ben gayet güzel kalite olan hırkaları 15 e almıştım ağustos ayında aralık ve ocağı bekliyorum ayakkbı ihtiyacım var şirket için kahve çizme yada bot almam gerekiyor off topuksuz olsun birde koşuşturuyorum ya çok heycanlıyım cumartesi göüşcez özlemiştim canım ne güzel olcak inşallah
ben gayet güzel kalite olan hırkaları 15 e almıştım ağustos ayında aralık ve ocağı bekliyorum ayakkbı ihtiyacım var şirket için kahve çizme yada bot almam gerekiyor off topuksuz olsun birde koşuşturuyorum ya çok heycanlıyım cumartesi göüşcez özlemiştim canım ne güzel olcak inşallah
senin de öle cnm izmirde arkadaşm var adı eylül sanki onunla konusuo gibiydm çok benzio sesiniz:)
su bihter çizmlernden de var cnm uzun dize kadar düz tabanlı taba ve siyahı var ama tabası daha uzun fiyatı da 109 sanırm, indirmde 69a düşer
gerçi ben bizim markalarn ayakkabılarnın kalitesine güveniorm (zara bershka pull stradi oysho) hepsi ayakkabılarını tempe markasına yaptırıo, ispanyada ne kdr duyulmustur bilmiorm ama çok kaliteli deiltasarımlarına bişi diyicem yok ama o yüzden yazlıkları tercih ediorm kışlık ayakkabıları ayakkabı markalarndan tercih edin bence
hiç de çırtlak deil cnm gayet güzel bir kız sesi bence
sıcaklığını sesinden hissedebildm ben sahsen
hımm ben inciden geçen yıl aldım yine inciden alcam oda çinde üretiyor aslında kimseye güvenemiyorum inciden bir model beğenip giderim artık bu ara halletmem lazım uglarla şirkete gidebilirim ama şirket içinde topuklu felan giymem lazım
ececcik keşke gelebilsen canım güzel bir gün geçirirdik bundan sonraki ada konseyisurvivora davet ediyorum sizi
ayy sağol nilcim seninde öyleeegizemcim ben survivorda bi deri bi kemik kalırım beni başka bir göreve ver
ayyy valla olmaz ececik adaya gelcen kaçarı yok affetmem asla seni
piki efenim
piki efenim
fotoğraf çekmek için çokda güzel yer ada
yavv ececik bana bir haller oluyor eve geldiğimden beri çeyiz bakıyorum bide şu fatoşcukun çeyizinde olan inekli demlik bide inekli sütlüğe taktım demliği buldum ama sütlük yada sosluk herneyse onu bulamadım onun yerinede dolma şeklinde sosluklar varimiş ne yapsam ne etsem bilemedim şimcik çeyizle kafayı sıyırıyorum yardım
Eki Görüntüle 270893
gel canım yüzlerce çekiliriz otomatik çekim yapcak yerleride biliyorum toplu çekim olur faytonada bineriz kilisenin ordaki kır restoranındada yemeklermizi yeriz ohhh bide orda 2 saat manzara izleriz mis
almorcum canım hastaydın iyimisin şimdi yoksa devammı
ah kuzum bi ben bakmıyorum zaten neye güveniyorsam anlamadımdolma derken nasıl bişey acaba
almorcum hoşgeldin
merhaba kızlargizemcim onu ben mudodan almıstım oldu biraz ama hala bulabilirsin çaydanlıkta bievin hemen hemen her yerde var canım
kulaklarını çınlatttım geldin hemen tatlım çaydanlığı buldum 85 tl ye ykm den sitesinden de alabilirm çok şirin
ama sosluk yok paylaştığım domatesli olanı var ki ben onuda şirin buldum ama inekli isterim diye tuturrum bulursam çok sevincem sen hiç grdünmü mudoda yada yolun düşerse bakarmısın bende bakcamda canım
ah kuzum bi ben bakmıyorum zaten neye güveniyorsam anlamadımdolma derken nasıl bişey acaba
almorcum hoşgeldin
Hoşbuldum tatlım.Belgesel düğün fotoğrafçılığına sardım şimdi de onlar bakıyodum ben de. Kuzenim evlendi geçen ay onun fotoğrafçısını bulldum facete beğendim sayfasını dehşet fotoları var.
gizoş ben bu domates seklindeki tavayı bernardonun indrm bölümnde görmtm cnm bide oraya bak istersn,
inekli çaydanlığa da hiç denk gelmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?