'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ya bende hırka istiyorum trikolardan kısa badi üstüne giymeye :26: bu arada büyük ihtimalle gelemiyorum yaaa yarın yada öbür gün kesinleşcekmiş

su bihter çizmlernden de var cnm uzun dize kadar düz tabanlı taba ve siyahı var ama tabası daha uzun fiyatı da 109 sanırm, indirmde 69a düşer
gerçi ben bizim markalarn ayakkabılarnın kalitesine güveniorm (zara bershka pull stradi oysho) hepsi ayakkabılarını tempe markasına yaptırıo, ispanyada ne kdr duyulmustur bilmiorm ama çok kaliteli deil tasarımlarına bişi diyicem yok ama o yüzden yazlıkları tercih ediorm kışlık ayakkabıları ayakkabı markalarndan tercih edin bence

hımm ben inciden geçen yıl aldım yine inciden alcam oda çinde üretiyor aslında kimseye güvenemiyorum inciden bir model beğenip giderim artık bu ara halletmem lazım uglarla şirkete gidebilirim ama şirket içinde topuklu felan giymem lazım

ececcik keşke gelebilsen canım güzel bir gün geçirirdik bundan sonraki ada konseyi survivora davet ediyorum sizi

hiç de çırtlak deil cnm gayet güzel bir kız sesi bence
sıcaklığını sesinden hissedebildm ben sahsen

ayy sağol nilcim seninde öyleee gizemcim ben survivorda bi deri bi kemik kalırım beni başka bir göreve ver

yavv ececik bana bir haller oluyor eve geldiğimden beri çeyiz bakıyorum bide şu fatoşcukun çeyizinde olan inekli demlik bide inekli sütlüğe taktım demliği buldum ama sütlük yada sosluk herneyse onu bulamadım onun yerinede dolma şeklinde sosluklar varimiş ne yapsam ne etsem bilemedim şimcik çeyizle kafayı sıyırıyorum yardım

piki efenim

fotoğraf çekmek için çokda güzel yer ada

gel canım yüzlerce çekiliriz otomatik çekim yapcak yerleride biliyorum toplu çekim olur faytonada bineriz kilisenin ordaki kır restoranındada yemeklermizi yeriz ohhh bide orda 2 saat manzara izleriz mis

almorcum canım hastaydın iyimisin şimdi yoksa devammı

ah kuzum bi ben bakmıyorum zaten neye güveniyorsam anlamadım dolma derken nasıl bişey acaba

almorcum hoşgeldin

merhaba kızlar gizemcim onu ben mudodan almıstım oldu biraz ama hala bulabilirsin çaydanlıkta bievin hemen hemen her yerde var canım

ah kuzum bi ben bakmıyorum zaten neye güveniyorsam anlamadım dolma derken nasıl bişey acaba

almorcum hoşgeldin

ayyy pardon canım bu dolma değil ki domates şeklindeymiş

canım bakarsın yavaş yavaşta benm ne acelem var off bunlar pat diye alınabilcek şeylerde ama ben neden byle oldum allahtan kendmi kontrol ediyorum ama korkmaya başladım heran kıyafetlerde olduğu gibi aklımda değil dolabımda kalsın felsefesini benimsiyebilirim Eki Görüntüle 270898

merhaba kızlar gizemcim onu ben mudodan almıstım oldu biraz ama hala bulabilirsin çaydanlıkta bievin hemen hemen her yerde var canım

kulaklarını çınlatttım geldin hemen tatlım çaydanlığı buldum 85 tl ye ykm den sitesinden de alabilirm çok şirin

ama sosluk yok paylaştığım domatesli olanı var ki ben onuda şirin buldum ama inekli isterim diye tuturrum bulursam çok sevincem sen hiç grdünmü mudoda yada yolun düşerse bakarmısın bende bakcamda canım

gizoş ben bu domates seklindeki tavayı bernardonun indrm bölümnde görmtm cnm bide oraya bak istersn,
inekli çaydanlığa da hiç denk gelmedim

aynen kulaklarım çınladı hemen =) bakarım tabi canım raporluyum 3 gün dr a gittim bgn rapor verdi raporum bitsin işe giderken bakarım

almorcum hoşgeldin

Hoşbuldum tatlım. Belgesel düğün fotoğrafçılığına sardım şimdi de onlar bakıyodum ben de. Kuzenim evlendi geçen ay onun fotoğrafçısını bulldum facete beğendim sayfasını dehşet fotoları var.

ayy bende istiyorum şöyle dış mekan olsun yaa

gizoş ben bu domates seklindeki tavayı bernardonun indrm bölümnde görmtm cnm bide oraya bak istersn,
inekli çaydanlığa da hiç denk gelmedim

canım bu mudonun sitesinden buldum fiyatlarıda uygun ama bernardoyada bakarım bidenem

fatoşcuk bak canım lütfen belkim bulursun kargolarsın bende sana havale yaparım nütfen nütfen bu arada iyi dinlen insanlar benim bu halde işe nasıl geldiğime şaşırdılar haftaya izne ayrılayım ben kötüyüm artık uyumak dinlenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…