'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim hormonlarıızın tavan yaptığı yaşlardayız dayanmak biz kızlara bile ne kadar zor erkekler napsın yaaaa

o yüzden dinimizde çocuklarınızı erken evlendirin, harama bulaşmasınlar durumu var.

ya utanıyorum öyle diyince açıkta konuşamıyoruz aramızda bi çizgi var
ama öyle diyince sanki bana bişiler demek istiyorda diyemiyor gibi geliyorr yaa
sizinkilerde öylemı ya??

ya utanıyorum öyle diyince açıkta konuşamıyoruz aramızda bi çizgi var
ama öyle diyince sanki bana bişiler demek istiyorda diyemiyor gibi geliyorr yaa
sizinkilerde öylemı ya??

yani herkesin ilişkisi kendine özel de ben çok rahat anlıyorum bakışlardan bile:78::78::78::78::78::78::78::78:

kızlar dışarda yağmur devam ediyor herhalde beni uzun ve zorlu bir maraton bekliyor off ki ne of koşuşturma topuklar çıktı spor ayakkabılar giyildi

Minnakım ne güzelmiş =)=) nasıl yaptın ?bende yapabilirmiyim???

akşam msnden gösteririm kuşum yaparız sanada :)) renkli renkli don aldığında sadece annenin değil asker arkadaşlarınında bakışı değişebilir benimki parmak arası şıpıdık terlik bile giyemedi

kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten

bizde aşa yukarı 1 sene nişanlı kalmayı düşünüyoduk ama annem kesinlikle izin vermedi en fazla 6 ay dedi ve nokta kondu

kız evinin alması gerekenler erkek evinin alması gereknler bunlar deli eder adamı yaaa,,,

oğlanla kız herşeyini kendi alsa hiç aileler karışmasa ne güzel olur ( tabi onada para lazım ))

keşke dediğin gibi olsa tatlımm bi erkeğin en önemli çeyizi ev ama bu devirde oda zor artıkk.

Bu arada 130 tane okudum canım. 130 ben 20 sevgilicim 150 etti. Allah kabul etsin şimdiden.

evet cnmmmmm sonra gazabından kurtulmak için kaçıcak delik ararım

Son düzenleme:
olay nedir merak ettim:)

enişşte askerde ya doğum günü yaklaşıyomuş napsak diye fikir üretiyoruz canım, ben kendi resmimizin olduğu bi şafak kağıdı yapmıştım sevgilicimee hatta bide o güne kdr işaretlediğim kalemimide hediye etmiştim askerdeki arkadaşları beni koğuşun en king yengesi seçmişlerdi

gelincikler selam nasılsınız neden topiğimiz boş kimsecikler yok

nil kuzucum gelmedin 7 de çıkıyordun nerelerdesin

nerdeydin kuzum sen bütün gün hiç pek giremedin herhalde özlettin kendini

Çok yoğundum kuzucukk. Sayfaya yazmak için 1-2 kez açtıysam da yazamadım Gerisin geriye çıktım Yarına da iş kaldı yine... Bu hafta böyle gider belki çarşamba biraz daha ferahlarım ama bir 10 gün evrak yoğunluğum olucak. Bizim mali müşavir gelicek önümüzdeki hafta ondan hesapları toparlıyoruz bebeğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…