Geçmiş olsun canım.
günaydın diloşum nilciiim ayçacıımm gamzeciim ayşenurcuum meryemciimm zehroşummm ve ismini anımsayamayıp da atladığım tüm gelincikleeerr..
dün elektrikler kesildi diye asansörü kullanamayıp gül ağacının altına dilek dileyemeyen garip çiftimiz alternatif yaratıp saksıya su koyup dilek kağıtlarını onun içine atarak hıdırellez yaparlar.. sabahın 6sında da eriyen kağıtları görünce bütün siteyi ayağa kaldıran çığlıkla itinayla koca ve tüm sakinler uyandırılır.. sakinler sakin değillerdir ama eminim
günaydın diloşum nilciiim ayçacıımm gamzeciim ayşenurcuum meryemciimm zehroşummm ve ismini anımsayamayıp da atladığım tüm gelincikleeerr..
dün elektrikler kesildi diye asansörü kullanamayıp gül ağacının altına dilek dileyemeyen garip çiftimiz alternatif yaratıp saksıya su koyup dilek kağıtlarını onun içine atarak hıdırellez yaparlar.. sabahın 6sında da eriyen kağıtları görünce bütün siteyi ayağa kaldıran çığlıkla itinayla koca ve tüm sakinler uyandırılır.. sakinler sakin değillerdir ama eminim
söyledik dimi kuzum? boşuna üzdün kendini
Catlaksin sen ya :)
17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba
Sanada günaydın arzu
Hahahaha işte bu iiydi
eşim don-atlet zıplayıp kuş mu kaçtı? böcek mi geldi? niye bağırıyon kadıınnnn
şey dilek-kağıt-erimiş de.. ben de sevindim dee.. ondan şey ettim de..
kahkahalarla içeri kucakta giriş ve sabah şımarıklığı da beraberinde tabi canımm
hahaha alemsın canım cok tatlı bır aılesınız sız maşallah
Cepten girip gecmisi okuyup gelmek zor oldu ama
Almor gelinligini gule gule giy en son fotoda kuyrukta bir grilik var biraz dikkatli baksana canim fotodanmi oyle Allah korusun
Nil banyani sevsinler senin
arzuu harikasınız aylıyorum sizin enerjinize uyumunuza yaaa, Allah nazarladan saklasın
almor canım gelinliğin çok güzel çok az kaldı güle güle giy inşallah
Cepten girip gecmisi okuyup gelmek zor oldu ama
Almor gelinligini gule gule giy en son fotoda kuyrukta bir grilik var biraz dikkatli baksana canim fotodanmi oyle Allah korusun
Nil banyani sevsinler senin
Şimdi baktım tekrardan canım zemin gri renkli hem podyum hem de halı gelinliğim 5 kat çeşitli tüllerden oluşuyor o en son katı komple dantel olan daha şeffaf alttaki zemin rengini belli etmiş.
yeni okudumm ben bunu yaaaaaa
harikasınızz canımmm
o senin harikalığın gelincikim
komikiz biz evet baya.. kabul
*
ayy yana yana iş arıyorumm yaaaaaa
arzucan iş arayan bildiğin bi yer var mıı :44::44::44::44:
ah bebem bulsam ikimize birden bulurum vallahi.. ama senin deneyimin var ya halledersin 6 ay içinde en geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?