'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın kızlar erken düğün çekimi için ne düşünüyorsunuz?sizce düğün günümü olmalı,düğünden önce mi?

günaydın herkese Hayırlı Cumalar

zehraaaa canım herşeyde bir hayır vardır , sıkma canını.. bugün de hava bir değişik istanbulda. sabah evden çıkarken baya yağmur yağıyordu, durağa geldim yağmur kesildi güneş açtı.. bahar havası tabiiki. inşallah düğünden sonra çok daha eğlenceli bir çekiminiz olur

2 3 haftada bir boyle ara tatiller olsa ne kadar hoş olur yahuuuu

bebeğim vardır bir hayır ...

düğünden sonra tekrar gelinliğini giyebileceksin böyle düşün yerim seni

Günaydın herkese
1 gün çalışıp haftasonuna girmek ne güzel
Ben izni birlestirdim simdi cok iyi ama haftaya cok zor gelecek calismak

günaydın kızlar erken düğün çekimi için ne düşünüyorsunuz?sizce düğün günümü olmalı,düğünden önce mi?

Dugun gunu cok guzel ama biz bir ara o gun dolu diye dugunden sonra trash the dress konsepti yapacaktik ama sonra cift dugun gununu degistirince bilgi geldi biz dugun gunu yapalim dedik. Aslinda aklimda da kalmadi degil at ciftliginde yada deniz kenarinda ama dugun gunu olucak neticede. Dugununuz ne zaman nereye gelin oluyosun canim?

Hayirli cumalar canim tatiller candir

Canim boyle yatirdigin para yanmiyo dimi cekim gunu degisiyo sadece?

Ne guzel surprizler bunlar baska ne mutlu edebilir ki insani :))

Olsun zehracım herşeyde vardır bir hayır.
Bu aralar havalar böyle.Doğru düzgün kış olmadı yazda kolay gelmicek heralde.
İnş mayısta havalar güzelleşir yağmur ve soğuk hava olmaz
Bizde ole dedik artik tatlim. Bir hayir vardir elbette.
Cani sikiliyor insanin ister istemez, Insallah tatlim ♥

bebeğim vardır bir hayır ...

düğünden sonra tekrar gelinliğini giyebileceksin böyle düşün yerim seni
Aslim cok uzuldum o gun ya evde fotomu cekti arkadasim tek gulen foto yok vallahi.

Herseyde vardir birr hayir kuzucum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Günaydın kızlar şafaklar azalmış mı ne. Ben de dün 1 mayısı evde davetiye yazarak biraz da toparlanarak geçirdim , çocukluk arkadaşım geldi ona düğünle kına gecesiyle ilgili ayrıntıları gösterdim ayakkabıdır, çiçektir, taçtır takıdır filan ve evimizin ilk fotoğraflarını merak ediyordu onları gösterdim çok beğendi . Son 2 aydır ilk defa bir tatil gününde gün boyu evde kaldım dinlendim valla. Hafta içi iş hafta sonları da hep evle uğraşmaktan yorgun düşmüşüm .

Gunaydinn kizlarr
Dun ayagima cay dokuldu ise gidemedimm bugunn (
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii ( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

selam kızlar artık geri sayım başladı :)
bugün izne ayrılıyorum bakalım düğün koşturmacası başlıyorum. İzne çıkacağım zaman heycan olacak sanırım diyordum şu anda var heycan :) 3 gün alışveriş yaparak geçecek..

Foruma giremeyebilirim bugünden itibaren. Evlilik iznine ayrılanları yakalayamazsam herkese mutluluklar umarım sorunsuz geçer hepinizin ki.
Bu yazıyı yazabilecek miyim diyordum oldu valla :)

Gunaydinn kizlarr
Su toplamadi ama parmaklarim ve uzeri kizardii ( iz kalmaz umarim die dua ediyorumm

✨✨ �� ✨✨
geçmiş olsun
canım dikkat et bende son 1 ay kala düştüm parmağım yeni yeni iyileşiyor. Nazar mı artık nedir bilemiyorum ama son zamanlar baya sıkıntı olabiliyor

Son düzenleme:

Bursada canım düğün ama ben düğün çekimini mudanyada istiyorum erken çekinme olasılığı olursa eğer.Nişanlım çekim işiylede uğraşıyor kardeşi çekecek.

geçmiş olsun
canım dikkat et bende son 1 ay kala düştüm parmağım yeni yeni iyileşiyor. Nazar mı artık nedir bilemiyorum ama son zamanlar baya sıkıntı olabiliyor

Saoll canimm. Nazar diyoruz artikk ne diyelimm
Sana da kocaman mutluluklar canimm huzurla askla dugunun musmustlu gecsinn evli bi hatun olarak bekliyoruzz :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Sana da kocaman mutluluklar canimm huzurla askla dugunun musmustlu gecsinn evli bi hatun olarak bekliyoruzz :)

✨✨ 🎀 ✨✨

Çok teşekkürler canım :) bekar olarak son başbaşa kaldık nişanlımla dün :) bekarlığa veda yaptık diyorum

Gecmis olsun kuzum sana

✨✨ 🎀 ✨✨

Çok teşekkürler canım :) bekar olarak son başbaşa kaldık nişanlımla dün :) bekarlığa veda yaptık diyorum

Mutlu bir yuva askla dolu bir omur diliyorum

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

kıyamam zehroşum.. bunda da vardır bir hayır hikmet.. hiç canını sıkma emi? Ne de güzel olmuşsundur sen şimdiiiiiiii

Gunaydinn kizlarr

✨✨ 🎀 ✨✨

hiiihhh diloşum geçmiş olsun gözümün bebeğiii?
su topladıysa bile iz kalmaz merak etme.. kabuk falan bağladı mı?

aman da amaaann bekar bekar son yazılarımıymış bu gelinciğin?? hadi Allahım yolunu açık etsin.. evli mutlu dön aramıza emi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…