyor.
Merak etme cnm tek aksilik sizde yok.Bizdede ne aksilikler oldu.
Hep böyle dar ve strestli zamanlarda böyle olur zaten.
Bizimde mobilyada skıntı oldu tülde skıntı oldu.Salon tülü 2 kere dikildi tülden kaynaklı sorun vardı.Ve tülcü o kadar senedir bu firmanın tülünü satıyorum ilk defa böyle oluyor dedi.Ve 3. kez salona tül dikiliyor artık aynı markayı ve tülü seçmedik:44:
İnş mobilyalardaki ve tüldeki skıntı bu sefer giderilmiş olur.
Mobilyalarım hazır kızlar, sizce nakliyeyi eve şimdi yaptırmalımıyım yoksa düğüne kısa sure kala mı getirteyım eve, evın tadilatı bıttı temızlıkte yapıldı ama düğünden once bır ınce temızlık yıne yapılır dıyordum, Firmada dursun sonra mı getirteyım sizce?
Ya bende sarhoş goremedım bızımkını hıc renk vermıyor
İnşallah canım
Ağustos sonu dugun Nılcımhaklısın en iyisi firma bekletsin, bozulmasın mobilyalarımız ya
merhaba kızlaarrr
çok yorgunum bugün nedense? ama yarın tatil oooohhh
arzuuuuuu
yarın tatil olması harikulade ancak cuma da tatil olaydı iyiydi hiç cuma işe gelinirmi yahuuu
Herkese Günaydın
Mutlu sabahlar
Canım öncelikle geçmiş olsun gözünüz aydın
Sonrasında ise azıcık daha sabret şurda koca askerliği bitirmişsiniz 40-50 gün daha dayan
Yani sana böyle yazıyorum ama ben pek tahammülü olan bi insan değilim bu konularda insan süpriz yapsın istiyo, senin özlediğin kadar onun da seni özlemesini istiyo ama erkekler resmen ODUN bunu şu yakın zamanda daha iyi anlıyorum
Yani askerlik psikolojisinden çıkmak kolay olmaz doğru ama insan bir an öncede sevdiğini gidip görmek ister psikolojisini düzeltecekse bile seninle düzeltsin offf offf
Neyse canım
Sende üzülme hazırlıklara ver kendini
Seninkinin en azından elle tutulur bi mazereti var
Beterin beteri var diyorum,çok şükür halimize
Gözünaydın cnm
selam kızlar benim şafak tükenmiş mi ne :)
Olmez sag kalirsa tabi
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Öncelikle herkesin kandili mübarek olsun.
Ve emekçi herkesinde işçi bayramını kutlarım
Gunaydin kizlar, hayirli cumalar
Gecmis kandiliniz mubarek olsun ♥
Carsamba gunu fotograf umudiyle gittigim istanbuldan hayal kirikligi ile döndüm.
Sac makyaj hersey tamdi, gelinligide giymistim. Geriye birtek disari cikmak kalmisti ama maalesef cikamadik. Hava berbatti. Dugunden sonraya erteledik cekimleri.. Kismet boyleymis napalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?