'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ne demek canım tabiki alır yollarım sana bulunca bilirsin çeyiz oldumu konu affetmem domateslide güzelmiş çok sirinler ya bide böle meyvelik var domates şeklinde bulursam eklerim

gizemcm bernardoda 15tlydi öle hatırlıorm mudoda 2 katıydı cnm ordan alma istersen:)
nedir bu bi inekli çaydanlık furyası yahu, çok mu güzelmiş kiii
benm mutfağıma uymaz ama

ne demek canım tabiki alır yollarım sana bulunca bilirsin çeyiz oldumu konu affetmem domateslide güzelmiş çok sirinler ya bide böle meyvelik var domates şeklinde bulursam eklerim

evet evet hepsinden istiyorum çok şeker herşey bana ne oluyor bilmiyorum günlük takımıda bernardodan alcam daha fazla uzatmadan

gizemcm bernardoda 15tlydi öle hatırlıorm mudoda 2 katıydı cnm ordan alma istersen:)
nedir bu bi inekli çaydanlık furyası yahu, çok mu güzelmiş kiii
benm mutfağıma uymaz ama

ama kuzum kimse uydurma telaşında değil ya kırmızı ya siyah oluyor mutfaklarımız inekli çaydanlık alırımda sosluğu bulamam domatesli sosluk alırım mudoda 20 tl ama bernardoyada hemencecik bakcam

ececik düğüne fotoğrafçı arıyor ohoo ben o zamana kadar ustalaşırım yahu sana birkaç tema çıkarabilirim hemide ücretsiz yada sen fotoğrafçıyla 30 fotoğrafa anlaşırsın o çekerken bende yüzlerce çekerim ne cinim ama aynı açıdan alır ondan daha fazla çekerim uzmanlaşcam düğün fotocusu olacam

İyi o zaman tatlım biz evlenen kadar 2 yıl var burdan sorarız sana.

İyi o zaman tatlım biz evlenen kadar 2 yıl var burdan sorarız sana.

benim düğünümde arkadaşlarım objektif takıcaklar o zamana kadar uzmanlaşacağım alanı seçerim umarım daha belli bir çekim belirlemedim düşünüyorum mimari resimlerdeki ruhu yakalayamıyorum dağ bayır çiçek böcekte iyim herkesin olduğu gibi insan derken aslında konu olunca güzel çalışmalarım olur ben biraz okuyim ve uygulayayim teknikleri

sonra sizlerin düğünlerinden sırayla başlarım

süpesin gizemcim tanıdık bir fotoğrafçıda fena olmaz hanii tamam seni bekliyorum 2013e kadar uzmanlaş bu konuda

kızlar ben çok yorgunum yaa(
yazıcak hali bile bulamıorm kendimde tw karsısnda uyuyp kalıcam sanırm, yarn girerm kuzular kendinize iyi bakın o zmana kdr ii geceler

kızlar 10 dakkadır pc den yazmayı deniyorm nereye tıklasam trendyol çıkıyor

Telefondan en son yazabldm nllcik iyi dinlen bende beynen yoduldum yatıyorumi3i geceler kızlar

ohh ecemmiimle enişteye şimdiden doğum günü süprizi hazırladık bitanee şafak kağıdı yaptıkk ıkısının resmii olan pek bi güzel oldu enişteciimiz cok mutlu olucaakk bende yatıyorum artıkım gelincikler öptüm hepiniziiii

Benim nişanlım da askerde nisan 2012de gelicek hemen evlenelim diyo ama bakalım hazırlıklar yetişebilcek mi :) olmadı 2013 bahara :)

Benim nişanlım da askerde nisan 2012de gelicek hemen evlenelim diyo ama bakalım hazırlıklar yetişebilcek mi :) olmadı 2013 bahara :)

günaydın kızlar minnakımla şafak sayacı yaptık çok güzel oldu dayanamayıp şimdi mi hediye etsem diyorum engel olun bana yanına gidicem ya doğum gününe kadar en iyisi küçük küçük notlar hazırlamak değil mi güzel olur kendime tebrik koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…