canım bu mudonun sitesinden buldum fiyatlarıda uygun ama bernardoyada bakarım bidenem
fatoşcuk bak canım lütfen belkim bulursun kargolarsın bende sana havale yaparım nütfen nütfen bu arada iyi dinlen insanlar benim bu halde işe nasıl geldiğime şaşırdılar haftaya izne ayrılayım ben kötüyüm artık uyumak dinlenmek istiyorum
Evet tatlım dış mekan hep çok hoşlar . Kuzenim Diyarbakır'da oturuyor fotoğrafçı ve ekibi İstanbul'dan her ile gidiyormuş.
ne demek canım tabiki alır yollarım sana bulunca bilirsin çeyiz oldumu konu affetmemdomateslide güzelmiş çok sirinler ya bide böle meyvelik var domates şeklinde bulursam eklerim
gizemcm bernardoda 15tlydi öle hatırlıorm mudoda 2 katıydı cnm ordan alma istersen:)
nedir bu bi inekli çaydanlık furyası yahu, çok mu güzelmiş kiii
benm mutfağıma uymaz ama
O zaman zam gelir ohoo bilmem ne kadar olur.
evet evet hepsinden istiyorum çok şeker herşey bana ne oluyor bilmiyorum günlük takımıda bernardodan alcam daha fazla uzatmadan
ama kuzum kimse uydurma telaşında değil ya kırmızı ya siyah oluyor mutfaklarımız inekli çaydanlık alırımda sosluğu bulamam domatesli sosluk alırım mudoda 20 tl ama bernardoyada hemencecik bakcam
ececik düğüne fotoğrafçı arıyor ohoo ben o zamana kadar ustalaşırım yahu sana birkaç tema çıkarabilirim hemide ücretsiz yada sen fotoğrafçıyla 30 fotoğrafa anlaşırsın o çekerken bende yüzlerce çekerim ne cinim ama aynı açıdan alır ondan daha fazla çekerim uzmanlaşcam düğün fotocusu olacam
İyi o zaman tatlım biz evlenen kadar 2 yıl var burdan sorarız sana.
evet evet hepsinden istiyorum çok şeker herşey bana ne oluyor bilmiyorum günlük takımıda bernardodan alcam daha fazla uzatmadan
ama kuzum kimse uydurma telaşında değil ya kırmızı ya siyah oluyor mutfaklarımız inekli çaydanlık alırımda sosluğu bulamam domatesli sosluk alırım mudoda 20 tl ama bernardoyada hemencecik bakcam
ececik düğüne fotoğrafçı arıyor ohoo ben o zamana kadar ustalaşırım yahu sana birkaç tema çıkarabilirim hemide ücretsiz yada sen fotoğrafçıyla 30 fotoğrafa anlaşırsın o çekerken bende yüzlerce çekerim ne cinim ama aynı açıdan alır ondan daha fazla çekerim uzmanlaşcam düğün fotocusu olacam
kızlar ben çok yorgunum yaa(
yazıcak hali bile bulamıorm kendimde tw karsısnda uyuyp kalıcam sanırm, yarn girerm kuzular kendinize iyi bakın o zmana kdr ii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?