'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ama arada gir bize yaz off hesap kitap çok zor canım allah kolaylık versin

been geldiiimm enişteme cici bi doğum günü yaptıkkk

Minnağım hoşgeldin canımm

ama arada gir bize yaz off hesap kitap çok zor canım allah kolaylık versin

Gündüz giremezsem akşam evde girerimm kujumm, özleyin birazcıkk:76: Hemde nasıl zor anlatamam İşimi çok seviyorum ama stres işte başka birşey değil inan. Bir hata olmasın, gözden kaçmasın diye aklım çıkıyor:97:

ben geldm kızlar saatim 1 saat daha uzadı bazı tayt ve hırkalarımız indirme girio onların etkiketlerini değiştirdm 8de çıktm:))
bu aralar çok yoruolar beni çooookkk( yarn da 12 de girip 8 de çıkıcam neseki çarşamba offum tü yani gün sizinleym
çıkar çıkmaz da ece yani selin bıcırığı aradı beni eve gelene kdr onla konustm, çok şeker yahu:))
siz napıosunuz bakalm gizemim peluşummm, özledmm

canım seni özledim ama iyikide geldin bu arada indirime giren ürünler güzelmi vede seni çok yormasınlar dağıttırmasınlar stradiyi bana

yihuu çarşambayı bekliyorum morgananın inekli sosluğu ve inekli demliğinden alcam ayy çok tatlılar onu araştırıyorum bide battaniye konusunu beraber halledelim sen alcakmısın minklerden canım bide kürkçü hana felan gidersem bende kalitesine bakcam

pelincim valla öyle işler stres bizde para yada evrak yok ama bizim işte mahfediyor ben iş hiç bitmiyor

Nilimmm sen nerde çalışıyodun bebeğim yani hangi firma? :76: Onların bacaklarını kırıcamm ben zaten çok çalışıyosun Owww telefonlarda falan da konuşuluyor yerlerr:76: İyiyiz vallahi dinlenmeye calısıyoruz kuzucumm:) Ben şahsen patiklerimi giydim ayağımı kalorifere dayadım karşımda tv kucağımda pc keyfime diyecek yok:90::76:

kötü oldum ben çok mekanı cennet olsun askerimizin çok kötü kimseye yaşatmsın bu acıyı

bende çok kötüyüm ağlıyorum amin Allah kimseye yaşatmasın arkadaşımızın nişanlısıda son saldırılarda yaralanmıştı Allah bütün askerlerimizi korusun

şimdi nişanlım aradı içine mi doğdu ne ağladığım cnm sıkıldı bi arayım dedi konuşamadım doğru düzgün bişeyde diyemedim

cnm valla taytlardan güzel olanlar var 15,95e düştü yarndan itibaren ama hırkalar fln tırt yani hemde 39,95 bide çikin ceketler 49a düştü:))
cnm bende alıcaktm düz battaniyeden ama tükenmişki onlar, sen gidersen bana da söle bakalm nasıllarmıs

stradivariustayım cnm normalde 3-4 gün tatil yapardm ama bu ara yoğnlaştı sayım vs, nese yine 3 gün tatilm var hafta sonu

Son düzenleme:

ben gayet güzel kalite olan hırkaları 15 e almıştım ağustos ayında aralık ve ocağı bekliyorum ayakkbı ihtiyacım var şirket için kahve çizme yada bot almam gerekiyor off topuksuz olsun birde koşuşturuyorum ya çok heycanlıyım cumartesi göüşcez özlemiştim canım ne güzel olcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…