'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

günaydın diloşum nilciiim ayçacıımm gamzeciim ayşenurcuum meryemciimm zehroşummm ve ismini anımsayamayıp da atladığım tüm gelincikleeerr..
dün elektrikler kesildi diye asansörü kullanamayıp gül ağacının altına dilek dileyemeyen garip çiftimiz alternatif yaratıp saksıya su koyup dilek kağıtlarını onun içine atarak hıdırellez yaparlar.. sabahın 6sında da eriyen kağıtları görünce bütün siteyi ayağa kaldıran çığlıkla itinayla koca ve tüm sakinler uyandırılır.. sakinler sakin değillerdir ama eminim

Son düzenleme:
Cepten girip gecmisi okuyup gelmek zor oldu ama
Almor gelinligini gule gule giy en son fotoda kuyrukta bir grilik var biraz dikkatli baksana canim fotodanmi oyle Allah korusun
Nil banyani sevsinler senin

17/11/2009➰11/05/2014 💏👰 yeni hayata merhaba

Catlaksin sen ya :)

Sanada günaydın arzu
Hahahaha işte bu iiydi

arzuu harikasınız aylıyorum sizin enerjinize uyumunuza yaaa, Allah nazarladan saklasın

almor canım gelinliğin çok güzel çok az kaldı güle güle giy inşallah

söyledik dimi kuzum? boşuna üzdün kendini

Şikayet etmeseydım sankı zor gelırdı gıbı hıc ses yoktu cunku ben genel mudurlugunu arayana kadar ama cok guzel oldular arzucum cok sevıyorum evımı

Annemler kıyafetletımı goturuyo bugun ceyız gunu zor olur dıe dolabımı yerlestırıcekler bana 3 5 parca bısı bıraktılar ıdare et bunlarla dedıler

Sanada günaydın arzu
Hahahaha işte bu iiydi

eşim don-atlet zıplayıp kuş mu kaçtı? böcek mi geldi? niye bağırıyon kadıınnnn

şey dilek-kağıt-erimiş de.. ben de sevindim dee.. ondan şey ettim de..

kahkahalarla içeri kucakta giriş ve sabah şımarıklığı da beraberinde tabi canımm

hahaha alemsın canım cok tatlı bır aılesınız sız maşallah

Fotodan öyle büyük ihtimal canım orada giydiğimde bir şey fark etmedim ama yine de akşam gidince bir bakayım gelinliğe.

Şimdi baktım tekrardan canım zemin gri renkli hem podyum hem de halı gelinliğim 5 kat çeşitli tüllerden oluşuyor o en son katı komple dantel olan daha şeffaf alttaki zemin rengini belli etmiş.

Şimdi baktım tekrardan canım zemin gri renkli hem podyum hem de halı gelinliğim 5 kat çeşitli tüllerden oluşuyor o en son katı komple dantel olan daha şeffaf alttaki zemin rengini belli etmiş.

Cepten buyutup baktim aman aksilik olmasinda

yeni okudumm ben bunu yaaaaaa
harikasınızz canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…