bebeğimGunaydin kizlar, hayirli cumalar
Gecmis kandiliniz mubarek olsun ♥
Carsamba gunu fotograf umudiyle gittigim istanbuldan hayal kirikligi ile döndüm.
Sac makyaj hersey tamdi, gelinligide giymistim. Geriye birtek disari cikmak kalmisti ama maalesef cikamadik. Hava berbatti. Dugunden sonraya erteledik cekimleri.. Kismet boyleymis napalim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben izni birlestirdim simdi cok iyi ama haftaya cok zor gelecek calismakGünaydın herkese
1 gün çalışıp haftasonuna girmek ne güzel
günaydın kızlar erken düğün çekimi için ne düşünüyorsunuz?sizce düğün günümü olmalı,düğünden önce mi?
günaydın herkese Hayırlı Cumalar
zehraaaa canım herşeyde bir hayır vardır , sıkma canını..bugün de hava bir değişik istanbulda. sabah evden çıkarken baya yağmur yağıyordu, durağa geldim yağmur kesildi güneş açtı.. bahar havası tabiiki. inşallah düğünden sonra çok daha eğlenceli bir çekiminiz olur
2 3 haftada bir boyle ara tatiller olsa ne kadar hoş olur yahuuuu
Gunaydin kizlar, hayirli cumalar
Carsamba gunu fotograf umudiyle gittigim istanbuldan hayal kirikligi ile döndüm.
Sac makyaj hersey tamdi, gelinligide giymistim. Geriye birtek disari cikmak kalmisti ama maalesef cikamadik. Hava berbatti. Dugunden sonraya erteledik cekimleri.. Kismet boyleymis napalim.
Günaydın arkadaşlar
1 günü daha yedik ömrümüzdendün ne güzel tatildi yaaaa.....
Bu arada nişanlıcan dün süprizz yaptı ve geldi çok mutlu oldum ve mutluyum, onu evde bıraktım işe geldim şaka gibi
Bizde ole dedik artik tatlim. Bir hayir vardir elbette.Olsun zehracım herşeyde vardır bir hayır.
Bu aralar havalar böyle.Doğru düzgün kış olmadı yazda kolay gelmicek heralde.
İnş mayısta havalar güzelleşir yağmur ve soğuk hava olmaz
Cani sikiliyor insanin ister istemez, Insallah tatlim ♥
zehraaaa canım herşeyde bir hayır vardır , sıkma canını..bugün de hava bir değişik istanbulda. sabah evden çıkarken baya yağmur yağıyordu, durağa geldim yağmur kesildi güneş açtı.. bahar havası tabiiki. inşallah düğünden sonra çok daha eğlenceli bir çekiminiz olur
Aslim cok uzuldum o gun yabebeğimvardır bir hayır ...
düğünden sonra tekrar gelinliğini giyebileceksin böyle düşünyerim seni
Yok canim yanmiyor. Kaporasini vermistik zaten, cekim gunu kalani ödeniyor. Iki taraf icinde uygun olan bir gunde çekimler yapildigi icin sıkıntı yok.Canim boyle yatirdigin para yanmiyo dimi cekim gunu degisiyo sadece?
geçmiş olsunGunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn(
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm
✨✨ �� ✨✨
Ben izni birlestirdim simdi cok iyi ama haftaya cok zor gelecek calismak
Dugun gunu cok guzel ama biz bir ara o gun dolu diye dugunden sonra trash the dress konsepti yapacaktik ama sonra cift dugun gununu degistirince bilgi geldi biz dugun gunu yapalim dedik. Aslinda aklimda da kalmadi degil at ciftliginde yada deniz kenarinda ama dugun gunu olucak neticede. Dugununuz ne zaman nereye gelin oluyosun canim?
Hayirli cumalar canim tatiller candir
Canim boyle yatirdigin para yanmiyo dimi cekim gunu degisiyo sadece?
Ne guzel surprizler bunlar baska ne mutlu edebilir ki insani :))
geçmiş olsun
canım dikkat et bende son 1 ay kala düştüm parmağım yeni yeni iyileşiyor. Nazar mı artık nedir bilemiyorum ama son zamanlar baya sıkıntı olabiliyor
Saoll canimm. Nazar diyoruz artikk ne diyelimm
Sana da kocaman mutluluklar canimm huzurla askla dugunun musmustlu gecsinn evli bi hatun olarak bekliyoruzz :)
✨✨ 🎀 ✨✨
Saoll canimm. Nazar diyoruz artikk ne diyelimm
Sana da kocaman mutluluklar canimm huzurla askla dugunun musmustlu gecsinn evli bi hatun olarak bekliyoruzz :)
Gecmis olsun kuzum sana
✨✨ 🎀 ✨✨
Çok teşekkürler canım :) bekar olarak son başbaşa kaldık nişanlımla dün :) bekarlığa veda yaptık diyorum
Gunaydin kizlar, hayirli cumalar
Gunaydinn kizlarr
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm
✨✨ 🎀 ✨✨
selam kızlar artık geri sayım başladı :)
bugün izne ayrılıyorum bakalım düğün koşturmacası başlıyorum. İzne çıkacağım zaman heycan olacak sanırım diyordum şu anda var heycan :) 3 gün alışveriş yaparak geçecek..
Foruma giremeyebilirim bugünden itibaren. Evlilik iznine ayrılanları yakalayamazsam herkese mutluluklar umarım sorunsuz geçer hepinizin ki.
Bu yazıyı yazabilecek miyim diyordum oldu valla :)
Gunaydinn kizlarr
✨✨ 🎀 ✨✨
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?