Çok yoğundum kuzucukk. Sayfaya yazmak için 1-2 kez açtıysam da yazamadımGerisin geriye çıktım Yarına da iş kaldı yine... Bu hafta böyle gider belki çarşamba biraz daha ferahlarım ama bir 10 gün evrak yoğunluğum olucak. Bizim mali müşavir gelicek önümüzdeki hafta ondan hesapları toparlıyoruz bebeğim.
been geldiiimm enişteme cici bi doğum günü yaptıkkk
ama arada gir bize yaz off hesap kitap çok zor canım allah kolaylık versin
ben geldm kızlar saatim 1 saat daha uzadı bazı tayt ve hırkalarımız indirme girio onların etkiketlerini değiştirdm 8de çıktm:))
bu aralar çok yoruolar beni çooookkk( yarn da 12 de girip 8 de çıkıcam neseki çarşamba offum tü yani gün sizinleym
çıkar çıkmaz da ece yani selin bıcırığı aradı beni eve gelene kdr onla konustm, çok şeker yahu:))
siz napıosunuz bakalm gizemim peluşummm, özledmm
ben geldm kızlar saatim 1 saat daha uzadı bazı tayt ve hırkalarımız indirme girio onların etkiketlerini değiştirdm 8de çıktm:))
bu aralar çok yoruolar beni çooookkk( yarn da 12 de girip 8 de çıkıcam neseki çarşamba offum tü yani gün sizinleym
çıkar çıkmaz da ece yani selin bıcırığı aradı beni eve gelene kdr onla konustm, çok şeker yahu:))
siz napıosunuz bakalm gizemim peluşummm, özledmm
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html
Allah rahmet eylesin çok çok kötü bişey çok üzüldüm ya
kötü oldum ben çok mekanı cennet olsun askerimizin çok kötü kimseye yaşatmsın bu acıyı
http://www.kadinlarkulubu.com/acisiyla-tatlisiyla/214040-artik-asker-esi-degil-sehit-esiyim.html
Allahım ne büyük bir acı bu... Düşünüyorum da nasıl dayanılır, nasıl nefes alınır... Düşünemiyorum bile!!!
cnm valla taytlardan güzel olanlar var 15,95e düştü yarndan itibaren ama hırkalar fln tırt yani hemde 39,95 bide çikin ceketler 49a düştü:))canım seni özledim ama iyikide geldin bu arada indirime giren ürünler güzelmi vede seni çok yormasınlar dağıttırmasınlar stradiyi bana
yihuu çarşambayı bekliyorum morgananın inekli sosluğu ve inekli demliğinden alcam ayy çok tatlılar onu araştırıyorum bide battaniye konusunu beraber halledelim sen alcakmısın minklerden canım bide kürkçü hana felan gidersem bende kalitesine bakcam
pelincim valla öyle işler stres bizde para yada evrak yok ama bizim işte mahfediyor ben iş hiç bitmiyor
stradivariustayım cnm normalde 3-4 gün tatil yapardm ama bu ara yoğnlaştı sayım vs, nese yine 3 gün tatilm var hafta sonuNilimmm sen nerde çalışıyodun bebeğim yani hangi firma? :76: Onların bacaklarını kırıcamm ben zaten çok çalışıyosunOwww telefonlarda falan da konuşuluyor yerlerr:76: İyiyiz vallahi dinlenmeye calısıyoruz kuzucumm:) Ben şahsen patiklerimi giydim ayağımı kalorifere dayadım karşımda tv kucağımda pc keyfime diyecek yok:90::76:
cnm valla taytlardan güzel olanlar var 15,95e düştü yarndan itibaren ama hırkalar fln tırt yani hemde 39,95 bide çikin ceketler 49a düştü:))
cnm bende alıcaktm düz battaniyeden ama tükenmişki onlar, sen gidersen bana da söle bakalm nasıllarmıs
stradivariustayım cnm normalde 3-4 gün tatil yapardm ama bu ara yoğnlaştı sayım vs, nese yine 3 gün tatilm var hafta sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?