- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedy cım k.bakma ama 2011 nisanda 22 bitmiş 23e basmıssın hatta 6 ay oldu artık 23 diyebilirsin
ya nebilim böyle aradıgında yada yanımda bazen gözleri dönüyor giibi sürekli evlenmek istiyorum artık zamanımız geldi diyp duruyor sessiz kalıyorum dinliyorum ya bu sefer ya istiyorum ya senle aynı yastıgı paylaşmak yatagı vs.diyorrdiyorum içimden senin gerçekten zamanın gelmiş :76:
hayır beee 21 daha 2012'de 22 olucam ben sene sene atlıyorum
canm saçmalama hesaplada gör k.bakma ama öyle küçük gösterme kendini ya nisan 1989 öle oluyor ama yaaaa
canım benim hormonlarıızın tavan yaptığı yaşlardayız dayanmak biz kızlara bile ne kadar zor erkekler napsın yaaaa
o yüzden dinimizde çocuklarınızı erken evlendirin, harama bulaşmasınlar durumu var.
aman ne önemi var yaşın ya geldi geçiyor işte
ya utanıyorum öyle diyince açıkta konuşamıyoruz aramızda bi çizgi var
ama öyle diyince sanki bana bişiler demek istiyorda diyemiyor gibi geliyorr yaa
sizinkilerde öylemı ya??
bak evlisin ve mutlusun yasın ne önemi var boşwer yaa
yani herkesin ilişkisi kendine özel de ben çok rahat anlıyorum bakışlardan bile:78::78::78::78::78::78::78::78:
Minnakım ne güzelmiş =)=) nasıl yaptın ?bende yapabilirmiyim???
kesinlikle öyle
mesela biz 6 ay nişanlılık sonra düğün olsun istiyoruz.
1 yılı kesin bulmaz zaten
kız evinin alması gerekenler erkek evinin alması gereknler bunlar deli eder adamı yaaa,,,
oğlanla kız herşeyini kendi alsa hiç aileler karışmasa ne güzel olur ( tabi onada para lazım ))
akşam msnden gösteririm kuşum yaparız sanada :)) renkli renkli don aldığında sadece annenin değil asker arkadaşlarınında bakışı değişebilirbenimki parmak arası şıpıdık terlik bile giyemedi
bizde aşa yukarı 1 sene nişanlı kalmayı düşünüyoduk ama annem kesinlikle izin vermedi en fazla 6 ay dedi ve nokta kondu
keşke dediğin gibi olsa tatlımm bi erkeğin en önemli çeyizi ev ama bu devirde oda zor artıkk.
Bu arada 130 tane okudum canım. 130 ben 20 sevgilicim 150 etti. Allah kabul etsin şimdiden.
olay nedir merak ettim:)
akşam msnden gösteririm kuşum yaparız sanada :)) renkli renkli don aldığında sadece annenin değil asker arkadaşlarınında bakışı değişebilirbenimki parmak arası şıpıdık terlik bile giyemedi
olay nedir merak ettim:)
Ben geldim
nerdeydin kuzum sen bütün gün hiç pek giremedin herhalde özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?