'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

EE zaten Kıbrıs'a gidip alkol almadan olmaz, fiyat buraya göre çok uygun. Mağusa Girne arası 1 saat falan, kesinlikle Girne'ye gidin. Lefkoşa'ya hiç uğramasanız da olur ama Girne'yi görmezseniz çok şey kaybederseniz benden söylemesi.

İnşallah canım

Düğünün ne zaman ki? Eğer daha zaman varsa, bir de üstelik evde perde falan yoksa mobilyaları eve getirtme önümüz yaz güneş ışığı ve gün ışığı mobilyanın rengini alıyor.

Ağustos sonu dugun Nılcım haklısın en iyisi firma bekletsin, bozulmasın mobilyalarımız ya

Ayni durumdayiz insallah istedigin gibi yaparlar resmen paramiz ile rezil olduk

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Bizden ibret al mobilyalarda sorun bitmiyor al hemen kurdur o temizlik hic bitmeyecek cunki gelen ayakkabi ile giriyor mobilyalari kursunlar ceyiz serilirken yaparsin temizligini

Son düzenleme:
İnşallah canım

Ağustos sonu dugun Nılcım haklısın en iyisi firma bekletsin, bozulmasın mobilyalarımız ya

Oooo Bir de Ağustos, benim Düğünüm Aralık'ta oldu o zaman bile mobilyacı, eşyaları getirmeden en azından güneşlikler takılı olsun demişlerdi. Normalde evde perde öyle yada böyle koruyucu oluyor, perdesiz tamamen gün ışığını direk alıyor rengi değişiyor mobilyaların. Hazırsa mobilyalarınız , istediğiniz tarihte getirsinler.

Valla benim mobilyacım söylediğim gün ve saatte tık diye getirdi, sorunsuz kurdular gittiler.

merhaba kızlaarrr

çok yorgunum bugün nedense? ama yarın tatil oooohhh

Sağolasın ya ben de fazla sabırlı bir insanım. Ama içime atıyorum herşeyi sonra da patlıyorum hiç iyi olmuyor . Çok güzel ifade etmişsin benim duygularımı. Onun için ne ifade ediyorum diye sorgulamaya bile başladım. Hata yapıyorum farkındayım ama ben olsam kesinlikle onu görmenin bir yolunu bulurdum. Benimki pek odun değildir ama çok planlı bir adam. O yüzden süpriz yapamıyor. Yapacaksa bile bir aksilik olur endişesiyle öncesinde benim durumlarımı kontrol eder. He he tabi ben de hemen anlarım. Evlenme teklifinde bile önceden cevabımı kontrol etti. Emin olunca teklif etti yaw Dayan hemera diyorum kendi kendime. yapacak çok birşeyim yok zaten...

Gözünaydın cnm

Sağolasın arkadaşım

Olmez sag kalirsa tabi

Yok beyoglunda oturuyor yollar kapali

Günaydın arkadaşlar
1 günü daha yedik ömrümüzden dün ne güzel tatildi yaaaa.....
Bu arada nişanlıcan dün süprizz yaptı ve geldi çok mutlu oldum ve mutluyum, onu evde bıraktım işe geldim şaka gibi

Gunaydin kizlar, hayirli cumalar
Gecmis kandiliniz mubarek olsun ♥
Carsamba gunu fotograf umudiyle gittigim istanbuldan hayal kirikligi ile döndüm.
Sac makyaj hersey tamdi, gelinligide giymistim. Geriye birtek disari cikmak kalmisti ama maalesef cikamadik. Hava berbatti. Dugunden sonraya erteledik cekimleri.. Kismet boyleymis napalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun zehracım herşeyde vardır bir hayır.
Bu aralar havalar böyle.Doğru düzgün kış olmadı yazda kolay gelmicek heralde.
İnş mayısta havalar güzelleşir yağmur ve soğuk hava olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…